2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

yorucu günler bitti arkadaşlar, nişanımızı atlattık çok güzel geçti 3 gün 2 gece kaldılar Vandan geldikleri için tahminimden daha sıcak daha iyi geçti şükürler olsun, bana gelen bohçalarıda paylaştım nişan bölümünde oradan görebilirsiniz kızlar :69: bu arada düğün salonumuzda tutuldu 14.TEMMUZ.2012 Edirnede Emirgan düğün salonu, düğün hazırlıklıkları okuldu stajdı derken hiç anlamadan geçivericek zaman, inşallah hersey hep böyle güzel ve huzurlu bir şekilde devam eder :nazar:

yorucu günler bitti arkadaşlar, nişanımızı atlattık çok güzel geçti 3 gün 2 gece kaldılar Vandan geldikleri için tahminimden daha sıcak daha iyi geçti şükürler olsun, bana gelen bohçalarıda paylaştım nişan bölümünde oradan görebilirsiniz kızlar :69: bu arada düğün salonumuzda tutuldu 14.TEMMUZ.2012 Edirnede Emirgan düğün salonu, düğün hazırlıklıkları okuldu stajdı derken hiç anlamadan geçivericek zaman, inşallah hersey hep böyle güzel ve huzurlu bir şekilde devam eder :nazar:

hayirli olsun tatlimmmmmmmm cok sevindimm oooo dugun gunu de belirlenmis salonda tutulmus super yaa TEKRARDAN hayirli olsun ..mutluluklar tatlim.. aynen ole zaman cok hizli gecicek senin icin anlamicaksin bile :)))

peki düzensizlik var mı tatlım ??? Ben en cok o dertten müzdaribim ama en yakın zamanda gıdecegım doktoraa...

ya söle her ay oluyorum ama tık dıye aynı gun dedıgıl bı ay 2sındeyse bı ay 5nde gıbı.gercı sey dıyolar bukadar olması normal der annem evli olunca tam oturu düzene diyooo....

canımm hayırlı ugurlu olsun tatlımm:)))

$Bildschirmfoto 2011-07-07 um 20.33.29.webp $Bildschirmfoto 2011-07-07 um 20.30.38.webp $Bildschirmfoto 2011-07-07 um 20.31.27.webp $Bildschirmfoto 2011-07-07 um 20.33.29.webp $Bildschirmfoto 2011-07-07 um 20.34.23.webp $Bildschirmfoto 2011-07-07 um 20.32.25.webp

en sondakini almadimmm ama alsammi diye düsünüyorum:69:

Allah tamamına erdirsin tatlım inşallah :34: çok sevındım guzel gecmesıne... zaman dediğin nedir ki bunca senenin nasıl gectıgını anladık mı 1 yıl da cabucak gecıverecek Allahın ıznıyle yeter kı omrumuz olsun saglık olsun gerısı gelır :61::69:

ya söle her ay oluyorum ama tık dıye aynı gun dedıgıl bı ay 2sındeyse bı ay 5nde gıbı.gercı sey dıyolar bukadar olması normal der annem evli olunca tam oturu düzene diyooo....

senınkı normal tabıkı ben 3 ay bıle olmadıgımı bılıyorum :59: acılen doktora cıkmam lazım benım yaaa :43:

offfffffffffffffffff kizlar cpl yorgunummm evde tadilat var heryer bi yerde odada adim atacak yer ble yokkk tadilatlardan nefret ediommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

anladım ben ayarlarımı değiştirmiştim ondanmış meğersem

kızlar nolursunuz adet düzensizliğiniz varsa ihmal etmeyin nolur, sonra kafanızı duvarlara vuracağınıza şimdiden önlemini alın..benim hem kuzenim hemde çok yakın arkım bu yüzden ameliyat oldu, ameliyat sonrasıda çok sıkıntılı yani sağlık bu ihmal etmeyiniz ben bu konularda çok hassasım yaa

kızlar bu sene en geç ne zamana kadar düğün salonunu tutmalıyız sizce,istediğimiz zaman ve yeri tutturabilmek açısından ?

offfffffffffffffffff kizlar cpl yorgunummm evde tadilat var heryer bi yerde odada adim atacak yer ble yokkk tadilatlardan nefret ediommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

aynen tatlım ya bızde baslayacagız yakında sureklı erteletmek ıcın elımden gelenı yapıyorum :1: her tarafın darmadağınık olmasın nefret ediyorum :63:

Back
X