2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Arkadaşlar Merhaba 10 Eylül de Nişanlandım 27 Ekimde Düğünüm Var Bende Hazırlıklar Neler Olmalı Yardımlarınızı Bekliyorum

Merhaba Öncelikle hayırlı olsunn :)))
eğer eşyalarınızı taksitli alcaksınız aslında yavaş yavaş almaya başlarsanız düğününüze taksidiniz kalmaz evlendikten sonra rahat edersiniz özellikle beyaz eşyalarınız alabilrsiniz.
çeyizlerini tamamlayabilrsin yine kendini zora sokmadan yavaş yavaş.
yer konusunda da şimdiden ayrlarsanız hem kafan rahat olur hem de çok uygun fiyata ayarlayabilrsiniz ama nikah tarhi almadan ayarlamak riskli olacaktır istediğiniz güne gün alamayabilrsiniz..

bunlar ise bi kaç parça berghoff ürünlerim

Eklentiler

• $12933-168-large.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 39
  • $164719kucuk.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 38
  • $1105192.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 39
  • $1106151.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 34
  • $1107783.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 35
  • $1108421.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 36
  • $1108681.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 36
  • $1108810.webp
    2 KB · Görüntüleme: 36
  • $1110073.webp
    2 KB · Görüntüleme: 43

Teşekkür Ederim Canım Beyaz Eşyaları Aldık Salon Konusunda Onuda Bir Haftaya Kadar Halledicez Ortalama 4000 tl Civarında pastası kanepeler var tabakta sınırsız capy içecek sınırsız fotoğraf video Çeyizim Herşeyim Tamam Çok şükür Ufak Tefek Şeyler Kaldı Onlarıda Sona Bıraktım bilmiorum zaman nasıl geçicek ama Çok Heyecanlıyım.

ooo senin hiç bişeyin kalmamış ki :)))
düğüne kadar kalan ufak tefek şeyleri de halledersin zaten sıkışmadan
hepsi hayırlı olsun ii günlerde kullan

ooo senin hiç bişeyin kalmamış ki :)))
düğüne kadar kalan ufak tefek şeyleri de halledersin zaten sıkışmadan
hepsi hayırlı olsun ii günlerde kullan

erken mi hallettik ne ama okuyun ca çokda erken davranmadığımı anladım..

selamm kizlar nasilsinizz bakalimmm hanii kimsecikler yok burdaa:) nerdesiniz bakimm sizz:)

Ebrum nişanlanırkende sizinle çok sohbetler ettik nasıl gidiyo aşağı yukarı aynı zamanda nişanlandık sanki

merhaba kızlarrr.. yarın için randevumu aldım gelinlik için ölçülerimi vermeye gidicem:)) siz napıyosunuz bakalım

Biz de dün damatlığımızı aldık yakası falan saten kaplanmıştı sonraa nişanlıma ayakkabı baktık beğendik pazar günü de onu alıcaz bi de saat alıcaz tabi düğünde takmak icinnn

patriyn
merhaba kızlarrr.. yarın için randevumu aldım gelinlik için ölçülerimi vermeye gidicem:)) siz napıyosunuz bakalım
Ay ne güzel yarama parmak bastınnn ben hala gelinlik bakamadım sadece 1 tanecik deneyebildimm benim icin en stresli konu su gelinlik meselesi bi an önce halletsem rahatlıycam

ya bu arada yazayım bir yerlere diyordum aklıma geldi...ben mutfak eşyalarının çoğunu gittim esse den aldım ve bir kısmını denedim, sonuç hüsran...haberiniz olsun. güzel görünüyorlar ama kullanışları iyi değil...yağlık sirkeliğe yağ koydum mesela, kapağı açılıyor elimle tutmak zorunda kalıyorum. tencere takımı sapları çelikten, el yakmaz dediler ama bir kere su kaynattım içinde ellerim yandı Allah tan hisardanda set almıştım.

sizde damatlığı halletmişsiniz canım bak ne güzel :) biz daha hiç bakmadık bile onu muhtemelen marttan sonra halledebilcez bizim hazırlıklar buara duraklama devrine giricek o yüzden. bende tek başıma yapılabilcek şeyleri halletmeye çalışıyorum kendim :))
halledersin canm hiç takma kafana bikaç gelinlik giydikten sonra kafana oturuyo. yani ben 2. giridiğim yerden aldım çıktım kendime bile inanamadım yani okadar :))

bende geçende indirime denk gelmiştim şöyle bi baktım pek ihtiyacım olan bişey olmadığı için almadım canım. ürünleri nası bilmiyorum o yüzden..

forumda bir yerlerde okumuştum, marttan sonra damatlık fiyatları çok artıyormuş, en iyisi şubat gibi halletmek diye. damatlık bölümünde olabilir. bir bak o kısmımda yazalara istersen cnm. sonra 2 katı fiyat vermeyin

02.02.2012 benim düğün tarihim şuan farkındayım ne kadar da az kalmış çok heyecanlıyım arkadaslar allah yardımcımız olsun da bir an evvel bu günü sorunsuz istedigimz şekilde atlatalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…