- Konu Sahibi rashabahar
-
- #7.701
merhabalar...bizim topic boş kalmış kaç gündür, hava güzel diye hepimiz dışarıdaydık herhalde:) bizde haftasonu ankastra fırın ve ocağımızı aldık çok mutlu oldum, büyük eşyalar tamamlanmış oldu böylelikle:)))
selam kızlar valla evet kimse gelmemiş topice
bende bu ara sıkıntılıyım sebepsiz yere bunalıyorum hiçbişeye bakasım yok çok zayıfladım iyiki gelinlik falan almamışım 53 kiloyum ve boyum 172iskelet gibi oldum
bahar gelse heralde canlanırım biraz daha
patbir eşyalarını iyi günlerde kullan
ebrumm kuzeninin düğünüde hayırlı ugurlu olsun darısı başımıza inşallah
tekrardan merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım..inanılmaz güzel paylaşımlarınız var. Allah nasip ederse 1 temmuz 2012 de bizde aşkımızı resmileştireceğiz. konu başlığını okuyunca, bir an panikledim. 4 ay 3 hafta gibi bir zmanım var ama hala hiçbir şey almadık nişanlımla. nisan ortası gibi ev tutup,haziranın sonuna kadar tamamlarız diye düşünüyoruz.. şu an küçük adımlar atıyoruz.. mayıs sonu büyük eşyalar ve beyaz eşya yı alırız diye düşündük. sizce çok mu geç kalırız. daha ev tutmadan eşya almak mantıklı gelmedi bize.yazdıkça heyecanlanıyorum :)))
umarım hepimiz istediğimiz hayal ettiğimiz gibi evlilik yaşarız..
kolay gelsin hepimize...:)))
Bende gelinliğimin altına beyaz bir dolgu topuk almıştım. İnanırmısın asıl ayakkabımı doğru düzgün hiç giymedim bile. Bi nikahta giymiştim, merdivenden inerken takıldım düşüyodum tepetaklak, o yüzden düğünde sadece ilk dansta giydim, sonra annemi çağırdım, o getirdi dolgu topuklarımı rrahatça oynadım. Fotoğraf çekiminde hep dolgu topuklaydım, dağ bayır rahatça gezdim. O arkadaşın çok akıllılık etmiş dolgu topuk bir yedek alarak. Sizede tavsiyem kesin bir yedek alın. Babet çok baktım ben, ama şöyle oluyor, babet alınca gelinliğin boyu topuklu ayakkabına göre olduğu için yerlere çok sürünüyor. O yüzden yedek ayakkabıdada topuk olması şart.
selamlarrrr, birazdan bir toplantı için çıkacağım sonra umarım mağaza kapanmadan gidebilirsem gelinliğimi, ayakkabı ve küpelerimle falan denemeye gideceğim...asıl topuklu ayakkabım uçuk pembe de merak ediyorum nasıl duracak şöyle pembeli bir buket alıp elime bakacağım:)) küpelerde inci etrafı taşlı, bakalım boğacak mı benim modeli diye....ahh umarım güzel olur ve daha önemlisi yetişirim şu istanbul trafiğinde:)))
cok saol canim... vallaa koltuk on numaraa keten kumasli yatak oluyoo konforlu cok rahatt.. leke tutmayan kumasdan su dok kayiyoo asagiya su... suet gibi kadife gibi koltuklari hic sevmiyorum daha dogrusu o kumaslari kocisle elliyemioruz bile huylaniyoruzz heryerdede simdi o koltuklardan var keten kumas nadir gordum baktigim kadariyla .. aynen dedigin gibi illa perdelerde krem kahve olmasi sart deil bi renk katicam bakalimm.. bi ev belli olsunda su esyalar bi yerlessinde gozumle bi goriyim ole karar vericem artik :)
inş yetişirsinn.... eminim çok güzel durcaktırr :))))))
Kolay gelsin sana şimdiden foto çekebilrsennn çek mutlaka bize de gösterrrrr :))))))))
foto yasak orda, tek başıma gideceğim için biraz zor belki bir arkadaşım yetişirse benimle gelmeye ona çektiririm umarıımmmm:)
kuzum bende bunu istiyodum ama 4.300 felan yazıyo sitede yapmıyolar mı indirim hiç:18::18:
dediğim gibi desenli renkli fonlardan seç çok tatlı olur
Ebrumm güle güle kullan takımlarını
Krem tonlarına yeşil gerçekten güzel gidio sıcak bi orta oluyor. Aynı zamanda turkuazlar maviler de güzel duruyor. Aslında çok kahve yok mobilyalarında o yüzden biçok renkle kombine edebilrsin. Ama en garantisi ve hoşu yeşil olur sanki :))
selamlarrrr, birazdan bir toplantı için çıkacağım sonra umarım mağaza kapanmadan gidebilirsem gelinliğimi, ayakkabı ve küpelerimle falan denemeye gideceğim...asıl topuklu ayakkabım uçuk pembe de merak ediyorum nasıl duracak şöyle pembeli bir buket alıp elime bakacağım:)) küpelerde inci etrafı taşlı, bakalım boğacak mı benim modeli diye....ahh umarım güzel olur ve daha önemlisi yetişirim şu istanbul trafiğinde:)))
Kızllaarrrrr
yazdıklarınıza şöyle bir göz gezdirdim çoğunuz bahar gelsin demişş ve ben geldimşaka bir yana ben de artık sabah kalktıgımda odama vura güneş ışığını ve o enerjiyi çok özledim canlarım mobilya alanlar var aranızda hayırlı olsun Allah güzel günlerde kullanmayı nasip eder inşallaaahhh biz de dün nikah tarihi almak için belediyeye başvurduk verem savaştan sonuçlar çıkmayınca yetiştiremedik ama çoğu işlemi hallettik sadece onun sonucunu alıp aile doktorumuza götürüp onaylatmak kaldı darısı basınıza az kaldı kızlar gerçekten az kaldıı çok mutluyum Allah hiçbirimizin mutluluğunu bozmasın inşallahh...
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsinizzz yine kimsecikler yok poffffffffffff
selamm evet ankara da yine kar yağıyor..
umarım sıcaklıklarda erken gelirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?