- 9 Nisan 2011
- 476
- 14
- 318
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #7.761
aynen ole ayniyiz cnm...sarardan aldim damatligi 940 tl tuttu.. ceket pnt gomlek siyah dugmeli . papyon o kadar kusak yelek falan aldik tatlim
anladim cnmmm o gelinligide denedim ben o da cok guzell dedgiin gibi dantelli.. ben buna ek olarak ustundeki islemesiyle ayni olacak sekilde tul kol yaptircam
ebrumm sen istanbuldasın sanırım dimi? burda bu model yoktu.. istanbulda tüm modeller var şanslısınz :)
svdmrt buldum bu gelinliğimn modeli kolları falan yapılcak işte daha kabarık tarlatan olcak bide.evet deluxe odayı bende çok beğendim inş memnun kalırız.
Eki Görüntüle 330601
ebrumm sen istanbuldasın sanırım dimi? burda bu model yoktu.. istanbulda tüm modeller var şanslısınz :)
bizde networkten takımı aldık ama aksesuarları almadık.. nişanlım yelek giymek istemiyo o yüzden papyon takmaya karar verdi. bende siyah düğmeli gömlek istiyorum onlar daha şık oluyo bi sarara bakalm gömlek için
aynen canim istanbuldan aldim cok asiri fazla model vardi bi giyindim bunu bi kac model daha denedim allahdan kafam cok karismadi hemen aldim ciktim :)
aynen ya benim kocisde yelek falann hic sevmedigi icinn papyonu secti ama gomlekte siyah dugmeliler inanilmaz guzel duruyoo alin derim hatta kesin alin derim yanii :) papyonla falan super duruyoo :)
senin gelinliğin de çok güzel canm mtlulukla giyelim inş :))
sarardan halledelim onu da ozmn çünkü networkte yoktu siyah düğmeli gömlek. aksesuarları da ordan alırız :)
aynen ole ayniyiz cnm...sarardan aldim damatligi 940 tl tuttu.. ceket pnt gomlek siyah dugmeli . papyon o kadar kusak yelek falan aldik tatlim
nişan da takımı sarardan almıştım herşey dahil almıştm.. şimdi damat ve network'e bakıcaz kesinlikle papyon istiyoruz kuşak ve siyah düğme.. yakasına da beyaz kırçiçeği gibi minik bi çiçeknetworkte fiyat nasıl ?
cok guzel olur cnm papyon kusakli ..valla networkte 450 tl den basliyor fiyatlar hatta gecen kuzenim evlendi network dan aldi damatligi 450 tl ye gayette guzeldi.
aynen olee cnm sarardan baska yerde gormedim ben o gomlekten yanliz gomlegin fiyati biraz pahaliydii 200 tl olmasi lazim ..bak bi siyah icinde parlak tasli olan var bide sirf siyah olan var.. sirf siyah daha hos duruyoo degistirebiliyorlar dugmeleri yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?