- Konu Sahibi rashabahar
-
- #7.681
merhabalar...bizim topic boş kalmış kaç gündür, hava güzel diye hepimiz dışarıdaydık herhalde:) bizde haftasonu ankastra fırın ve ocağımızı aldık çok mutlu oldum, büyük eşyalar tamamlanmış oldu böylelikle:)))
selam cnmmmm vallaa topiccc bos kaldii kimsecikler ugramamiss :)) aynen ole hava guzeldiiii herkes disardaa bizimde dugun vardi kuzen evlendi kosusturmaca git gel falan derken atlattik dugunu sira benim dugune geldi artikk :)))))))))))))0 hayirli olsunnn firin ve ocagini guzelll gunlerde kullannn.. mis gibi yemekler yaparsin kocisine :)
:)) yemek yapmayı öğrenirsem inşallah:)) sizin düğün nasıl geçti? sana da prova olmuştur...
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerelerdesinizzzz kimsecikler ugramamis topigee( oksuz kalmis topik yahuu :) benim kuzeninim dugunu var ona kosusturuyoruz cumartesi kina yaptik bugunde dugun var aksamaa sansimiza hava gunesli :) dugunlerimizede cok az kaldii :) hadi bakalim hayirlisi
merhabalar...bizim topic boş kalmış kaç gündür, hava güzel diye hepimiz dışarıdaydık herhalde:) bizde haftasonu ankastra fırın ve ocağımızı aldık çok mutlu oldum, büyük eşyalar tamamlanmış oldu böylelikle:)))
kizlarr size bisey danismak istiyorummm... ben koltuklarimi acik kremmm yemek takimimi ise vizon ve krem aldimm .. simdi hali ,perde aksesuarlarii ne renk kullansam diye dusunuyorum kahve diceksiniz buyuk ihtimalle ama kahve katarak evi bogmak istemiyorumm farkli bi renk dusunuyorum siz ne onerirsiniz ?
koltuk takimimm
Eki Görüntüle 341178 Eki Görüntüle 341180
yemek takimimm
Eki Görüntüle 341199
selam kızlar valla evet kimse gelmemiş topice
bende bu ara sıkıntılıyım sebepsiz yere bunalıyorum hiçbişeye bakasım yok çok zayıfladım iyiki gelinlik falan almamışım 53 kiloyum ve boyum 172iskelet gibi oldum
bahar gelse heralde canlanırım biraz daha
patbir eşyalarını iyi günlerde kullan
ebrumm kuzeninin düğünüde hayırlı ugurlu olsun darısı başımıza inşallah
Benim krem-kahve tonlarına en çok yakıştırdığım renk turkuaz canım,turkuaz yastık kılıfları,vazolar falan güzel gidicektir diye düşünüyorumebrumm
kizlarr size bisey danismak istiyorummm... ben koltuklarimi acik kremmm yemek takimimi ise vizon ve krem aldimm .. simdi hali ,perde aksesuarlarii ne renk kullansam diye dusunuyorum kahve diceksiniz buyuk ihtimalle ama kahve katarak evi bogmak istemiyorumm farkli bi renk dusunuyorum siz ne onerirsiniz ?
koltuk takimimm
Eklenti 341178Eklenti 341180
koltuk takimimm
yemek takimimm
Eki Görüntüle 341199
bazı resimler ekledim ama...parke rengi, duvar rengi ve evin ışık alma durumu çok önemli...evin karanlıksa evet kahve boğar ama değilse bence kahve perde, krem halı güzel durur...ben altın sarısı tarzı biraz daha klasik perdeyi de seviyorum krem rengi mobilyada, onun dışında bej perde, koyu vizon, sarıya dönük krem tonları ve açık yeşilde yakışıyor ve kullanılıyor. Ama perde rengini mutlaka aksesuarlarla dengelemelisin. Kırlentler, vazolar veya duvar kağıdında falan serpiştirmelisin.
Bir de linens mesela eve ücretsiz keşife geliyor. Hem hangi tarz perde kullanmanız gerektiğini hem de mobilyalara göre önerilerini sunuyor. Bence en iyisi profosyonelden tavsiye almak:)
canım şimdi yataşın sitesindeydim bu koltuğu sevgilime anlatıyodum resmini grünce şaşırdım
mutlu huzurlu günlerde kullan sende bendensin ahşaba krem sevenlerden
brillantta şuan iki renk karışımları var kuzum desenler okadar harikaki bence öle seç ben öle yapcam şahsen..
ayrıca perdeni illa krem yada kahve diil mor felanda secebilirsin aksesuarlarından 2 şeyde tamamlar
Benim krem-kahve tonlarına en çok yakıştırdığım renk turkuaz canım,turkuaz yastık kılıfları,vazolar falan güzel gidicektir diye düşünüyorum
selam cnmmm ilgilendigin icin cok tesekkur ederimm bilgilerin icinde cok saoll.. aslinda 1 seneden beri aklimda gri koltuk beyaz mobilyasi siyah yesil aksesuarlari vs olarak planliyordum takiii kocis bu ise el atana kadar:) onceden cok buyuk konustum ben asla evimi krem kahve yapmicam diye her evde klasik olarak krem kahveyi gordugum icin degisik renklerde tasarlamak istiyordum evi fakat kociss gri siyah beyaz renk olayini nedense bi turlu ici isinmadii bi ara aramiz cok bozuldu bu mobilya renk olayinda.. neyse dedim kalp kirmaya degmez diyerekden ortak kararla daha cok onun karari ile :) bole karar verdik..aslinda kime sorduysam krem ne renk hali alabilirim diye yesil diyen cok oldu .. arastirim kafamda canlandirdim neden olmasin dedim yani yesilli kullanarak canlilik katmis olurum.. kahve renginin secmeme nedenim ise gercekten o rengi sevmiyorum evim aydinlik olsa bile o renk bana batiyo :)) fikirlern icin cok saoll tatlimm
ya bizde de kahve koltuk vardı köşe 1,5 yıl olmuş aldığı, atmaya kıyamadık ve yanına 2 adet bej rengi berjer aldık, oturma kısımları ekose desen yaptırdık çok açık tatlı bir yeşil var desende süper oldu. Kahve koltukta da turuncu yastıklar var. Turuncu, turkuaz, açık yeşil yastıklar ve ona uygun aksesuarlarla renklendirirsin süper olur:)) Aslında çok klasik renkler ama kombinasyonu çok rahat yapıyorsun bu renklerle inan:)
ay bu arada turuncu, turkuaz, açık yeşilden birisine karar kılıp renklendirirsin demek istedim hepsini kullan manasında değil tabii:))
Benim krem-kahve tonlarına en çok yakıştırdığım renk turkuaz canım,turkuaz yastık kılıfları,vazolar falan güzel gidicektir diye düşünüyorum
teşekkür ederim:)
aman dikkat et, 53 kiloyu en son 10 yaşımda görmüştüm ben:)) havalardan bulanıyor olabilirsin kasvetli ya...bahara doğru cıvıl cıvıl hissedersin:)
Hayırlı olsunn ayakkabılarınnnnbnm arkadaşım da beyaz dolgu topuk bi ayakkabı almıştı çok rahat etmişti o yüzden çok iyi yapmışsınn
koltuk takimimm
yemek takimimm
Eki Görüntüle 341199
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?