2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

kızlar sonunda gelinliğimi de aldım düğünden 1 hafta önce teslim alıcam

şimdi en büyük eksik mobilyalar onları da ev belli olsun hallederiz diye umuyorum..

ve yine hiç bişey yapmayan nefesim moduna geçiyrum

06.05.2012 nikah tarihim:)

slm nasıl bu listeye eklenebilirim acaba aranıza yeni katıldımda:)?? 6mayıs nikah tarihim:) yardımcı olabilirmisiniz

güle güle kullan inşallah..agız tadın hep güzel olsun..ne kadar gitti bi ev masrafına?:18:

güle güle kullan inşallah..agız tadın hep güzel olsun..ne kadar gitti bi ev masrafına?:18:
teşekkür ederim cnm. tek tek yazayım ben sana aldıımız yerlerle birlikte.
köşe takımı 3000 TL(enza)
yemek odası 2200 TL (ider)
Yatak odası 3250 TL(yaptırıoruz)
avizeler 450 TL(praktiker)
perdeler 1900 TL(demetevler hakan perde)
halılar 2800 TL(halı fuarı)
beyaz eşyalar 7800 TL(bosch)
tv ünitesi,sehpalar,mutfak masası+ sandalyesi, banyo için ferforje dolap, aynalar 1300 TL (ikea)

22700 tutmuşşş

allah ödeme kolaylığı versin inşallah:26:
ben de kara kara düşünüom bakıcam yakın zamanda her yere

slm kızlar...bugün gelinliğimi hallettim, daha önce sorun olan yerleri çözdük görünüyor, umarım teslimde de sorun olmaz ama sinirim geçti:)) Daha teslim almadan birşey demek istemiyorum ama problem olarak gördüğüm herşeyi çözdü aysıra...bakalım teslimden sonra yazarım yine:))

bu arada davetiye seçtiiikkkkk sonundaaaaaaaaa:))) evet budur...nasıl?

yanındaki küçük kartlardan almadık ama sadece davetiye ve zarfı var.

canım davetiyen çok güzel Allah mutlu etsin hayırlı olsun..

ben ilk gelinlik bakmaya başladıgımda aysiradan alıcam kesin demiştim modelleri harika ama son dakika da değişiklik yaptım eltimin gelinlikçisinden aldım gelinliğimi

gelinlik probleminden de kurtulduk sonunda Allah'a şükürler olsun

23 Haziran'da evlenecek ne kadar arkadaşım varmış

şafağımız 93 kızlaaar

iyi geceler gelincikler
2 gündür siteye giremiyorum ne oluyor anlamıyorum ama kitleniyor forum sayfası açılınca
neyse bi deneyim dedm oldu şimdilik...
benim çeyizlerimi sandıktan çıkardık bugün yıkandı yarında teyzelerim ve kuzenlerimle ütüleyip bohçalayacağız
halen sıfır heyecan bende ruhsuzmuyum neyim

arkadaşlar ben de haftaya isteniyorum ve söz kesilecek :)) ay resmen annemden ve babamdan istenicem çok heyecanlıyımmm :)) düğünü de bu yazın sonunda sonbahar başı gibi yapıcaz... sözlüm ( artık sözlüm ve nişanlım demeye alışmalıyım sanırım) istanbul da çalışıyor... artık aramızdaki özlem hasret yılları bitecek ve hiç ayrılmıcazz... ama aldı mı beni bi telaş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…