- Konu Sahibi rashabahar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vala bende bi kere arkadaslarimmlayken bana yaptiginin aynisi yaptimm ..zirt pirt ariyo oda benim ona yaptigimi yapiyo .ben onu zirt pirt ariyormsum ya :) bak diyo nasil oluyo zirt pirt aramak bende diyomki nasil oluyomus telefonu mesgule vermek.... ama dersini aldimi hayir almadii :))))yine aynisini yapiooo anlayisz ah suan olsa varya isirimmmmmm onuu hammmmmmmmmmmmmmmmmm bazen isiriyorum.. damga made in ebru :)) dis izlerim
Eki Görüntüle 221112 Eki Görüntüle 221111 Eki Görüntüle 221110 Eki Görüntüle 221109 Eki Görüntüle 221108
kizlar dugunde saclarimi bu model yaptirma istiyorum.. saclarimi cok yapistirmak istemiyorum. dogal daginik topuz olsun istiyorum ve sacimin renk tonlarida bunlara benzesn istiyorum sizce nasil ?
bence harikulade tatlım :))) sana herşey yakışırr)))
sallamayın bence bu hareket yaptıktan sonra o aramadan asla aramayın kızlar,esas o zaman merak ediyorlar allahalla bu niye beni arramadı diye ozaman onlar sizi arıyoozellıkle de kolundan ısırmak cok hosuma gıdıyorr :)) erkek mı erkek hepsı aynı tatlım ya al bırını vur otekıne ama seviyoruz işte napalım.. aradı sımdı glücükler saçıyo ne nağmeler bir görsen :)))
ayyy tatlim cok tesekkur ederim sanada hersey yakisir cok tatlisin masallahh resimde :))
sallamayın bence bu hareket yaptıktan sonra o aramadan asla aramayın kızlar,esas o zaman merak ediyorlar allahalla bu niye beni arramadı diye ozaman onlar sizi arıyo
hahaha tatlimm bazen ole yapiyom hic aramiomm arkadasi ile evde ps oynayken zaman geciyo aradan ..ariyo askim sen beni neden aramadim bak oyunu beklemeye aldim merak ettim araman lazim di ...:)))))))))))))))))))
tatlim bu modelde kesin kararliyim artik taci bi yere SIKISTIRI VERIRIM.:))))))))))))))))
tacı takar kuaförler tatlım ya onu sorun etme bence ama model gercekten cok hos bana da onermıstın ya kuaforler becerebılırse cts aksamı nısanda bunu yaptırıcam ben de![]()
evet tatlimm bu modelleri cok beyeniyorum..sanada cok yakisir insallah yaparlar.. guzel olursunnn .. resimleride bekiyozz ama sacinin modelinin bakalim nasil olmusun
Eki Görüntüle 221132
tatlim bak koyusundada cok hos duruyorr yakisir yakisir saclarinda uzun super olurr
inşallah tatlım ya o akşam kociş beni çook beğensin istiyorum... bu arada benım cok kotu bır huyum var yaa bunu asamıyorum... eğer kociş yanımdayken yanımızda çok beğendiğim bir bayan varsa cok kıskanıyorum kocişimi sanki ona bakacak beğenicek gibi geliyo neden boyle oldum anlam veremıyorum eskıden guvenırdım kendıme sımdı ozguven eksıklıgı var.o akşam gelinin kardeşi cok guzel olack dıye kızı cok sevmeme ragmen kıskanıyorum sımdıden kocısı
(( cok kotu bır huy gercekten yaa ıcımı yıyor bıtırıyor...
tatlimm kafana takma bole seylerr:)) ben asiri kiskanc bir insandim ama kendi kendime duzeltim bu huyumu yine kiskanyorum ama eskisi gibi deil... cunku hangi birini kiskaniimm tatlim etrafinda is geregi surekli kiz var ustelk hostes onlarda cok bakimllilar ama hepsi cok cirkinler makyaj guzeli onlar..bende bunlari taksam kafaya ooohoooo kafayi yemisimdir suana kadar ALLAH YUKARDA valla tek guvencem o .. yanindada deilim surekli herkes biliyo nisanli oldugunu gonlu el verip rahat bi sekilde bakarsa gunahi ona:))))))))))))))) bakmiyosa allah razi olsun yani heheheh
bak ne kadar guzel dusunup gonlunu rahatlatmıssın ama ben ne yapsam ne dusuncem olmuyor tatlım ya ıcım rahatlamıyor... o aksam arkadaslarımla eglenecegımı dusunurken bıranda aklıma gelıyor ya cırkın olursam ya burak baska bırısını begenırse (sankı begense gıdıp onunla evlenecek) falan dıye gozlerım sureklı burakta oluyor. hadı dısardakı bayanları kıskanmamı anlıyorum da en yakın arkdaslarım ne alaka ya cok kızıyorum bazen kendıme duysalar ne kadar üzülürler diyorum ama dusunmeden de yapamıyorum ıste kahretsiinn
![]()
canim benim yaa.. aslinda arkadaslarimdan kiskanmam hic olmadi simdi gercekden.. en yakin arkadasim nisanlimi tanimadan once nisanlimin kuzeni benim en yakin arkaadsm cok yakin oturuyorlar birbirlerine giderler gelirler.. hic kiskanmam asla zaten kizin sevgilis var ama olmasa bile hicsorun deil benim icin.. kendini duzeltmen lazim surekli olumlu dusunmem lazim.. yoksa hem kendini hemde iliskinizi yirpratmis olucaksin .. o yuzden guzel bi iliskin var ne guzel seneye evleniceksin bunlari dusun.. olumlu dusun .. surekli