- Konu Sahibi rashabahar
-
- #7.781
Sanırım bende bu gelinliği alıcam kızlarr sizce nasıl????
ben çok kabarık olmayan sade bir model istiyordum sanırım buldum :))) fotolar çok net değil ama az çok belli oluyor.
Eki Görüntüle 344156 Eki Görüntüle 344157
ben çok kabarık olmayan sade bir model istiyordum sanırım buldum :))) fotolar çok net değil ama az çok belli oluyor.
gelinlik bölümünede yazdım...süper bence:) ben kabarık gelinlik çok sevmem, sadece bu tarz olanları beğeniyorum tam prenses model, abartısı yok ama gösterişi çok:)
bu da çok güzel...ebrumm için yaptığım yorum senin gelinliğin içinde geçerli...allı pullu olmadan da kabarık gelinlik harika görünebiliyor:)
cnm sen misin fotodaki? gelinlik güzel bence sade hoş bir ışıltısıda var ama gelinlik büyük gibi giyenin üzerinde, ya da arkadan iyi sıkamamışlar gibi. Bel oyuntusu çok çıkmamış. Ben ki gayet balık etli bir hatunum öyle bir sıktılar ki belim olabildiğince ince kaldı.
bence gelinlik guzel tatlimm ne cok abarti ne cok sade tam ortasii icindee sen kendini nasilk hissediyorsun asil bu cok onemli tatlimm... iste bu benim gelinligim diyorsan kacirmaa hemen al :)
teşekkür ederim ebruu sanırım bnm gelinliğim bu üzerine o kdr gelinlik denedim aklımda bu kaldı
evet senin eklediklerinde hoşuma gidiyor ama vücud yapıma uymuyor, benim kemiklerim çıkık, omuz tepelerim yuvarlak hatlı ve boynum çok uzun, alyans yaka yakışıyor. Mesela straplez hiç olmuyor bana. Bak denediğim ama almadığım başka benzer bir resim ekleyeyim, kendi üzerimde gör:) Buna benzer duruyor ama danteli falan benimkinin daha güzel, rengi farklı falan.
şimdi ekleyebildim sanırım
oldu oldu simdii :) aslinda omuzlarin cok guzell dantel kayik yakada hos dururdu canim ama bolede guzel duruyo ..
niÅan da takımı sarardan almıÅtım herÅey dahil almıÅtm.. Åimdi damat sarar ve network'e bakıcaz kesinlikle papyon istiyoruz kuÅak ve siyah düÄme.. yakasına da beyaz kırçiçeÄi gibi minik bi çiçeknetworkte fiyat nasıl ?
biz networkten 395 e aldik baya indirim vardi.
Eki Görüntüle 344210
kizlar sizce bu kahvalti takimi nasil sizce? 4 aydir kahvalti takimi ariyodumm cok dalli cicekli modelleri beyenmiyodumm sade bisey beyaz modeli cok hosuma gitti sizce?
teşekkür ederim ebrummm:)
white butterfly gelinlikçini uyar o konuda...fotodaki senmişsin madem kilolu durmuyorsun, belli o oyuntuyu kalıpta vermedikleri veya arkadan sıkılmadığı, ha bu kısımda amanda kötü duruyor demiyorum böylede güzel ama sadece biraz daha hile yapabilirler:) Model çok hoş bu kısmı da hallettin mi daha da süper olur:)
biz indirimleri kaçırdık desene :)
gelinliktede kaçırmıÅtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?