2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

aminn hepsi çok gzell tekarar güle güle kullan ebrumm . bnimde var birazcık bişilerim yemk takımları kahvaltı takımım falan ama daha az bendemi koysam resimleri ne dersiniz ?

tesekkur ederim tatlimm... koy tatlim sende bakalim beyenelim fikir edinelim dimi ama bekliyorum en kisa zamandaaa ..aldikca eklersin buraya

tatlım iyiyim sizler nasılsınız kızlar?valla siz olmayınca oturdum film izledim..
ebrummm sen çeyizlerinimi koydun bakim bende :)benimkiler depoda olduğu için hiçbirinin resimlerini göstermek nasip olmayacak

iyi yapmisin film izlemekle tatlim.. baktim herkesin ceyizle ilgili bi sayfasi var benim neden olmasin dedim ve koydum... aldikca ekliyorm yaws yaws:) ba bakalim beyenecekmisinn. evlendiginde evinin fotoraflari ile gorurus bebis herseyini :))

koyda bakalım hfcerencim

ebrumm bende çeyizlerini ve gelinlik modelini çok beğendim, dantel bir gelinliğe çok yakışıyor yaa :)

tesekkur ederim beyendigini tatlim..o gelinligi ilk gordugumde asik oldum resmen bu gelin benm olmali dedim ve olucak insallah dedigin gibi tasli falan filandansa dantel gelinlige cok yakiyo ben sadelikden yanayim tas falan istemiyorum gelinlikte olursa inci islemeli olur oda cok az olur

inş.tatlım bende öyle gösteririm artıkın, ben internettende alışveriş yapmayı seviyorum aslında çok gzl aynalar, duvar saati,şekerlikti tuzluktu onlardan aldım daha ufak tefek şeyler, para biriktiriyorum herşeyi trink parayla alıjam

anladim tatlim ya dedigin gibi trinkkkkk parayla super oluyo :)) bende bazi seyleri trinkkkkkkkkkkkkkkkk paraylaa alicam :))))))))))))))))))))))))))))))

gerçi şuaralar arabaya çok ihtiyacım oluyor aslında aklım araba almayada kaymıyo değil :)

hmmmm o bendede varda araba fikri evlendikden sonra ama olur buyuk ihtimalle hele bi evleniyim ihtiyaclarimi aliyim araba ikinci planda artikim :)) nisanliminkisiyle idare ediyom :))

kızllaarrr nasılsınıızzz??? ben bu akşam geç kaldım sohbete ya cıkmıssınız neyse bakalım yarın aksam gorusmek nasıp olur ınsallah :) hepınıze hayırlı aksamlar opuyorum kocamaannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…