2012 eylül annelerı

Selaammm sonunda evime ulaştm. Sabahtan sağlık ocağına gittm. Kızımın kalp atışları normale düşmüş. Ordan. Hastaneye gittm. Bebeğin yeri biraz aşağıdaymş. Dikkat edicem. Onun dışında gayet iyiymiş kızcem:) buarada topiğmiz hayırlı olsun. Bende bilgilerimi yazayım. Yaş 29. Sat 11 arlık. Doğum tarihi 15 eylül. Kız. Çanakkale. Kg 62 boy 1.73 ilk çocuk

tentation ayrıntılı randevumu aldım 9 mayısa. Sen 400 demiştin yaaa, bana 678 te lee fiyat verdiler tel.de Senin güzel yüzünün hürmetine indirim yaptılar galiba... Neyse yapcak birşey yok...

sana burdan cevap verem madem. ben detaylıya girmiştim. ikisi farklı şeyler mi acaba?

22 mayıs a tekrar randevu aldım cihangir bey den. kalp durumlarına filan bakacaklar. senin gireceği bu mu ki ?

22. haftyı bitirmiş oluyorum o zaman

ölçtü mü peki rahim uzunlugunu. ne kadar aşağıdaymış?

aman dikkat. ben de öğretmenim ama dersande değil çok şükür.

bu saatten sonra bize bişe olmaz dememek lazım. bi arkadaş 6 aylıkken erkendn suyu gelidği için bebeğini suni sancıyla dogurmak zorunda kalmıştı ve iki gün yaşamadı bebek.
illa ki böyle biş olacak diye bişi yok ama bunlar da gözümüzün önünde örnekler, tedbiri elden bırakmamak lazım

ben de zorlanmaya başladım, tıkandıgım yerde rapor isticem doktorumdan

ilahi suksuk bebek isimlerinin yerine gülücük filan ya da şimdilik ibaresi koysan ya

benim veletlerin adı temelle dursun kalacak bu gidişle

slm kızlaaar
ne zaman topiği açtınızda bu kadar ilerlediniz yaaaaaa
yetişemiyrm valla
artık burdamıyızzzzzzzzzz
diğer topic ne olcak ,orayı kullanmıycaz demiiiii?????

slm kızlaaar
ne zaman topiği açtınızda bu kadar ilerlediniz yaaaaaa
yetişemiyrm valla
artık burdamıyızzzzzzzzzz
diğer topic ne olcak ,orayı kullanmıycaz demiiiii?????

ewt canım bundan sonra burdayızzz :)) orası guncel olmadıgı ıcın tablo vs.. degıstı cnmm

kızlar lısteyı yapmaktan gozlerım agrıdı (( gorebılıyomusunuzz sızler sımdı eksık yada yanlısları yazarsınız degıstırırım ok

merhaba arkadaşlar
sat : 21/12/2011
beklenen doğum tarihi : 27/09/2012
istanbul

bu arada istanbulda olanlarınız varsa hangi hastaneyi tercih ediyorsunuz ???

suksuk mrb canımmm
mademki artık burdayız bilgilerimi vereym eklersen sevinirimmmmmm,şimdiden teşekkürler ellerine sağlıkkkk........

Sat :23KASIM
BEKLENEN DOĞUM TARİHİ 30 AĞUSTOS
BOY:168
KİLO:60(HAMİLE KALDIĞIMDAKİ KİLOM)
İLK BEBİŞ
CİNSİYETİMİZ:KIZ
İSİM ÜŞÜNÜYRZZZZZ

suksuk benide eklermisin listeye

ilk çocuk
sat 11.12.2011
beklenen doğum tarihi: 18.09.2012
cinsiyet kız
yaşım 20
kızımın ismi: cemile feyza
yaşadığım yer: şanlıurfa
kiloyla ilgili benimde canım sıkkın bu aralar.. (söylemem kiiii... :):) )

merhaba arkadaşlar
sat : 21/12/2011
beklenen doğum tarihi : 27/09/2012
istanbul

bu arada istanbulda olanlarınız varsa hangi hastaneyi tercih ediyorsunuz ???

slm cnm, ben istanbuldayım doktorum medicana ile anlaşmalı olduğu için orada doğum yapacağım kısmet olursa...

bende bahçelievlere gidiyorum özlem dülgere normaldede oydu drum allahın izniyle doğumada ona gidicem:)

benim doktorumun hemen hastaneye yakın yerde muayenehanesi var , kontrollere oraya gidiyorum, yani doktorum normalde hastanede çalışmıyor, sadece doğumlarını medicanada yaptırıyor, seninle doğum tarihlerimizde yakın, bakarsın aynı günler yan yana odalarda yatarız

aynen canım kısmett bahçelievlerdemi oturuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…