Selaammm sonunda evime ulaştm. Sabahtan sağlık ocağına gittm. Kızımın kalp atışları normale düşmüş. Ordan. Hastaneye gittm. Bebeğin yeri biraz aşağıdaymş. Dikkat edicem. Onun dışında gayet iyiymiş kızcem:) buarada topiğmiz hayırlı olsun. Bende bilgilerimi yazayım. Yaş 29. Sat 11 arlık. Doğum tarihi 15 eylül. Kız. Çanakkale. Kg 62 boy 1.73 ilk çocuk
Selaammm sonunda evime ulaştm. Sabahtan sağlık ocağına gittm. Kızımın kalp atışları normale düşmüş. Ordan. Hastaneye gittm. Bebeğin yeri biraz aşağıdaymş. Dikkat edicem. Onun dışında gayet iyiymiş kızcem:) buarada topiğmiz hayırlı olsun. Bende bilgilerimi yazayım. Yaş 29. Sat 11 arlık. Doğum tarihi 15 eylül. Kız. Çanakkale. Kg 62 boy 1.73 ilk çocuk
ölçtü mü peki rahim uzunlugunu. ne kadar aşağıdaymış?
aman dikkat. ben de öğretmenim ama dersande değil çok şükür.
bu saatten sonra bize bişe olmaz dememek lazım. bi arkadaş 6 aylıkken erkendn suyu gelidği için bebeğini suni sancıyla dogurmak zorunda kalmıştı ve iki gün yaşamadı bebek.
illa ki böyle biş olacak diye bişi yok ama bunlar da gözümüzün önünde örnekler, tedbiri elden bırakmamak lazım
ben de zorlanmaya başladım, tıkandıgım yerde rapor isticem doktorumdan
slm kızlaaar
ne zaman topiği açtınızda bu kadar ilerlediniz yaaaaaa
yetişemiyrm valla
artık burdamıyızzzzzzzzzz
diğer topic ne olcak ,orayı kullanmıycaz demiiiii?????
slm kızlaaar
ne zaman topiği açtınızda bu kadar ilerlediniz yaaaaaa
yetişemiyrm valla
artık burdamıyızzzzzzzzzz
diğer topic ne olcak ,orayı kullanmıycaz demiiiii?????
Sat :23KASIM
BEKLENEN DOĞUM TARİHİ 30 AĞUSTOS
BOY:168
KİLO:60(HAMİLE KALDIĞIMDAKİ KİLOM)
İLK BEBİŞ
CİNSİYETİMİZ:KIZ
İSİM ÜŞÜNÜYRZZZZZ
ilk çocuk
sat 11.12.2011
beklenen doğum tarihi: 18.09.2012
cinsiyet kız
yaşım 20
kızımın ismi: cemile feyza
yaşadığım yer: şanlıurfa
kiloyla ilgili benimde canım sıkkın bu aralar.. (söylemem kiiii... :):) )
benim doktorumun hemen hastaneye yakın yerde muayenehanesi var , kontrollere oraya gidiyorum, yani doktorum normalde hastanede çalışmıyor, sadece doğumlarını medicanada yaptırıyor, seninle doğum tarihlerimizde yakın, bakarsın aynı günler yan yana odalarda yatarız
benim doktorumun hemen hastaneye yakın yerde muayenehanesi var , kontrollere oraya gidiyorum, yani doktorum normalde hastanede çalışmıyor, sadece doğumlarını medicanada yaptırıyor, seninle doğum tarihlerimizde yakın, bakarsın aynı günler yan yana odalarda yatarız