- Konu Sahibi rashabahar
-
- #8.421
o deıdgım saklama kalıpları kek kalıpları ama yandan acmalı kapamalılar kolay oluyor. tupperwarenın ipli mini şefi var bayılacaksın ona.. tezgah ıcın sekerlık kahvelık takımı. mutfak sabunluk tel raflar var kepce falan asmaya onlardan aldım ben
size mutfaıgımı göstermek isterdim ama içinde arkadaşlarım var oyüzden gösteremicem kırmızı tatlı bişeyyy
o deıdgım saklama kalıpları kek kalıpları ama yandan acmalı kapamalılar kolay oluyor. tupperwarenın ipli mini şefi var bayılacaksın ona.. tezgah ıcın sekerlık kahvelık takımı. mutfak sabunluk tel raflar var kepce falan asmaya onlardan aldım ben
pilav karnıyarık tenceresiii teflon tavalar tencere tas takımı
senden de bi devid bekliyoruz biz :):)):)
tam kadro hamile topiği bekliyorum bizden
süper olur güzelller öpüyore sizleriiiiii kocişkom geliyoo mucuksssss
Ben bunları bilmiyordum hiç telaşım artiyo :))
tatlım daha cok var mutfak için .. ben bunları bıtırdımde dekarosyana gectım.. ben mumları couk sevıyorum mesela mutfagımada 3 tane top mumlardan ve 1 tane camlı mumluk aldımdaha yardım edebılırım sen sor ben sayayım
tatlım daha cok var mutfak için .. ben bunları bıtırdımde dekarosyana gectım.. ben mumları couk sevıyorum mesela mutfagımada 3 tane top mumlardan ve 1 tane camlı mumluk aldımdaha yardım edebılırım sen sor ben sayayım
ghs doğur ghs doğursekercim sende dogur acıl hemen
başbaşa kaldık canım gitmiş herkes
kıdemliler var canım sıramızı bekliyelim bizghs bi hamiş olsun biz kocişlerimizin keyfini sürelim evliliğin tadını çıkaralım
kalalım bebegım yeterız bız bu topıke..düğün için alıştırma yapıyorum oynuyorum hemde sana yazıyorum sende kop
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?