- 18 Şubat 2011
- 1.264
- 723
- 323
- Konu Sahibi rashabahar
-
yorucu günler bitti arkadaşlar, nişanımızı atlattık çok güzel geçti 3 gün 2 gece kaldılar Vandan geldikleri için tahminimden daha sıcak daha iyi geçti şükürler olsun, bana gelen bohçalarıda paylaştım nişan bölümünde oradan görebilirsiniz kızlarbu arada düğün salonumuzda tutuldu 14.TEMMUZ.2012 Edirnede Emirgan düğün salonu, düğün hazırlıklıkları okuldu stajdı derken hiç anlamadan geçivericek zaman, inşallah hersey hep böyle güzel ve huzurlu bir şekilde devam eder
peki düzensizlik var mı tatlım ??? Ben en cok o dertten müzdaribim ama en yakın zamanda gıdecegım doktoraa...
yorucu günler bitti arkadaşlar, nişanımızı atlattık çok güzel geçti 3 gün 2 gece kaldılar Vandan geldikleri için tahminimden daha sıcak daha iyi geçti şükürler olsun, bana gelen bohçalarıda paylaştım nişan bölümünde oradan görebilirsiniz kızlarbu arada düğün salonumuzda tutuldu 14.TEMMUZ.2012 Edirnede Emirgan düğün salonu, düğün hazırlıklıkları okuldu stajdı derken hiç anlamadan geçivericek zaman, inşallah hersey hep böyle güzel ve huzurlu bir şekilde devam eder
kızlar 65 sayfa değilmiydi en son bu konu,nasıl 35e düştü biranda dikkatinizi çektimi merak ettim yaf:S
canim bende hala 69 :44:
çok enterasan ya bendede öyleydi düne kadar ama neden böyle oldu anlayamadım:S
ya söle her ay oluyorum ama tık dıye aynı gun dedıgıl bı ay 2sındeyse bı ay 5nde gıbı.gercı sey dıyolar bukadar olması normal der annem evli olunca tam oturu düzene diyooo....
Eki Görüntüle 221054 Eki Görüntüle 221055 Eki Görüntüle 221056 Eki Görüntüle 221054 Eki Görüntüle 221057 Eki Görüntüle 221058
en sondakini almadimmm ama alsammi diye düsünüyorum
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ben geldim kimse yok amaaaa
Eki Görüntüle 221054 Eki Görüntüle 221055 Eki Görüntüle 221056 Eki Görüntüle 221054 Eki Görüntüle 221057 Eki Görüntüle 221058
en sondakini almadimmm ama alsammi diye düsünüyorum
çok enterasan ya bendede öyleydi düne kadar ama neden böyle oldu anlayamadım:S
offfffffffffffffffff kizlar cpl yorgunummm evde tadilat var heryer bi yerde odada adim atacak yer ble yokkk tadilatlardan nefret ediommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar bu sene en geç ne zamana kadar düğün salonunu tutmalıyız sizce,istediğimiz zaman ve yeri tutturabilmek açısından ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?