- Konu Sahibi rashabahar
-
- #2.521
Kızlar kayınvalidem geldi az önce bana elbise beğenmişşş :78:
cıkısta gel sana alayım onu dedi ben de gıdıp bakacagım bakalım bi begenırım buyuk ıhtımal kayınvalıdem zevklıdır
Herkese ıyı aksamlaaaarrrrr yarın gorusuruz ınsallahh muucckkkk
Kızlar kayınvalidem geldi az önce bana elbise beğenmişşş :78:
cıkısta gel sana alayım onu dedi ben de gıdıp bakacagım bakalım bi begenırım buyuk ıhtımal kayınvalıdem zevklıdır
Herkese ıyı aksamlaaaarrrrr yarın gorusuruz ınsallahh muucckkkk
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsinizz aksama burda olun sohbete:)) bu arada 12 yil once yasanan buyuk aci 17 agustos depreminde yasamini yitirenleri unutmadik...ve sehit sayisi 12 yukseldii kim dur dicek buna kim bunun onune gecicek ve ne zaman ?
selam kızlar. uzun zamandır yoktum. nasıl gidiyor hazırlıklar ve hayat. herkes iyi mi????
teşekkür ederim canım ben de iyiyim..konyalıyım ben bayrama nişanlım geldiğinde düğün tarihimiz belli olacak inş yeri de tuttarız hem bir aksilik olmaması için. şimdiden çok heyecanlanıyorum vallaaiyimmm tatlimmm sen nasilsin bakalimm.... dugun tarihiniz belli neredensin ? dugun nerde olcakkk anlat bakalimm nisanin oldumuu :))) hic bisey bilmiommmm kimsede yok zatenn konusak :)
vallaa sözden sonra ben kilo almaya başladım canım rehavet çöküyo sanırım insanaayyyy canim beniiiim ahyirli olsuuuun o tartida hic fazla rakamlar görmeyesin insallaaah amiiiiin
ayyy ne güzel tatlım yaa maşallah diyelim nazar değmesin
Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin tüm aldıklarını inşallah tatlım
bebiişiiiimmmmmmmmmmmmm günaaaaayyyyyyyyydddddıııııınnnnnn
hadi bakalım cabucak uyanın da gelın artık canım sıkılıyo cok bekleyınce
Sen neden gorusmek ıstemıyorsun aşkınla bakiimm ???
[/url][/IMG]bizizm alyanslarımız
canimmmmm güle güle takiiiin ömür boyu cikarmayiiiin insallaaaaaah
[/url][/IMG]bizizm alyanslarımız
canım konuya cevap ver kısmında ataç resmi var oraya tıklarsan ordan yönlendiriyo temel yükleyici var gözat seç oluyo ö sekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?