2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

baharcım kayınvaliden nekadar iyi bi kadın ya maşallah Allah muhabbetinizi bozmasın

bugün sabahtan hiç giremedim kızlar ya baya bi muhabbet kaçırmışım şehitler hakkında konuşmuşsunuz aynen kızlar lanet okuyorum sabahtan beri oruçlu oruçlu ahımız tutar inşallah. buarada salihacım çeyizlerin çok güzel güle güle kullanın kocişinle inşallah. bide gecekuşuydu galiba lise arkadaşıyla bağları koparan bırak gitsin ya değmezmiş değseydi zaten sana böyle yapmazdı senin canın sağolsun boşver kimse için bukadar üzme kendini değmezzzzzzzzzzzz

buarada pardon ya lise arkadaşına kafası bozulan emyay8990mış boşver canım boşverrrrrrrrrrrrrrr takma kafana önüne bak geleceğe bak

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsinizz aksama burda olun sohbete:)) bu arada 12 yil once yasanan buyuk aci 17 agustos depreminde yasamini yitirenleri unutmadik...ve sehit sayisi 12 yukseldii kim dur dicek buna kim bunun onune gecicek ve ne zaman ?

sorma ebrucum ya bende haberlerde dinledikçe sinirden köpürüyorum lanet olsun böyle insanlara nasıl kıyabiliyolar Allahın verdiği cana nezaman bitcek bu kahrolası terör ve teröristler yandı aileleri eşleri çocukları anaları günah ya bide bu mübarek günlerde

o durrr denildigi ani en az dügünümü bekler gibi bekliyorumm......

iyimmm tatlimmm sen nasilsin bakalimm.... dugun tarihiniz belli neredensin ? dugun nerde olcakkk anlat bakalimm nisanin oldumuu :))) hic bisey bilmiommmm kimsede yok zatenn konusak :)
teşekkür ederim canım ben de iyiyim..konyalıyım ben bayrama nişanlım geldiğinde düğün tarihimiz belli olacak inş yeri de tuttarız hem bir aksilik olmaması için. şimdiden çok heyecanlanıyorum vallaa16 temmuzda nişanımız oldu bizim canım. büyük nişan yaptık.hem o gün doğum günümdü ikisini de kutlamış olduk çok harika geçti.bu aralar düğünden çok kpss ye odaklanmış durumdayım.Türkçe öğretmeniyim ve 4 senedir atanamıyorum bu sene puanım iyi geldi inş nikahta keramet vardır da iş sorununu da çözebilirim
ayyyy canim beniiiim ahyirli olsuuuun o tartida hic fazla rakamlar görmeyesin insallaaah amiiiiin
vallaa sözden sonra ben kilo almaya başladım canım rehavet çöküyo sanırım insana

çok teşekkür ederimmm

herkes aldıklarını güle güle kullansınnn

günaydın arkadaşlarrrrrrr.....

dün aşkımla çıktık dışarı bana bayram hediyesi kolye aldı çok tatlı bişey ya sizinle paylaşmak istiyorum ama resim nasıl eklenir bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…