- Konu Sahibi rashabahar
-
- #7.441
selam kizlar nasilsiniz uzun zamandir girmiyodummm masallah ayniii biraktigim gibi sayfa:)))))))))) kocisimlee fecii sekildeee birbirimize giriyoruzz.mobilya konusundaa... napcam bilmiyorumm... zevklerimizzzz hicc uymuyooo ben ayrii o ayriii benim dedigimi o beyenmiyo onunklerinide ben beyenmiyorum orta yolu da bulamiyoruzz offff cildircam yaaa
selam kızlar nasılsınız??ben bi anda ayaga kalkıyorum bi çok şey hallediyorum sonra birden duruyorum bi kaç hafta belki bi ay hiç bişey yapmadan duruyorum..kafam karısıyor sanki ne yapmam gerektiğine karar veremıyorum..kına+düğün+balayı tamam..çeyizimde de ıvırzıvırlar bitti..ev belli olmadıgı için beyaz eşyaları almadık henüz..ben daha ne yapabilirim akıl verin zamanı boş geçirmek istemiyorum..
selam kizlar nasilsiniz uzun zamandir girmiyodummm masallah ayniii biraktigim gibi sayfa:)))))))))) kocisimlee fecii sekildeee birbirimize giriyoruzz.mobilya konusundaa... napcam bilmiyorumm... zevklerimizzzz hicc uymuyooo ben ayrii o ayriii benim dedigimi o beyenmiyo onunklerinide ben beyenmiyorum orta yolu da bulamiyoruzz offff cildircam yaaa
Bence de sıkma canını canım eninde sonunda orta yolu bulursunuz ya da senin istediğin olurebrumm
Unutmadan ekliyim fotoğafları bakalım beğenicekmisiniz papilerimi
Eki Görüntüle 328248
Eki Görüntüle 328249
Çok teşekkür ederim cnm beğenmene sevindimwhite_butterflies
çok güzellerrrrr
hayırlı uğurlu olsunnn :))
Eki Görüntüle 328248
Eki Görüntüle 328249
tatlımm düğün davetiyeleri nikah günü falan ne oldu?
Eki Görüntüle 328248
Eki Görüntüle 328249
Teşekkür ederim cnm inşallah şans getirirbedbaht_tosba
canım çok güzelmiş şans getirsin sana umarım
Teşekkür ederim cnm güzel dileklerin içinnefesim
kuzummm bayıldım papilerine..Allah huzurla mutlulukla giymeyi nasip etsin..
birde bişey sormak istiyrum gelinliği ayarladın mı gelinliğe göre mi aldın ayakkabılarını?
Teşekkür ederim cnm inşallah şans getirir
Teşekkür ederim cnm güzel dileklerin için
Gelinliği daha ayarlayamadım ama prenses model istiyorum altına da uyucağını düşünüyorum.Görünce vuruldum ama ayakkabılara bi de %40 indirim vardı aldık o yüzden canım bi de ben 35 numara giyiyorum zor buluyorum ayağıma göre ayakkabı
Teşekkür ederim cnm inşallah şans getirir
Teşekkür ederim cnm güzel dileklerin için
Gelinliği daha ayarlayamadım ama prenses model istiyorum altına da uyucağını düşünüyorum.Görünce vuruldum ama ayakkabılara bi de %40 indirim vardı aldık o yüzden canım bi de ben 35 numara giyiyorum zor buluyorum ayağıma göre ayakkabı
Tamam canım yazarım tabii ki gelin peşimdengecemavisy
bebişşş çok güzeller güle güle git altına bizide yazmayı unutma ama emi tatlım bizde bir an önce peşinden gelelimm
Ben beyaz düşünüyorum canım gelinliği ama kırık beyazda olsa ayakkabı sedefli uyar belki :26: sorma minnoş ayaklarıma ayakkabı zor buluyorumnefesim
anladım canım renk kırık beyaz mı beyaz mı diye ben karar veremedıgım için ayakkabı olayına hiç girmedim de fikir almak için sordum..
oyy ayakların çok minikmiş kıss =)
Tamam canım yazarım tabii ki gelin peşimden
Ben beyaz düşünüyorum canım gelinliği ama kırık beyazda olsa ayakkabı sedefli uyar belki :26: sorma minnoş ayaklarıma ayakkabı zor buluyorum
çok güzellerrrrr
hayırlı uğurlu olsunnn :))
canımmm benimm yaaa sıkma canını alala allala şu erkeklere de anlam veremiyorum hani tamm beraber beğeniceksiniz oda söylicek isteklerini ama o evi hazırlaması gereken en çok zmanını geçircek olan kadın bırakında kendi zevkine göre döşesin sende fikir ver ona yardımcı ol cıx cıx cıx böyle delirtirler adamıama sana tüyo verimmi bebişimm yine senin istediğin olucak yaşasın kk
bencede canım sen üzme kendini senin isteğin olur en sonunda ya da bi orta yol bulursun amaaaan yeterki tek derdimiz bu olsnn..
bende buhaftasonu gelinlik işleri için bursaya gittim aman Allahımm şansıma lapa lapa kar yağdı :) nese ki hallettim ölçülerimi verdim prova tarihimi belirledim temmuzda provaya gidip düğünden 5gün önce alıcam gelinliğimi kısmetse inş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?