2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

haklısın canım benım ona bellı edemıyorum zaten ama kendı ıcım bitiyor resmen oyle durumlarda ve onun yanımda olmasından bu sefer mutsuzluk duymaya baslıyorum ne korkunc bısey :50: senın soyledıklerın gelecek tatlım cts gunu aksamı aklıma ve hiç kötü birşey düşünmeyeceğim poziitif olacagım ve arkadaslarımla kocişimle eglenecegım :64:

ha soyleeeeeeeeeeeeeeeeeee bosverrr rahat oll:) eglenmene bak kocisinlee dugunun ikinci guzeli sen olucaksin birincisi gelin olsun :) o olmasa birinci guzel sensinn resimde cok hos guzel gozukuyorsunn senden guzelinimi bulucak hem kociss:)))) opsun basina koysun bence:))

ha soyleeeeeeeeeeeeeeeeeee bosverrr rahat oll:) eglenmene bak kocisinlee dugunun ikinci guzeli sen olucaksin birincisi gelin olsun :) o olmasa birinci guzel sensinn resimde cok hos guzel gozukuyorsunn senden guzelinimi bulucak hem kociss:)))) opsun basina koysun bence:))

yerim ben seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :69::69::69::69: valla senın kociş de senden güzelini ve iyisini bulamaz sen de rahat olmakta haklısın bence :34::66: çok öptüm şeker iyi gceler tekrarrrr :34:

uyku bastırdı ıyıce tatlışıımmm ya valla sohbetıne de doyum olmuyor ama sabah kalkamıyorum peder kızıyo bu sefer gece pc basından kalkamıyorsun sabah da uyanamıyorsun diye :1: kocaman öpüyorum yarıın akşam kaldıgımız yerden devam ederiz inşallah Allah rahatlık versin iyi geceler tatlışıımm... Rüyanda gelinliğini ve saçını gör ve tabkı bir de kocişi :69::70: muaahh

bu yazini gormemisim tatlimmm :( iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr muckk huzurluu mutlu uykuslar sana

aaaaaaaaaaaaaaaaaa tarihe baktim simdi bugun bizimm nisanlimla 2 sene 6. ayimizz olmusssssssssssssssssss vovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
hersey 02\08\2009 da basladi seni seviyorum aaskim :))))))))))))))))))))))))))))))))

aaaaaaaaaaaaaaaaaa tarihe baktim simdi bugun bizimm nisanlimla 2 sene 6. ayimizz olmusssssssssssssssssss vovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
hersey 02\08\2009 da basladi seni seviyorum aaskim :))))))))))))))))))))))))))))))))

dahhaaaaa uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun yıllar birlikte olmak nasip olur inşallah tatlışıımmm :34:

Back
X