- Konu Sahibi rashabahar
-
- #8.461
tmm 3 müz toplamda 4 tane yapalım ben iki tane yaparım sizde birer tane yaparsınız olurmu
o maddıyat sende yoksa bende atlıyayım su camdan artık bebısım
bence olabilir ama ben 2 düşünüyorum
kız sen harbi inanmıon bana yaaaaa
sus kız allah rızkını verır onlarınsen ıyı anne olur bendende ıyı teyseee heheee
illaha beni kuluçkaya yatırcan dimiii
ebrucum ben sana şekercim diyecegım hala bende memnun oldum 4 gundur konusuoz yenı tanıstık yalnız
haziran 24 te düğünümüz..davetiyeleri ne zaman dağıtmaya başlasak acaba?
sus kız allah rızkını verır onlarınsen ıyı anne olur bendende ıyı teyseee heheee
evet yat tabi.. cocuklarının basında olşaka makada bende dogurmak ıstıyommm ama önce o işi yapabılmek var tabı hihih
zamanı gelmiş artık 2 sene olmuş :))) teyze olalım bizde dimi hazalcım :)
2 sene olmuş artık zamanı gelmiş çalışmalara başla artık:)[/QU
koçiş istemiyoooo paramızda cok yok(( 52:
zamanı gelmiş artık 2 sene olmuş :))) teyze olalım bizde dimi hazalcım :)
taşıyıcı anne olcanmı kızzz:2::2::2:
efet şekercim.. ıspanak dogramayla olmaz yanı bu işler
taşıyıcı anne olcanmı kızzz:2::2::2:
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmm benim adimda ebruuuuuuuuu :))))))))))))))))) biz bugun evimizi tutttuukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk dugun haziranda evi kacirmak istemedikk cok sirin bi evimiz olduu :))) kocaman bahcesii varrrr iki tanee buyukk terasimzzz varr:)))) evin onu tamamen palmiye agaclari ve cam agaclari ile doluu.. bicirbicir kus sesleriiiiiiiiiiiiiiiiii varrr eski bina ama olsunn apartmandan iceri girdigimde bir sicaklik hissettimmm degissik bir duygu hisettimm bina 3 katli mustakil bi ev 3 aile olucaz yanii :)) baskada kimse yokk kopekde besliyebilicez izin verdilerr:))) ay cok mutluyumm yaa boya badana tadilat derken adam edicez biz o evii
kendiminkileri taşıcam canım benherkes kendi devidini taşıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?