2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

begendimmm yeni ismini canimmm bir an ay bu kim demedim degil resimden alismistimmm

bitanem telefondan bana şarkı dinletti ay çok duygulandım telefonu açtığım gibi birden öyle bişeyle karşılaştım:)herşeyim yaaaa...

selam kızlarr bugün kurutma makinesimi ve digital tartımı aldım her geçen gün çeyizim büyüyor ve de çok mutlu oluyorummm

selam kızlarr bugün kurutma makinesimi ve digital tartımı aldım her geçen gün çeyizim büyüyor ve de çok mutlu oluyorummm

ebruuuuuum uyuduuun sanirim cicimmmm:97:

benimde dehset uykum geldi hatuncuklarim yatiyorum yarin görüsürüz insallaaaah mucukladim hepinizi dua edin bu arkadasiniz icin citir olsuuuun lütfeeeeeeen

ebruuuuuum uyuduuun sanirim cicimmmm:97:

benimde dehset uykum geldi hatuncuklarim yatiyorum yarin görüsürüz insallaaaah mucukladim hepinizi dua edin bu arkadasiniz icin citir olsuuuun lütfeeeeeeen

yok tatlis uyumadim yaaa icerdeydimm oo ooo hh masallahhhh morel bozukmak yokkkk daha cok vaktin varrr ben inaniyorum vereceginee:))) hadi sana iyi geceler bebisss yatiyorsun

ilk gunaydiniiiii ben demek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gunaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:))))) nerdesiniz amaa:)))))) sahurumu yaptimmmm namazi beklicemmmmm canim SIKILIOO :)))))) hadi bakalim opuldnuzzzz oglen gorusmek uzeree muck muckk askimi ozledim ama daha bulusmadik bulusmucazda ben istemiyorum cunku

bitanem telefondan bana şarkı dinletti ay çok duygulandım telefonu açtığım gibi birden öyle bişeyle karşılaştım:)herşeyim yaaaa...

ayyy ne güzel tatlım yaa maşallah diyelim nazar değmesin

Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin tüm aldıklarını inşallah tatlım

bebiişiiiimmmmmmmmmmmmm günaaaaayyyyyyyyydddddıııııınnnnnn
hadi bakalım cabucak uyanın da gelın artık canım sıkılıyo cok bekleyınce
Sen neden gorusmek ıstemıyorsun aşkınla bakiimm ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…