2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

kızlar ben mutfak peçetelerimi,mutfak halımı,mutfak masamın örtüsünü falan mor meyaz yapcam.
ama yedek olarak birer takım daha kırmızı siyah kombinasyon yapmayı düşünüyorum.
o yüzden tencereleri lila alırsam kırmızı siyah renkleri kullanırken çok alakasız olur.siyah alim mutfaga ne renk kullanırsam kullanim uyumlu olur diye düşünüyorum.öle işte

teflonları renkli alırım ama onlar sonuçta ömürlük olmuyo bozuluyo falan.

Ben lila tencereleri alırken siyahı yoktu, sonracıma yemek takımını da lila desenli aldım öyle lila mor ağırlık olcak benimde.. ama alternatif olarak kırmızı siyah olmaz onunla bencede, sen olcak şekilde ayarla bende başka renk ayarlıyım, mor lila ile ne renk giderki

evet canım aynen öle herşeye uysun diye siyah almak istiyorum.
lila ve mora beyaz gider krem gider siyah gider hatta toz pembe bile yakışabilir

saolun kizlarr bende iyiimmmm aksama hazirlaniomm iftara davetliimde:) ya kizlar bisey dicem bu cam bardak takimlarineden bukadar pahali ya karacadan baktim 6 kisilik 369 falan di benim yemek takimi 12 kisilik 12 kisilik takim 700 geliyo hemen hemen yazik gunay ya almasam olmazmi acabaa yada 6 kisili kalsam olurmuki ?

ebrucum evet çok güzeller gözterişliler ama 6 kişilik alsan olmaazz 12 kişilik alsan çok pahalı olur en iyisi paşabahçenin veya güralların ürünlerinden gidip 12 adet kadeh,12 adet meşrubat bardağı ve şık da bi karaf almak.ben öyle yapcam valla misafir yemek takımım için.e günlüğe zaten dünya kadar bardak alıyoruz her gürdüğümüzü.onuda o şekilde kullanırım diyorum.

Son düzenleme:
merhaba kizlar ben geldim nasilsiniz iyisinizdir insallaahhh

ebrucum yaa almana gerek varmi ki?

ben sahsen almak istemiyorum ne bilim hosumada gitmiyor zaten ama zevk meselesi hosuna gidiyorsa al ama hakikaten cok pahaliymisss iki kez düsünmek gerekir...

bahar nerelerde yahuu ne yapoti elbiseyi aldimii mirak ettim

ben de 6 kişilik aldım zaten özel günler yanı başbaşa kaldıgımızda yada yakın arkadas ve eslerini cagırdıgımda acarım ben onları o yuzden 12 kişiliğe gerek duymadım cokda pahalılar zaten kalabalık aile yemeklerinde kullanmamkı ben onları

ya olede pahaliya gelmezmi ya gecen gun baktim tanesi 12 tl den basliyo bi mesrubat bardagi alicam bide su bardagi kadehe falan gerek yok acilcasii /

ya ben zaten yemek takimimada cok para verdim icime oturdu ama beyendigim oldu :) 1600 aldim yemek takimimi babama dedim alma diye ama olsun dedi bi kere oluo dedi ama pahali oldu poff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…