Açıklama için teşekkürler. Ben de ne oluyor ne bitiyor diyordum...Artık buraya mı giriyoruz?
tentation ayrıntılı randevumu aldım 9 mayısa. Sen 400 demiştin yaaa, bana 678 te lee fiyat verdiler tel.de Senin güzel yüzünün hürmetine indirim yaptılar galiba... Neyse yapcak birşey yok...
Selaammm sonunda evime ulaştm. Sabahtan sağlık ocağına gittm. Kızımın kalp atışları normale düşmüş. Ordan. Hastaneye gittm. Bebeğin yeri biraz aşağıdaymş. Dikkat edicem. Onun dışında gayet iyiymiş kızcem:) buarada topiğmiz hayırlı olsun. Bende bilgilerimi yazayım. Yaş 29. Sat 11 arlık. Doğum tarihi 15 eylül. Kız. Çanakkale. Kg 62 boy 1.73 ilk çocuk
slm kızlaaar
ne zaman topiği açtınızda bu kadar ilerlediniz yaaaaaa
yetişemiyrm valla
artık burdamıyızzzzzzzzzz
diğer topic ne olcak ,orayı kullanmıycaz demiiiii?????
merhaba arkadaşlar
sat : 21/12/2011
beklenen doğum tarihi : 27/09/2012
istanbul
bu arada istanbulda olanlarınız varsa hangi hastaneyi tercih ediyorsunuz ???
slm cnm, ben istanbuldayım doktorum medicana ile anlaşmalı olduğu için orada doğum yapacağım kısmet olursa...
bahçelievler medicana , sende mi orayı düşünüyorsun ?
bende bahçelievlere gidiyorum özlem dülgere normaldede oydu drum allahın izniyle doğumada ona gidicem:)
benim doktorumun hemen hastaneye yakın yerde muayenehanesi var , kontrollere oraya gidiyorum, yani doktorum normalde hastanede çalışmıyor, sadece doğumlarını medicanada yaptırıyor, seninle doğum tarihlerimizde yakın, bakarsın aynı günler yan yana odalarda yatarız