2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

selam kizlar nasilsiniz uzun zamandir girmiyodummm masallah ayniii biraktigim gibi sayfa:)))))))))) kocisimlee fecii sekildeee birbirimize giriyoruzz.mobilya konusundaa... napcam bilmiyorumm... zevklerimizzzz hicc uymuyooo ben ayrii o ayriii benim dedigimi o beyenmiyo onunklerinide ben beyenmiyorum orta yolu da bulamiyoruzz offff cildircam yaaa

canımmm benimm yaaa sıkma canını alala allala şu erkeklere de anlam veremiyorum hani tamm beraber beğeniceksiniz oda söylicek isteklerini ama o evi hazırlaması gereken en çok zmanını geçircek olan kadın bırakında kendi zevkine göre döşesin sende fikir ver ona yardımcı ol cıx cıx cıx böyle delirtirler adamı ama sana tüyo verimmi bebişimm yine senin istediğin olucak yaşasın kk

tatlımm düğün davetiyeleri nikah günü falan ne oldu?

bencede canım sen üzme kendini senin isteğin olur en sonunda ya da bi orta yol bulursun amaaaan yeterki tek derdimiz bu olsnn..
bende buhaftasonu gelinlik işleri için bursaya gittim aman Allahımm şansıma lapa lapa kar yağdı :) nese ki hallettim ölçülerimi verdim prova tarihimi belirledim temmuzda provaya gidip düğünden 5gün önce alıcam gelinliğimi kısmetse inş :)

buarada çeyiz topiğinde beğendiğin yatak odası takımını gördüm o modele bende bayılıyorumm inş o bi gün benm olurr :)

Bence de sıkma canını canım eninde sonunda orta yolu bulursunuz ya da senin istediğin olur

tatlımm düğün davetiyeleri nikah günü falan ne oldu?

canım nikah gününe rezervasyon yaptırdık bugun Allah kısmet ederse haftaya günü almaya gidicez..sağlık raporunu izin belgesini falan ayarlıcaz bu sırada..davetiyeleride nişanlım kendisi yapıcak..bu ay sonunda yapmaya başlar diye ümit ediyorum..

Unutmadan ekliyim fotoğafları bakalım beğenicekmisiniz papilerimi
Eki Görüntüle 328248
Eki Görüntüle 328249

kuzummm bayıldım papilerine..Allah huzurla mutlulukla giymeyi nasip etsin..

birde bişey sormak istiyrum gelinliği ayarladın mı gelinliğe göre mi aldın ayakkabılarını?

bedbaht_tosba
canım çok güzelmiş şans getirsin sana umarım
Teşekkür ederim cnm inşallah şans getirir

nefesim
kuzummm bayıldım papilerine..Allah huzurla mutlulukla giymeyi nasip etsin..
birde bişey sormak istiyrum gelinliği ayarladın mı gelinliğe göre mi aldın ayakkabılarını?
Teşekkür ederim cnm güzel dileklerin için
Gelinliği daha ayarlayamadım ama prenses model istiyorum altına da uyucağını düşünüyorum.Görünce vuruldum ama ayakkabılara bi de %40 indirim vardı aldık o yüzden canım bi de ben 35 numara giyiyorum zor buluyorum ayağıma göre ayakkabı

bebişşş çok güzeller güle güle git altına bizide yazmayı unutma ama emi tatlım bizde bir an önce peşinden gelelimm

anladım canım renk kırık beyaz mı beyaz mı diye ben karar veremedıgım için ayakkabı olayına hiç girmedim de fikir almak için sordum..

oyy ayakların çok minikmiş kıss =)

gecemavisy
bebişşş çok güzeller güle güle git altına bizide yazmayı unutma ama emi tatlım bizde bir an önce peşinden gelelimm
Tamam canım yazarım tabii ki gelin peşimden
nefesim
anladım canım renk kırık beyaz mı beyaz mı diye ben karar veremedıgım için ayakkabı olayına hiç girmedim de fikir almak için sordum..

oyy ayakların çok minikmiş kıss =)
Ben beyaz düşünüyorum canım gelinliği ama kırık beyazda olsa ayakkabı sedefli uyar belki :26: sorma minnoş ayaklarıma ayakkabı zor buluyorum

Tamam canım yazarım tabii ki gelin peşimden

Ben beyaz düşünüyorum canım gelinliği ama kırık beyazda olsa ayakkabı sedefli uyar belki :26: sorma minnoş ayaklarıma ayakkabı zor buluyorum

doğru diyosn tatlım..en iyisini yapmışsın..

ya kızlar ben bu aralar hiç bişey yapmadan geçio diye acayip geriliyorum sanki bu günleri sonradan arıcakmısım keske iyi değerlendirseymısım dicem diye korkuyorum..acayip geriliyorum ve nişanlıma satasıyorum bu sefer

napim neye hazırlık yapim bi yardım edin nolur

ya varyaaa o kaadar sinir ediyorki beni dayanamadim kayinvalideme actim telefonu anlattim durumu :) oda annesinden azari isitmis tabi ohh olsun valla yeter yaa valla burnumdan getirdi su mobilya isindee... ins canim ya yaws yaws istediklerimi beyendirmeye calisiyorum huyuna gidiyorum bakalim son durum ne olcak :)

saol cnm ya dedigin gibi tek derdimiz bu olsunn... bende martin 28 in de gidicemm provaya bide mayisda gitcem bide haziranda:) ama daha ayakkabi almadim onuda hhalletmem lazimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…