- 10 Mayıs 2011
- 956
- 20
- 118
- Konu Sahibi rashabahar
ooo herkes buradaymıss naber kısçeler:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım ben ayarlarımı değiştirmiştim ondanmış meğersem
kızlar nolursunuz adet düzensizliğiniz varsa ihmal etmeyin nolur, sonra kafanızı duvarlara vuracağınıza şimdiden önlemini alın..benim hem kuzenim hemde çok yakın arkım bu yüzden ameliyat oldu, ameliyat sonrasıda çok sıkıntılı yani sağlık bu ihmal etmeyiniz ben bu konularda çok hassasım yaa
kızlar bu sene en geç ne zamana kadar düğün salonunu tutmalıyız sizce,istediğimiz zaman ve yeri tutturabilmek açısından ?
ooo herkes buradaymıss naber kısçeler:)))
iyilik bebiş senden naabberrr :)))
iim tatlımmm :))) canım bence bıana once gıdelım doktora adetım bıtsın gıdıcem insallh hem agrım için hemde agrı oldugundan hap alıyorum oda benı kesıyoo bakalımm hayırlısı herseyınnn:))
işte ben bir kere söylerim bizimkine bak kazıklanmayalım diye, dahada bişey demem o diyene kadar bakalım, bu organizasyonlarrı yapmak baya zaman alıyor..onun kafasında birşeyler var ama bana söylemiyor bakalım en geç kasım aralığa kadar tutarız ama allah izin verirse...bana kalırsa yaz sonunda tutun canım ya da bızım gıbı hemen tutun cok ıstedıgınız bır tarıh varsa![]()
iyiyiz tatlım sen nasılsın?ooo herkes buradaymıss naber kısçeler:)))
aslinda ben ne zamandir gidicem diyorum ve erteliyorum aslinda gecen seneye kadar superdi adet duzenim her ayin 22 sinde oluyordum ama bu sene ole deil 22 sinde oldum sonra her ayin 18 de oldum sonra her ayin 12sinde olmaya basladi sonra ayda iki kere olmaya basladim bu normalmi sizce deilmi anlamadim
canim dugun mekanini biz kasim aralik dan sonra baslicaz ve tutucaz cunku tarih yaklastikca fiyatlar iki katina cikiyor..2012 ye girmeden halletmeyi dusunuyoruz bu isi bide bos olmaz falan allah korusun erkenden halletmek lazim gelinligimide subattan sonra baslicam aramaya
bana kalırsa yaz sonunda tutun canım ya da bızım gıbı hemen tutun cok ıstedıgınız bır tarıh varsa![]()
aa sız tutmusmuydunuz tatlım unutummm :))
tavla oynuyorum sonra konusalım dıye bır bahane olabılır mı ya ?? belkı ben onemlı bırsey soylemek ıstıyorum o anda... o arasa benı ben daha aradıgını gorur gormez kalkarım tavlanın basından... sinir katsayımı arttırdı akşam akşam![]()
![]()
kıslar ben gelınlık netetn falaln bakmak ıstemıyorum sonra ıstedıgım begendıgım gıbı bişey bulamayıp uzulurum korkusu var.dıktırsem desem ii bişey cıkmayabılır sizce??
tatlim intertten model bak alacagin yerlerin sitesi varsa model bak kafanda bulunsun eger bedenin fizigin uygunsa kilon falan diktirmeye hicc gerek yok helede aciksan hic gerek yok cok guzel modeller var hazirlarda diktirmede cok cok iyi yer bulman lazim sonradan husrala ayrilma o gelinlikciden ben kesinlikle hazir almakdan yanayim.. cok guzel bir iki modellde var kafamda ..alacagim yerde belli ... dikim olucaksa cok iyi bi yer bulman lazim sen baska sey dersin gelinlikce baska sey diker sana
PUHAHAHAHH hahahaha hey allahim ya cok guldum yaa bizimkinide ben ararim ya ps oynuyo yada kagit oynuyo ha seninki allahdan acio soyluyo beninkinin ole bir huyuda yok surekli mesgule veriyo sonra kiziyo zirt pirt ne ariyosun oyundayim ee sole sende oyunda olduugnu bende aramiyim.. sonra kaybeder benim sucum olur mantiga bakarmisin yaa:)) benim yuzunden kaybetmismiss ohhhhhhhhhhh olsunn ohhhhhhhhhh
hehe öyle o oanda dünyayı kurtarıyor öyle deme :) önceden yaptı bana 1 2 kere senmisin bana bunu yapan,bende arkadaşlarımlayken aynısını yaptım sonra algıladı ne yaptığını şimdi tamam diyip kapatıyoruz hementavla oynuyorum sonra konusalım dıye bır bahane olabılır mı ya ?? belkı ben onemlı bırsey soylemek ıstıyorum o anda... o arasa benı ben daha aradıgını gorur gormez kalkarım tavlanın basından... sinir katsayımı arttırdı akşam akşam![]()
![]()
tatlim intertten model bak alacagin yerlerin sitesi varsa model bak kafanda bulunsun eger bedenin fizigin uygunsa kilon falan diktirmeye hicc gerek yok helede aciksan hic gerek yok cok guzel modeller var hazirlarda diktirmede cok cok iyi yer bulman lazim sonradan husrala ayrilma o gelinlikciden ben kesinlikle hazir almakdan yanayim.. cok guzel bir iki modellde var kafamda ..alacagim yerde belli ... dikim olucaksa cok iyi bi yer bulman lazim sen baska sey dersin gelinlikce baska sey diker sana
hehe öyle o oanda dünyayı kurtarıyor öyle deme :) önceden yaptı bana 1 2 kere senmisin bana bunu yapan,bende arkadaşlarımlayken aynısını yaptım sonra algıladı ne yaptığını şimdi tamam diyip kapatıyoruz hemen
tatlım işte sorun kapalıı olmam istediğim gelinlik olmuyo.tamam begendiğim gelinliği eklemeler yapılabılıyoo ama istediğim gibi olurmuu .ben buu gidişle diktircemdee bakalımm yaa.bıde benım kesın bişeyler yokk ya hevesim kaçmasın diye uzak duruyorum((
anladim tatlim benim yengemde kapali gelinlik baktigimizda straplez bi gelinlik beyendi hazir sonra strapleze ekleme yapildi ustune kollar boyun sirt falan .yani straplezin icinden ust diktiler cok guzel oldu sakin bolero mudur nedir ondn sakin ama sakin dusunme ..hic rahat deil beyen gelinlik icinden ust diksinler olur biter komple gelinligi diktirme sadece ekleme yap..ornek olarak yada kollarina dantel olsun icinden astari olsun kollarin da gozukmez
Eki Görüntüle 221106