2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

selamm pitirciklarimmmm acaip agresif ve sinirliyimm biraz sohbete gec katildimm nisanlimla kavga etmekden girmeye firsatim olmadii :))))))))))) regl oldum yaa cocuguu delirtiyorumm ve buna bayiliyorumm seside cikmiyo garibiminn hahahhahaha

nerelerdesin tatlışım ya özlettin yine kendinii... bu anın tadını çıkarmalısın hep onlar mı yapacaklar bizeee

ama aslında ne biliomusun birlikte geçirilen zamanın içi dolu bir şekilde geçirilmesi bence...bunlar bir ilişkiyi uzun süreli kılar, ama devamlı yanındadır odun gibi tv izler, yok maça bakar sen orda varmısın yokmusun belli değildir işte o rutine bağlamıştır olayı, oyüzden hepimiz için dolu zamanlar geçirmek dileğiyle :)
biz 4 senedir beraberiz ama son 1.5 yıldır ayrı yerlerdeyiz, doktora yaptığım için gel git yapıyorum allahtan ama toplasak 4 ay filan görüşmüşüzdür...birbirimizi aşırı özlüyoruz, belkide bu yüzden kavuşabilmeyi çok istiyoruz...

selamm pitirciklarimmmm acaip agresif ve sinirliyimm biraz sohbete gec katildimm nisanlimla kavga etmekden girmeye firsatim olmadii :))))))))))) regl oldum yaa cocuguu delirtiyorumm ve buna bayiliyorumm seside cikmiyo garibiminn hahahhahaha

yazık kıııııız

özlemek çok güzel bişey. bence iyi olmuş biraz uzak olmanız. heyecan kaybettirmez uzak olmak ne güzel

canlarım ben yatıyorum cok uyku geldı yıneee yarın aksam sıze katılırım tekrar burda bulusmak umıdıylee veee soonnn 184 diyelim benceeeee muucckkk cookk iyi geceler

Son düzenleme:
özlemek çok güzel bişey. bence iyi olmuş biraz uzak olmanız. heyecan kaybettirmez uzak olmak ne güzel
ama öyle anlar oluyor ki yapayalnız hissettiğin ve yanında olmasını istediğin..ama çok uzak senden istesede gelemez
gerçi askerlikten sonra baya alıştık ayrı kalmaya eskiden 7 24 beraberdik...

nerelerdesin tatlışım ya özlettin yine kendinii... bu anın tadını çıkarmalısın hep onlar mı yapacaklar bizeee

hahahahah yasasinn regl donemleriii puhahhaahaa acidim ama sabahdan berii bi sinir bi stemm acidimm cocuga kafasi rahat olmasi laizm yarin ucusu varr o yuzdenn acidim sonunda biraktimm uyu dedim sen yeter bu kadar :)) simdidee karsim camera actik uyuyo kocisimm ah yaninda olsam keskee benim hayat omur boyuu bole gecicekk kocis bi ggider 5 gun sonra gelir 10 gun sonra gelirr hep ozlem hep hasrett (((((((((((((((((((((((

öyle düşünme yaaa. ne güzel bir mesleği var. can sağlığı olsun varsın öyle işi olsun. hem fena mı özleyince aşk tutku bitmez ne güzel

ayy ergl dönemi bende öyle yazık mutlaka kavga çıkarırırım, sonrada oturu ben ne yaptım diye ağlarım hehe :)
bunlara biz hormon diyoruz kızlar onlarda da östrojen bizimki kadar olsaydı görürdüm:)
odunlukları östrojen eksikliğinden :))

ben acikcasi nisanlimla 7 \24 beraber olmaz istemezdimm biraz uzaklikk biraz ozlem biraz hasretlik olmali iliskide ki kiymet bilinsinn biz nisanlimla sadece aramizda bogaz koprusu var o anadolu be avrupa yakasindayiz ama iki hafta bir gorusebiliyoruzz bazende haftada bir ucusuna gore degisiyo ve artik hafta sonu diye bisey yok bizdee uzun zaman olmustur hafta sonu gorusmeye hep hafta ici .. artik hafta ici benim icin haftasonu gibi olduu :)) o yuzden gunleri karistirmaya basladim :)))))

ama öyle anlar oluyor ki yapayalnız hissettiğin ve yanında olmasını istediğin..ama çok uzak senden istesede gelemez
gerçi askerlikten sonra baya alıştık ayrı kalmaya eskiden 7 24 beraberdik...

ben yalnız yaşadığım için ne demek istediğini çok iyi anlıyorum. ama iyi tarafından bak canım evlenince hep birlikte olup aynı yastığa başınzı koyacaksınız birlikte. zaman su gbi akıp geçecek bir bakmışız evliyiz

aynen olee yaa bak simdi benimkine ben acimaya basladim bilee :))))))))))))))))))) cok cekti bu seferr kesinlikle dogru odunluklariii ostrojen eksikliginden haahahhahahhaha

bizim de hiç belli olmuyo canım. haftaiçi haftasonu hiç farketmiyo. zaten bazen haftalarca görüşmüyoruz

sevgililik dönemi dert, nişanlılık dönemi dert, evlenince de bitmez sorun. hep sıkıntılıyız kızlar

sevgililik dönemi dert, nişanlılık dönemi dert, evlenince de bitmez sorun. hep sıkıntılıyız kızlar

off aynen ole havin canim yaa sevgililik doneminde bi dert nisanlilikda dahada cok dert ortada kalmak durumu cok oluyoo SIKINTI COK OLUYO INAN STRESDEN ZAYIFLIYORUM sureklii ustumde agir bi yuk var gibi insallah evlenince rahatlarim dicem ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeee oda bi dert :))

niye ortada kalma durumun var canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…