2012 eylül annelerı

merhaba arkadaşlar
sat : 21/12/2011
beklenen doğum tarihi : 27/09/2012
istanbul

bu arada istanbulda olanlarınız varsa hangi hastaneyi tercih ediyorsunuz ???

bende istanbuldayım canım kadıköy şifa hastanesine gidiyorum ve çokta memnunum hastaneden ve doktorumdan. işallahta hep böle devam eder.

selam suksuk beni de ekle canım
sat 22 aralık
beklenen doğum 27 eylül
cinsiyet kız
çocuk sayısı 2
yaş 28
kilo 50
boy 1.57

benim doğum 27 eylül görünüyo ama ilki sezeryan olduğu için muhtemelen 15i gibi olacak doğum inşallah epidural sezeryan oldum ben düşünenler korkmasın hiç epidural sezeryan çok rahat

benim doğum 27 eylül görünüyo ama ilki sezeryan olduğu için muhtemelen 15i gibi olacak doğum inşallah epidural sezeryan oldum ben düşünenler korkmasın hiç epidural sezeryan çok rahat

ilk anını gormek ıcın bende oyle ıstıyorum ama cok telaslı ve heyecanlı bırıyım.heyecandan nolurum dıye korkuyorum.bebegın cıkısı 5 dk ama dıkısler uzun dı mı..alında esım gıre elımı tuta cesaretlenırım..bakalım kımat o gunlerı gorelımde ....şimdiden telaş yapmanın anlamı yok :)

eskisinden devam etseydik :)
burada çoğu iism yok
bziler yokuz meselaaa,

sat 28 kasım bekleen 3 eylül
yaş 27
kilo 49 du
boy 1.63
bolu
iism belli değil şimdilik kucuzuk olabilir

bizi eklememişsin suksuk teyzesi ((( aaa hem de bizim oralardansın. ben doğma büyüme zonguldaklıyım, şimdi annemler orda...

Bozde verelim bilgilerimizi.yas 28 .istanbul.2.cocuk.cinsiyet erkek..dogum 12 eylul.

Son düzenleme:
rumuzunuzz : OzzyOzzy
SAT : 13 aralık 2011
Bekl.Doğ.Tar: 18 eylül 2012
Boy : 1.63
Kilo: 62 ( 56 ile hamıle kalmıstım )
Kaçıncı Çocuk : ilk
isim : Kuzey

rumuzunuzz : babyyyy
SAT : 17 aralık 2011
Bekl.Doğ.Tar: 22 eylül 2012
Boy : 1.65
Kilo: 53 ( 48 ile hamıle kalmıstım )
Kaçıncı Çocuk : ilk
isim :henüz yok :)

selam kizlar listeye benide ekleyin

sat : 23 kasim
bdt : 7 eylul
yas : 20
boy : 162
kilo : 60
yurtdisi
ilk cocuk

benide ekleyin listeye
sat: 29 kasım
bek. doğ. tar.:4 eylül
kilo:49 la hamile kaldım şuan 54kg
boy:1.59
şehirrdu
çocuk sayısı: 4. olucak
cinsyt: kız

Listeden beni silmissiniz ama

Sat 1 aralık bebek 1 hafta geriden geliyormus beklenen dog. tarih. 14 eylül görünüyor usgde. yaş 27 Ankara Kilo konusuna hiç girmiyorum.Ben kapattım o defteri:))) İlk bebegim olacak inş cinsiyeti kız

Son düzenleme:

ölçmedi uzunluğu ciddi bi sorun var demedi. Olabilir dedi tam iç çamaşırı hizasında poposu duruyormuş. Valla benimde az kaldı. 4 haftam var sonra paydos.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…