- Konu Sahibi rashabahar
-
- #2.461
aynen görümce beni pişireceekkkk hemen kaldırayım resmi falan ben en iyisi ama adım da değişir inşallah en kısa zamanda yaaakocişineaşık olarak değiştirmek istiyorumm
degısıklıgı farkettım ondan sonra onu sectım zaten tatlışımmmgerckten çok guzel model canım benımm altında düşünemiyoorum
kizlar sizce bu modellerden hangisi hosunuza gitti bakalimm
Eki Görüntüle 241869 Eki Görüntüle 241868 Eki Görüntüle 241867 Eki Görüntüle 241870 Eki Görüntüle 241871 Eki Görüntüle 241872 Eki Görüntüle 241873
selam kızlarr bugün kurutma makinesimi ve digital tartımı aldım her geçen gün çeyizim büyüyor ve de çok mutlu oluyorummm
kesinlikle 5 :)
selam tatlim seninle fazla konusamadikkk... hayirli ugurlu olsunn cnmmmm insallah bizede nasip olurrrr:)))
selamm canım nasılsın? teşekkür ederim canımm
ben geldim gelinciklerimmm
selam kızlarr bugün kurutma makinesimi ve digital tartımı aldım her geçen gün çeyizim büyüyor ve de çok mutlu oluyorummm
hosgeldin tatlisss nasilsinnnn gittinmi sporaa
ebruuuuuum uyuduuun sanirim cicimmmm:97:
benimde dehset uykum geldi hatuncuklarim yatiyorum yarin görüsürüz insallaaaah mucukladim hepinizi dua edin bu arkadasiniz icin citir olsuuuun lütfeeeeeeen
bitanem telefondan bana şarkı dinletti ay çok duygulandım telefonu açtığım gibi birden öyle bişeyle karşılaştım:)herşeyim yaaaa...
ilk gunaydiniiiii ben demek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gunaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:))))) nerdesiniz amaa:)))))) sahurumu yaptimmmm namazi beklicemmmmm canim SIKILIOO :)))))) hadi bakalim opuldnuzzzz oglen gorusmek uzeree muck muckk askimi ozledim ama daha bulusmadik bulusmucazda ben istemiyorum cunku
günaydın gelinciklerrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalımm bugünnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?