- Konu Sahibi rashabahar
-
- #2.561
kızlar ben mutfak peçetelerimi,mutfak halımı,mutfak masamın örtüsünü falan mor meyaz yapcam.
ama yedek olarak birer takım daha kırmızı siyah kombinasyon yapmayı düşünüyorum.
o yüzden tencereleri lila alırsam kırmızı siyah renkleri kullanırken çok alakasız olur.siyah alim mutfaga ne renk kullanırsam kullanim uyumlu olur diye düşünüyorum.öle işte
teflonları renkli alırım ama onlar sonuçta ömürlük olmuyo bozuluyo falan.
[/url][/IMG]bizizm alyanslarımız
çeyizlerin çoook güzel melekcim, blenderımız aynı galiba yeşil yeşil,güle güle ağız tadıyla kullanmak nasip etsin allahım (Amin):26::26::26:
[/url][/IMG]bizizm alyanslarımız
neredesin tatlisssss
neler alindi neler bahar setini aldi ebrumm setini begendi saliha ceyizlerini paylasti sonra bir arkadasimiz tatrti aldiiiste bu kadar unuttugum varsa söyleyinnn hi ben alyansimi begendim
selammmm kizlarr naslsiniz
kendi adıma iyiyim canımm sen nasılsın
ya olede pahaliya gelmezmi ya gecen gun baktim tanesi 12 tl den basliyo bi mesrubat bardagi alicam bide su bardagi kadehe falan gerek yok acilcasii /ebrucum evet çok güzeller gözterişliler ama 6 kişilik alsan olmaazz 12 kişilik alsan çok pahalı olur en iyisi paşabahçenin veya güralların ürünlerinden gidip 12 adet kadeh,12 adet meşrubat bardağı ve şık da bi karaf almak.ben öyle yapcam valla misafir yemek takımım için.e günlüğe zaten dünya kadar bardak alıyoruz her gürdüğümüzü.onuda o şekilde kullanırım diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?