2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

saliha cnm hepsi cok guzel kristal takimini nerden aldin ? benim yemektakimlarima uygunda bende bunu aliyimya cok suslude deil kafama yatti bu

haa seye cevep vermeyi unutum sormusun ya bahar neden bulusmuyosun kocisler bana neler etti okumusundur konuyu o yuzden yemin ettim ramazan cikana kadar gorusmemeyee ceza olsun ona

haa seye cevep vermeyi unutum sormusun ya bahar neden bulusmuyosun kocisler bana neler etti okumusundur konuyu o yuzden yemin ettim ramazan cikana kadar gorusmemeyee ceza olsun ona

canlarrr ben geldimmmmm tüm moralim gitti yaaa Allahim tüm askerlerimizi korusun insallah nasil icim parcalandi yxine anlatamam...

üstüne üstlük bir adam sinirimi bozdu hem seyahat acentasiyiz hemde araba kiralama sirketi baska bir araba kiralama sirketinden bizden araba almaya geliyor yanlis sokaga girmis dedim ben cikaramam cikin hani tekimöglen saati...

neymis efendim nasil olurda öglen yemegi olurmusmus suymus buymus acentayi kapatip cikardim arabayi ordan hey Allahim nelerle ugrasiyoruz basim zonkladi resmen gicigim bunlara gicikkkk

salihacimmm cok begendim ceyizliklerini güle güle kullan insallahh:81:

iyi yapmışsın tatlışım en doğru karar bu sanırım.. Kendini kasma ama içinden geldiği gibi davran kosullandırma kndını o zaman daha mutlu olursun

Ayy evet canım ben de aynen boyle dusunerek aldım bu takımı, zaten mısafir gelse yetmez bunlar o yuzden günlük 12 kişilik almamız lazım özel zamanlarda da sandıkları acarız

saliha cnm hepsi cok guzel kristal takimini nerden aldin ? benim yemektakimlarima uygunda bende bunu aliyimya cok suslude deil kafama yatti bu

Teşekkür ettim ebrucumm, evet şık ve sade ben çiçekli abartı desenleri sevmiyorum ilk görüşte bunu beğendim,bir de bunların 6 ve 12 kişilik olanları varmış ben 6 kişilik aldım adam da bunu tavsiye etti 12 kişilik gereksiz dedi ben de zaten parasını düşünerek hemen 6 kişiliği alalım dedim

salihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu takimi kaca aldinnnnn ve takimin hepsini almasak olrmu

mesajını şimdi gördüm kız yukarda yazdım onlar ayrı satılmaz bence çünkü cay tabakları ve bardaklardan 6 sar tane var, cay bardagı kadeh su bardakları ayrı ayrı ya tek satmazlar bence ama bi sor sen yine de

istoç ucuz mu kızlar ya bnce fiyatlar çok farketmıor..salihacm bıraz fiyatlardan örnek verebılır msn :)) mesela bna 12 kişilk yemek takımı lazm orda ne kadar dı baktn mı hiç:44:

belli markaların fiyatları heryerde aynı kızlar.istoçtanda alsanız herhangi bi sokak magazasındanda alsanız aynı.ancak duyulmamış markalar evet istoçta çoookkk uvuza bulabilirsiniz.
ben haftasonu agır topları halledim geri kalan günlük kullanımlıklarımı ve ıvır zıvırlarımı ordan almak istiyorum.eskidende istoçta çalışırdım bir iki tanıdık bile bulurum yani

Kızlar kayınvalidem geldi az önce bana elbise beğenmişşş :78:
cıkısta gel sana alayım onu dedi ben de gıdıp bakacagım bakalım bi begenırım buyuk ıhtımal kayınvalıdem zevklıdır
Herkese ıyı aksamlaaaarrrrr yarın gorusuruz ınsallahh muucckkkk

istoç ucuz mu kızlar ya bnce fiyatlar çok farketmıor..salihacm bıraz fiyatlardan örnek verebılır msn :)) mesela bna 12 kişilk yemek takımı lazm orda ne kadar dı baktn mı hiç:44:

canım emyay'in dediği gibi belli markalar aynı ama istoçtaki schaferda indirim yaptılar baya bi kampanya vardı catal kaşık, yemek takımı ve tencere takımı toplam 1390 dı ben tencere yerine kristal takımı aldım catal kaşık 379 du 300 saydı yemek takımı almadım vardı ama 575 dedi birini zaten karacada gördüm 500 civarında takımlar, ama çokgüzel yeni çıkan modeller var kare olanlar özellikle onların fiyatları 900 lerde canım bence çok pahalı sen yine de bi araştır derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…