- Konu Sahibi rashabahar
-
selamm tatlimmm valla iyi gibiyimmm ...aynen oleeee @ 183 dicezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
günler geçiyor kızlar. benden çok sevgilim sayar oldu bu aralar
valla hele kış gelsin ben yoğunluktan zamanın nasıl geçtiğini anlamam bile :)
buarada annem bana bugün yatak örtüsü yaptırmış çok güzel sade ve çok şık...
ama eksiklerimi sonra alacağım ben şimdi para biriktiriyorum..
valla hele kış gelsin ben yoğunluktan zamanın nasıl geçtiğini anlamam bile :)
buarada annem bana bugün yatak örtüsü yaptırmış çok güzel sade ve çok şık...
ama eksiklerimi sonra alacağım ben şimdi para biriktiriyorum..
saolun kızlar çok teşekkür ediyorum ama bence esas iş evi döşemeye gelince olur...
havingzl senin kadar anlamayız belki dekorasyondan hehe:)ama aşkımla aynı zevkimiz, aynı şeyleri istiyoruz,askerdeyken çok hayaller kurduk,inş. onları yavaş yavaş gerçekleştirebiliriz..
içinde mutluluk, sevgi ve birbirini tamamlamak olunca istersen çadırdada otur herşey güzel olur bence...(gerçi çadırda üşürüztabii ki gerçekleştirirsiniz. estağfirullah ben de kendimce bişeyler yapıyorum sadece. duayen değilim. allah herkesin gönlüne göre versin
kızlarr bişey danışmak istiyorumm_!! Bel nasıl inceltilebilir bir bilginiz var mıı?? Düşük bel ve dar kot giymekten yağlar belimde toplandı ve bugün bir arkadaş daha bu yaşta bu yağlar ne demez mi o saatten beri kendime gelemiyorum inanın kiinternetten araştırdım ama egzersizden başka birşey yok.. Başka çözümü yok mu bunun yaaa
malesef güzelim spordan başka çözümü yok o halkayı eritmenin. ben kilo almaya uğraşıyorum herkes vermeye incelmeye uğraşıyo. azıcık alabilsem sizden keşke. zor bela 56 oldum. herkesin derdi ayrı işte
keşke verme gibi bir şansım olsa direk sana verirdimgerçi kilom fazla değil benim tek sorunum beldeki yağlanma.. nasıl halledicem bilmiyorum hiçç
kızlarr bişey danışmak istiyorumm_!! Bel nasıl inceltilebilir bir bilginiz var mıı?? Düşük bel ve dar kot giymekten yağlar belimde toplandı ve bugün bir arkadaş daha bu yaşta bu yağlar ne demez mi o saatten beri kendime gelemiyorum inanın kiinternetten araştırdım ama egzersizden başka birşey yok.. Başka çözümü yok mu bunun yaaa
egzersiz yapmak için kendine zaman ayıracaksın canım. tek yapabileceğin bu
haklısın canım vakit ayırmaktan başka çarem yok
ne yazıkki yok tatlım ya, ben yıllarca voleybol oynadım, erkekler kadar çok yerdim ve ona rağmen kilo almazdım, sonra iş güç derken voleybolu bıraktım ve bendede göbek oldu, birde ben tatlı çok seviyorum özellikle çikolatayı
geçen yaz çok kilo almıştım nişanlım askerdeydi...sonra powerplate e başladım, platesin aletli yapılanı ve 30 kat daha zorluyo seni, yediklerime dikkat ederekte inanılmaz sıkılaştım...
ne yazıkkiyapman gereken özellikle göbek bölgesi için tuz,şeker,tatlı,çikolata,ekmek,makarna,pilav,asitli içeceklerden uzak durmakbunlardan birini aldığında anında hemen farkedio ne yazıkki...tabi birde çevrendeki insanlar çok kiloluysa sende farketmeden kendini zayıf görüp, kilo aldığında oluyor...
ne yazıkki yok tatlım ya, ben yıllarca voleybol oynadım, erkekler kadar çok yerdim ve ona rağmen kilo almazdım, sonra iş güç derken voleybolu bıraktım ve bendede göbek oldu, birde ben tatlı çok seviyorum özellikle çikolatayı
geçen yaz çok kilo almıştım nişanlım askerdeydi...sonra powerplate e başladım, platesin aletli yapılanı ve 30 kat daha zorluyo seni, yediklerime dikkat ederekte inanılmaz sıkılaştım...
ne yazıkkiyapman gereken özellikle göbek bölgesi için tuz,şeker,tatlı,çikolata,ekmek,makarna,pilav,asitli içeceklerden uzak durmakbunlardan birini aldığında anında hemen farkedio ne yazıkki...tabi birde çevrendeki insanlar çok kiloluysa sende farketmeden kendini zayıf görüp, kilo aldığında oluyor...
tritonissanın dedikleri de çok doğru. özellikle üç beyazdan uzak durmalısın. ben sürekli yüzüyorum mesela. vücudum çok sıkı. ne yağ ne selülit ne bölgesel farklılık hiç bişey yok. spor çok etkliyor insanı. aslında hayatın bir parçası haline getirmek gerekiyor
aynen tatlım ya ben de lisedeyken zayıftım unide cok yemeye başladım ve baya kilo aldım gelince bir ara iştahım kapandı zayıfladım sonra işe başladım ve masa başı işi oldugundan sureklı oturmaktan popo büyüttüm ve belim yağlandı.. o lanet dar pantolonlar otururken özellikle tüm yağları belimde depoladı resmen.. aslında hata ben de o yüzden egzersize başlamam şart yapacak baska bısey yok canım haklısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?