2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

iyi geceler cicisler uzun süredir ugrayamiyorum maalesef

bugün bir koli cicilerim geldi ic camasirlari siparis vermistim cok tatlilar size yarin resimlerini ekleerimmm bakalim begenecekmisiniz ben cok begendim:82:

annemde bi ic camasiriyla evleneceksin sanirim diyor biraz takintiliyimda ic camasiri konusunda:44:

selam tatlimm evet ne zamandir gorunmuodun :))) canim o takinti bendede var hic sorma.gecen gun magzada almisim elime 7 tane takim camasir annem hayirdir ebru :))) zorla 4 indirdim digerlerini alamadim icimde kaldim dolabimin yarisi kutu kutu ic camasiri oldu biri beni durdursun :))))))))))) ekle tatlim bakariz bizde hayirli olsun cicislerinnn

wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww gunaydinnnn tatlislarrrrr..yada hilal cebeci gibi panpislerimmi desem puhhahahahahahahaa

günaydın kızlar ya birileride bendenmiş neyseki :)

bende annemden gizli gizli alıyorum iç çamaşırlarını daha zamanı gelmediği için utanıyorum çünkü, 1 2 kere gördü sonra alırsın dedi,ama bazen öyle güzel birşey görüyorum hemen alıyorum, evlenince her gün birini giyerim artık
bazamın altı iç çamaşırı dolu :))

puhahhahahaha gunaydin tatlimm..aynen yaa her renk var her desenden var birisi gorse sen delirdinmi diyorlar :)) sonunda ticarete baslicam bu kadar camasirla hahahahha

günaydinnn kizlaaaar aksam eklicem eklicem eklicem....

yaaaaa bence en önemli ceyizzz ic camasiri bir koli oldu bileee bitane sütyen denedim dayanamadimmm

buarada ben birseye akrar verdim elektrik esyalarimi türkiyeden alicam yani burdan alip birde oraya tasimayayim yani buradan alabilecegim pek birsey kalmiyor bende ic camasirina sariyorum anacim ne yapim :95:

ama Allahtan derttaslarim varmis:87:

canımm o sorun bendede var hatta bende bugun adet oldum sancımm cokk kötü.doktora gıtmeye üşenıyorum.bi kez gıttı sıtajımı yaparken hastanede oda hastanede oldugumdan neyse yumurtalıkta kıs var dedı doktor.doğum kontrol hapı verdı.yanlız su var onu bırakınca tekrar cıkıyo.ananem bıraktırdı cunku haberlerde 2 kız bu yuzden hastanelık olmus yasaklanmıs dıye duymus annem.bakalım yıne gıtcem ama uşenıyorum yaaa((

iyilik tatlımmmm bugün adet oldum sonunda feci ağrılı bir şekilde suanda onu cekıyorum... inşallah seneye de bugun adet olmam

insallah aksama kadar gecer tatlim bitki caylari ic bol bol rahatlatir seni...seneye olmazsin canim onlemini alirsin :)))ay disari ciktim hava cok sicak yaaaaaaaaaaaaaaaaa offf ben yazi hic sevmiyorummm bahar havasini cok seviyorummm

insallah aksama kadar gecer tatlim bitki caylari ic bol bol rahatlatir seni...seneye olmazsin canim onlemini alirsin :)))ay disari ciktim hava cok sicak yaaaaaaaaaaaaaaaaa offf ben yazi hic sevmiyorummm bahar havasini cok seviyorummm

al benden de o kadar... sıcak benı boguyo resmen ya o yuzden hafıf esıntılı olucak hava. ya da sıcak olacak ama ben hep tatilde olacagım..

peki düzensizlik var mı tatlım ??? Ben en cok o dertten müzdaribim ama en yakın zamanda gıdecegım doktoraa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…