- 10 Mayıs 2011
- 956
- 20
- 118
- Konu Sahibi rashabahar
-
ebrummm yeni aldığın çeyizcıklerıne baktımmm güle güle kullanmayı nasip etsin Allah tatlım:))
aminn hepsi çok gzell tekarar güle güle kullan ebrumm . bnimde var birazcık bişilerim yemk takımları kahvaltı takımım falan ama daha az bendemi koysam resimleri ne dersiniz ?
tatlım iyiyim sizler nasılsınız kızlar?valla siz olmayınca oturdum film izledim..
ebrummm sen çeyizlerinimi koydun bakim bende :)benimkiler depoda olduğu için hiçbirinin resimlerini göstermek nasip olmayacak
koyda bakalım hfcerencim
ebrumm bende çeyizlerini ve gelinlik modelini çok beğendim, dantel bir gelinliğe çok yakışıyor yaa :)
insallah tatlımm koyıcamm bigünn bekleyın benıiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)) evevtt bende danteli cok yakıstırıyorumm gelinligee
inş.tatlım bende öyle gösteririm artıkın, ben internettende alışveriş yapmayı seviyorum aslında çok gzl aynalar, duvar saati,şekerlikti tuzluktu onlardan aldım daha ufak tefek şeyler, para biriktiriyorum herşeyi trink parayla alıjam
gerçi şuaralar arabaya çok ihtiyacım oluyor aslında aklım araba almayada kaymıyo değil :)
iyi geceler baharcimmmmm
yarin erken gelin kizlar sohbet edelim:))))))))))))))
çıkamadım kı daha takılı kaldımseneye bu aksam dugunum olacak kızlaarrr
ciktin zannetim tatlimmm vovv o zaman seneye bu zaman evlisin haaaaaaaaaaaaaaaa wowwwwwwwwwwwwwww
okiiiiiaynen tatlım yarın aksam ıcın planım yok benım suan ıcın erken gırerım buyuk ıhtımal uzuuunn uzuuunn konuusuruzz
eeevvveeeetttttttttttttbu saatlerde kocişimin yanında olucam bir daha hiç ayrılmamak üzere aynı yastığa baş koyucaz iinnnşşşaallllaaahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?