- Konu Sahibi rashabahar
-
- #7.341
Teşekkür ederim inşallah :) Ben bayıldım tek kelimeyle ama dediğim gibi fiyatları yüksek kalıyor.bende akaydan aldım canım benim de tüm aksesuarlar dahildi gelinlikler çok ta ağır gelmedi bana. hayırlı olsun sağlıkla mutlulukla giy inşallah:)
Fiyat makulmuş gerçekten.. Ne tarzda olacak gelinliğin pek, sade, kabarık, santel, taş?
Ya ne biliyim bende bir sürü gelinlikçi gezdim Akay'daki içime sindi. Fiyat konusu biraz geriyor beni :)
Teşekkür ederim inşallah :) Ben bayıldım tek kelimeyle ama dediğim gibi fiyatları yüksek kalıyor.
:) Benimde tam tersi ilk Akay'da denediğim için aklım orda kaldı. Bu cumartesi gidip ölçülerimi aldırtayım, aman ne havaya giriyorum o gelinliği giyince anlatamam :)modeller akayda da çok güzel, sadece ben önce aysırada denemiştim üzerimde hissetmemiştim çok hafifti (malzemeden çalmışlardır belki:)) ama akay ağır geldi, bir de istediğim model tam olarak aysıradaydı, ondan tercih ettim.
:) Benimde tam tersi ilk Akay'da denediğim için aklım orda kaldı. Bu cumartesi gidip ölçülerimi aldırtayım, aman ne havaya giriyorum o gelinliği giyince anlatamam :)
:) Benimde tam tersi ilk Akay'da denediğim için aklım orda kaldı. Bu cumartesi gidip ölçülerimi aldırtayım, aman ne havaya giriyorum o gelinliği giyince anlatamam :)
:))))))))))))))))) hahahhaha kiz guldurdun benii.. sendede sey oldumu peki hani gelinlik deniyyosun ya deneme odasinda heryer aynaa:) ben surekli yuzume bakiyorum gelinlige bakmak yerine yuzumdeki gulme ifadesine yuzum nasil guzelmi diye bakiyorum duvakla guzel oldunmu diye acaba bakip bakip guluyodum sureklii acaip bi duygu yaa:) eve gelincede deenedigim gelinlik modelini unutuyorum acaba surasinda ne vardi islemesi nasildi untutuumm :) kendime bakmaktan
Evet bakıyorum bakıyorum aman Allahım hiç çıkarasım gelmiyo gelinliği :)Zaten o oda o ışıklar havaya sokuyo insanı :):))))))))))))))))) hahahhaha kiz guldurdun benii.. sendede sey oldumu peki hani gelinlik deniyyosun ya deneme odasinda heryer aynaa:) ben surekli yuzume bakiyorum gelinlige bakmak yerine yuzumdeki gulme ifadesine yuzum nasil guzelmi diye bakiyorum duvakla guzel oldunmu diye acaba bakip bakip guluyodum sureklii acaip bi duygu yaa:) eve gelincede deenedigim gelinlik modelini unutuyorum acaba surasinda ne vardi islemesi nasildi untutuumm :) kendime bakmaktan
Evet. Kodu 1044. Etek ucu ve büstiyer kısmı dantel. Eteği kabarık tül. Kolları da ek yapacağız dantelden.sen akayda hangi gelinliği beğendin canım kodunu biliyo musun?
Eki Görüntüle 325251 Eki Görüntüle 325250
resim eklemeyi becerebildim mi yine bilemiyorum ama benim gelinliğim az biraz buna benziyor ama arkası bu kadar düz değil daha gösterişli, önüde sarı işlemeli değil krem ve inci işlemeli ama model kabarıklık falan buna benziyor.
Evet. Kodu 1044. Etek ucu ve büstiyer kısmı dantel. Eteği kabarık tül. Kolları da ek yapacağız dantelden.
hehe aynıı beni anlatmışsınn ya varya allaht yanımda birileri olduğuu için hatırlatıyolardı bana şöyle böye diye ben hiç hatrlayamıyodumm:) öyle bi his ki o an onu inceleyemyosun:)))))
hmm bulamadım netten canım benimkinin kodu 978 bende dantel ve tülden askı yaptırcam
kizlar benimkinin kodu 1099 2012 premium sayfasinda ilk birinci resim ve duvagimda tepeden olcak ama o kizin gibi boynumda bisey olmucak :) ama tam boydan resmi yok benimkisinin sadece ustu gozukuyoo :9 bi bakinda bana fikir versenizz
canım facete akalının sayfasında senin gelinliinin tamamı var galiba ben görmüştüm.. ben çok beğendim dediğim gibi denemiştim de :))
kizlar benimkinin kodu 1099 2012 premium sayfasinda ilk birinci resim ve duvagimda tepeden olcak ama o kizin gibi boynumda bisey olmucak :) ama tam boydan resmi yok benimkisinin sadece ustu gozukuyoo :9 bi bakinda bana fikir versenizz
hmm bulamadım netten canım benimkinin kodu 978 bende dantel ve tülden askı yaptırcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?