2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Kızlar iş yerindeyim burdan açamıyorum. Facebook'a yakında tüm modelleri yükleyeceklermiş. 2012 modellerinin çoğu ne internet sayfasında ne de facebook sayfasında yok.Benim ki de yok mesela. Ama gelinish diye bi blog var, blog sahibesi arkadaşımız Akay'ın defilesine katılmış. Modellerin çoğu orada var inceleyebilirsiniz.

evet senin eklediklerinde hoşuma gidiyor ama vücud yapıma uymuyor, benim kemiklerim çıkık, omuz tepelerim yuvarlak hatlı ve boynum çok uzun, alyans yaka yakışıyor. Mesela straplez hiç olmuyor bana. Bak denediğim ama almadığım başka benzer bir resim ekleyeyim, kendi üzerimde gör:) Buna benzer duruyor ama danteli falan benimkinin daha güzel, rengi farklı falan.

Eklentiler

• $gelinlik ön.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 27

bu model sende güzel durmuş gerçektenn güzel seçim aslında kayık yakada hoş durur gibi geldi bana ama kararını verdiysen aklını hiç karıştırma :))

bu model sende güzel durmuş gerçektenn güzel seçim aslında kayık yakada hoş durur gibi geldi bana ama kararını verdiysen aklını hiç karıştırma :))

çok sağol cnm,
yok zaten aysırada değişiklik yapamıyorsun, sadece dantel parça, inci ekleme falan yapabiliyorsun. Birde kayık olursa straplez gibi duruyor ya bana yakışmıyor, şu meşhur boyun ve göğüs arası mesafe meselesi de var bende:)) ha ben beğeniyorum başkasında dantel kayık yakayı o ayrı ama benim için en uygunu bu yaka netim yani:)

sadece inci küpe takacağım, birde dantel duvak topuzun arkasından tek sıra hafif omuzuma düşecek şekilde takılacak.

hepimiz mutlulukla giyelim gelinliklerimi inşallah:)))

çok güzel olacaktır eminimm
inşallah hepimiz için gülümseyerek hatırlayacağımız anılar olurrr :)))

bursa akayda da indirim vardı. gittiğim gün orda çalışanlr bugün indirim için son gün dediler hatta ben son müşterileriydim :)) hemen hemen %40 indirimle aldım ben 3300 dediler 2000 e aldık..

hatta bana şöyle bişey dediler akaydan gelinlik alan çiftlere balayı ya da tatil için kıbrıs kaya artemis oteli çift kişi 1700 tl oluyomuş ve uçak biletleri de dahilmiş.. eğer başka yer ayarladıysanız bile daha sonraki sene tatilde değerlendirirsiniz dediler.. size böyle bişeyden bahsettiler mi arkadaşlar

Hayır kimse bahsetmedi, ben 1 ay önce filan bakmıştım ne indirim ne de balayından bahsetmediler.
Aaa neyse cumartesi günü gidicem didikleyim biraz bakayım.

allah mutlu etsin sizi...

Şubeden şubeye fark eder mi? Ben Wedding World Kuyumcukentte baktım indirim filan da yoktu..
Sanmıyorum hepsi aynıdır diye tahmin ediyorum. fiyat hesaplattın mı hiç? bir de ben 2 gelinlik sordum 2 sinin fiyatını söledi sonra ben indirim yapmaz mısınız hiç nakitte fln dedim zaten şu an %40 indirimimiz var ben onu yapıp söledim size direk dedi. Yani belki de sana sölediği fiyatlar indirimli fiyatlarıdır. sana söylememiştir :S

Nakitte %10 indirim vardı sadece, başka indirim filan yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…