- Konu Sahibi rashabahar
-
selamm pitirciklarimmmm acaip agresif ve sinirliyimm biraz sohbete gec katildimm nisanlimla kavga etmekden girmeye firsatim olmadii :))))))))))) regl oldum yaa cocuguu delirtiyorumm ve buna bayiliyorumm seside cikmiyo garibiminn hahahhahaha
canım biz farklı şehirlerde değil daha beteri farklı ülkelerdeyiz. hem de başladığımızdan beri böyle yıllardır. tatil zamanlarımızı birbirimze koşarak gidiyoruz. o yüzden şu an yanımda. birkaç gün kalıp gidecek. yani çok da şanslı bir ilişkimiz yok bizim de. maddi durumumuzun iyi olması ve yalnız yaşamamız işimize yarıyor ve bunu değerlendirmeye çalışıyoruz o kadar. ayarlarsınız işlerinizi merak etme canım. takma şimdiden kafana. hepsi hallolur
selamm pitirciklarimmmm acaip agresif ve sinirliyimm biraz sohbete gec katildimm nisanlimla kavga etmekden girmeye firsatim olmadii :))))))))))) regl oldum yaa cocuguu delirtiyorumm ve buna bayiliyorumm seside cikmiyo garibiminn hahahhahaha
ama aslında ne biliomusun birlikte geçirilen zamanın içi dolu bir şekilde geçirilmesi bence...bunlar bir ilişkiyi uzun süreli kılar, ama devamlı yanındadır odun gibi tv izler, yok maça bakar sen orda varmısın yokmusun belli değildir işte o rutine bağlamıştır olayı, oyüzden hepimiz için dolu zamanlar geçirmek dileğiyle :)
biz 4 senedir beraberiz ama son 1.5 yıldır ayrı yerlerdeyiz, doktora yaptığım için gel git yapıyorum allahtan ama toplasak 4 ay filan görüşmüşüzdür...birbirimizi aşırı özlüyoruz, belkide bu yüzden kavuşabilmeyi çok istiyoruz...
ama öyle anlar oluyor ki yapayalnız hissettiğin ve yanında olmasını istediğin..ama çok uzak senden istesede gelemezözlemek çok güzel bişey. bence iyi olmuş biraz uzak olmanız. heyecan kaybettirmez uzak olmak ne güzel
nerelerdesin tatlışım ya özlettin yine kendinii... bu anın tadını çıkarmalısın hep onlar mı yapacaklar bizeee
canlarım ben yatıyorum cok uyku geldım yıneeeyarın aksam sıze katılırım tekrar burda bulusmak umıdıylee veee soonnn 184 diyelim benceeeee muucckkk cookk iyi geceler
canlarım ben yatıyorum cok uyku geldı yıneeeyarın aksam sıze katılırım tekrar burda bulusmak umıdıylee veee soonnn 184 diyelim benceeeee muucckkk cookk iyi geceler
canlarım ben yatıyorum cok uyku geldı yıneeeyarın aksam sıze katılırım tekrar burda bulusmak umıdıylee veee soonnn 184 diyelim benceeeee muucckkk cookk iyi geceler
hahahahah yasasinn regl donemleriii puhahhaahaa acidim ama sabahdan berii bi sinir bi stemm acidimm cocuga kafasi rahat olmasi laizm yarin ucusu varr o yuzdenn acidim sonunda biraktimm uyu dedim sen yeter bu kadar :)) simdidee karsim camera actik uyuyo kocisimm ah yaninda olsam keskee benim hayat omur boyuu bole gecicekk kocis bi ggider 5 gun sonra gelir 10 gun sonra gelirr hep ozlem hep hasrett(((((((((((((((((((((((
hahahahah yasasinn regl donemleriii puhahhaahaa acidim ama sabahdan berii bi sinir bi stemm acidimm cocuga kafasi rahat olmasi laizm yarin ucusu varr o yuzdenn acidim sonunda biraktimm uyu dedim sen yeter bu kadar :)) simdidee karsim camera actik uyuyo kocisimm ah yaninda olsam keskee benim hayat omur boyuu bole gecicekk kocis bi ggider 5 gun sonra gelir 10 gun sonra gelirr hep ozlem hep hasrett(((((((((((((((((((((((
ama öyle anlar oluyor ki yapayalnız hissettiğin ve yanında olmasını istediğin..ama çok uzak senden istesede gelemez
gerçi askerlikten sonra baya alıştık ayrı kalmaya eskiden 7 24 beraberdik...
ayy ergl dönemi bende öyle yazık mutlaka kavga çıkarırırım, sonrada oturu ben ne yaptım diye ağlarım hehe :)
bunlara biz hormon diyoruz kızlar onlarda da östrojen bizimki kadar olsaydı görürdüm:)
odunlukları östrojen eksikliğinden :))
ben acikcasi nisanlimla 7 \24 beraber olmaz istemezdimm biraz uzaklikk biraz ozlem biraz hasretlik olmali iliskide ki kiymet bilinsinn biz nisanlimla sadece aramizda bogaz koprusu var o anadolu be avrupa yakasindayiz ama iki hafta bir gorusebiliyoruzz bazende haftada bir ucusuna gore degisiyo ve artik hafta sonu diye bisey yok bizdee uzun zaman olmustur hafta sonu gorusmeye hep hafta ici .. artik hafta ici benim icin haftasonu gibi olduu :)) o yuzden gunleri karistirmaya basladim :)))))
öyle düşünme yaaa. ne güzel bir mesleği var. can sağlığı olsun varsın öyle işi olsun. hem fena mı özleyince aşk tutku bitmez ne güzel
sevgililik dönemi dert, nişanlılık dönemi dert, evlenince de bitmez sorun. hep sıkıntılıyız kızlar
off aynen ole havin canim yaa sevgililik doneminde bi dert nisanlilikda dahada cok dert ortada kalmak durumu cok oluyoo SIKINTI COK OLUYO INAN STRESDEN ZAYIFLIYORUM sureklii ustumde agir bi yuk var gibi insallah evlenince rahatlarim dicem ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeee oda bi dert :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?