2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

hoşbuldukkk canımmmm :76:

öncelikle hayırlısını diliyorum hakkınızda canım benım ama sen de benden once evlenıceksın ben yapayalnız kalıcam burda yahuuu [/QUOTE]

uzulme tatlim yaa bi bakmisiz sen bizden once evleniceksinn :)))))))))))))))))))))) kismet bu isler bebisim uzme o tatli caniniii

hayrlı olsun cnm havalar çok dengesiz dediğin gibi ama temmuzda seninki sonlarına doğru bence bir aksilik olmaz gibi inşş

kızllaarr moralim bozuldu benimmm bu cts cok yakın arkadasımın nısanı var ve sabahtan daha sac bas makyaj ıslerımı halledip arkadasımın yanında olmam lazım butun gun ama nişanlıcığım tutturdu cts denize gidelim diye yetişemem diyorum o zaman ben giderim diyooo ama gönlüm yalnız göndermeye el vermiyoooo :97: git demekten baska carem yok ama ne yapsam da o gun kendımı nısana odaklasam yoksa ben bılıyorum butun gun onu dusunucem napıyo diye neden böyleyim ben yaaa akıl verin bana biraz lütfeennn

tatlim bennde onceden senin gibiydimm yanliz denize gitmesini bile istemiyodum ama sonradan aman dedim bosver giderse gitsinn.. takma kafana arkadaslari ile toplu gitsinler parmaginda yuzuk var nasil olsa ... guveniyosan sorun deil tatlim...sende o gun arkadasin ile ilgilenirsin ilgilenmekten nisanlini bile dusunemez hale gelirsin canim.. yogun olursun arada bi ararsin napiyosun diye .sen eglenmene bak o da denizin tadini cikarsin.. surekli birlikte gitmeyin birak biraz kendi haline arkadaslari ile gitsin kendi gitsin yanliz birak biraz bence .. benimki diyo havuza gidicem ben ii gule gule hic aramiom hataa o beni zirt pirt ariyo :)) bu pazarda arkadaslari ile mangala gidicekmis arkadaslarini da taniyom ole ucuk kacik insanlar deil hepsi nisanli hepsi odunlar:)))) bosver sen gitsin o takma kafana okiss

canını sıkma canmm ebrumun dedikleri doğru aslında bende senin gibi tüm gün onu düşünrdüm ama ona olan güvenim çok büyük kıskancımda ister istemez kıskanırdım ama tüm gün arkadaşının yanında olup ona destek olacağın için çok düşünme zamanın olmaz bence zaten güveniyorsan kafan rahat olur ama ben gün içerisinde fırsat buldukça arardımm meraktann odaa birşey yapacağından değil sence üzlme sıkma canını

evett ttalımmm ogunlerr çabukkk gelsinn yawww:)))

ya tatlım aslında güvenmemekten değil ama yanındakilere güvenmıyorum ıste bızımkıler ucuk kacık cunku aldatacagını da kesınlıkle dusunmuyorum geçen hafta mesela beraber gitmiştik ya o zaman falan hep benimle ilgilendi denize girdiğinde bile gözleri hep bendeydi ama neden içim hiç rahat değil anlam veremiyorum. Ne güzel son zamanlarda takmıyordum boyle seylerı kafam cok rahattı ama sımdı yıne kıskanclık duygularım kabardı bir anda. Ama napalım güvenim sonsuz diyeceğim o gün sürekli arkadaşlarımla ve misafirlerle haşır neşir olucam akşamı yapıcam bişekilde.. Akşam olunca da aşkım gelecek vee beni dansa kaldıracaakk :97::97::97: böyle düşüneyim ben bebişiimm

