2012 Eylül Bebekleri kaç kilo,kaç cm ve siz kaç kilo aldınız

slm arkadaşlar benimde bebeğim 29 haftalıkken 1100 gr 38 cm di. ben 64 kg hamile kaldım şimdi 68 kiloyum.doktorum bebekte sende kilo alamıyosun yediklerine birazdaha özen göster dedi

bebeğimin kilo alması için neler yemeliğim bilgisi olan varsa paylaşabilirmi

güzelim bana doktorun söylediği şey süt-yoğurt-peynir-yumurta hergün olmalı onun haricinde sebze yemekleri ve baklagiller(kurufasulye, yeşil mercimek,barbunya) bol bol ara öğün meyve ye

Gecen hafta 5 temmuzda gittim doktoruma 29. Hafta veve bebegim 1147 gr ben de ucbucuk kilo aldim hamileligim boyunca. Ayrica vejeteryanim et yerine gecebilecek onerileriniz var mi? Ozellikle meyve olarak?

kızlar bende 30 haftadayım kızım 1450 gr 38 cm bende 63 ile hamile kaldım sonra 57 kiloya düştüm şimdi yeniden 61 kiloyum allaha şükür herşey yolunda 11 eylül muhtemel doğum tarihimiz

27 hafta 4 gunlukken 1115 gr dık kızım hep yum yum durduğundan boyunu bılmıyozzzz şimdi 31 haftalık 32 haftasına girelim doktorumuzda muayenemiz var bakalım ne kadar olmuş :: 48 kilo da hamiş kaldım şimdi 60 kiloyummm

kızlar bende 24 haftalıkken gitmiştim 837 gr 30 cm boyu vardı.yarın aylık kontrolüm var bakalım ne kadar büyümüş bebeğim????

30.haftada 1450 idi canım oğluşum..salı görücez inş bidaha kaç olmuş..bende 14 kilo aldım şimdilik )))))))) 70 oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…