Sen de bendensin yaniii kendime engel olamıyorum işte ama olucam ve o gün hiç düşünmemeye çalışacağım bir erkeği ne kadar serbest bırakırsan o kadar değerli olurmuşsun öyle duymuştum ve ne zamandır da serbest bırakıyorum kendımı kasarakta olsa ve gercekten de daha mutlu oluyoruz tatlım

tatlım burada aşk hikayelerimiz,dertlerimiz bölümünü çok okuma derim ben valla ondan bile etkilenmiş olabilirsin :)

evet ya havalar hiç belli olmuyor küresel ısınma resmen mevsimleri değiştirdi, o yüzdden kısmet arkadaşlar ya...
ama bence ertelemeyin ve üstü kaplaı mekanlara bakın şöyle manzaralı olabilir,bende hep kır düğünü istiyorum ama mayısta güven olmaz havaya...

bende genelde adet dönemlerimde delleniyorum,saçma sapan düşüncelere başlıyorum :)
ama hakikaten çok karışmamak lazım arada arkadaşlarımızla ayrı ayrıda takılmayız, yoksa iki tarafta bir süre sonra boğulabilir...
şöyle düşünün, benden iyisini mi bulacak, eğer farklı düşünseydi parmağına yüzüğü takmazdı zaten

ha soyleeee ..bosver o denize gitsin aksam gelsin seni dansa kaldirsinn sende kafana takmazsin bebisimm okiss rahat oll

valla havalara artk hic guven olsun suan hava cok kapali dolu yagdi yagacak bekliyorum yagmuru :))) insallah allah yardimcimiz olurr o gun

eveeettt asıl sorunumu buldun tatlım neden benım aklıma hıc gelmedı bu ben suan adet donemıme gırmek uzereyım ondan bu ozguven eksıklıgı desene yaa cok haklısın valla hep bu zamanlarn da ben de yasıyorum cunku parmagında yuzuukk yok ama askerden gelınce yuzuk parmagına gırmedıı suanda yuzuksuz ama ben bu duruma alıstım hıc koymuyor ama sıkıyosa evlenınce takmasın

ha soyleeee ..bosver o denize gitsin aksam gelsin seni dansa kaldirsinn sende kafana takmazsin bebisimm okiss rahat oll

canım arkadaş bendeki sorunu buldu valla tebrik ediyoruumm adet dönemimdeyim ondan bu dellenmeler bendeeee ben de dıyorum kı 2 gundur ne guzel kurtulmustum bu durumdan nerden cıktı sımdı dıyorum ama takmamaya calısacagım ne de olsa sebebı bılıyorum artık hehehehe

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))) bencede takma canim bu arada nisanlin neden takmio yuzuk ?

askere bir gitti 10 kilo aldı tatlım parmagının basından bıle gecmıyor yuzugu o yuzden takmıyor baska da aldırmadım ben zaten dugunde alyanslar degısecek dıye oyle işte :89:

hemmmmmmmmmmmmmmmm anladim tatlim..yani yenisini alirsinizz hatta br nummara buyuk alirsiniz..:)) ben alyansimi bi numara buyuk aldik siskinlik oluyo bazen bide adam dedi hamile oldugun zamanda sisiyo o yuzden bir numara buyuk al dedi bende aldim :)) bizimki tek alyans soz nisan evlilik hepsini bi alyansda topladik :)) hadi kizlar herkes alyansinin modelini koysun varsa tektaslarinin yapalimmi ole biseyyy merak ettim cunki:))))))))))))))))))

bir biyolog olarak olayın sadece hormonsal olduğunu o dönemlerde devamlı ağlamak istediğimi söyleyebilirm,nedenini bilsemde hiçbir çare bulamıyorum ühüüü
bizde tek alyans aldık ya biz ikimizde gösterişe çok önem verdiğimizden, taşlı ve kalın bir alyans aldık, ancak ben evdede kullanacağımı hiç düşünmedim, iş yaparken, deney yaparken fln çıkarıyorum...çok seviyorum ama kullanışlı değil, bizde evlendikten sonra ince bir tane aalmaya kara verdik onu herzaman takıp,özel günlerde bunu takacağız diye düşündük bakalım ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…