2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

:)) ben de kova burcuyum.
perdeler toplam 1900 tuttu salon, yatak odası, oturma odası fonlu küçük oda ve mutfağa daha düz şeyler yaptırdık birazdan salonun fotosunu koyucm :)
Ama biz bir tanıdık aracılığı ile yaptırdık aynı tarzda başka yere sormuştuk sadece salon yatak odası için 1500 istedi :))

saol canım..senle yine konuşmuştuk zaten kına gelinlik vs üstüne..ne zaman düğünün? hazırlıkların ilerledi epey anladığım kadarıyla

hatırladım cnm 28 Nisan da düğün 1 ay 1 hafta fln kaldı :)) hazırlıklar şu ara fena durumda yetişemiorum eve en erken girdiğim saat 10 oluyor devamlı bi alışvewriş ev yerleştirme modundayız
senin ne durumda kına için nereye karar vermiştin en son?

Son düzenleme:

Çok beğendim canım. Bemim koltuklarım komple beyaz. Bu perdenin belki 1 ton koyusunu yaptırırım.

Ben sadece salon için stor+katlamalı perde yaptırcam fon dahil 600-700 cİvarında fiyatlar ( 3 metrekarelik bir cam için bu fiyatı aldık, Taç perde)

Diğer tüm odalar (yatak odası için fon+tül, oturma odası için sadece tül, mutfak için sadece tül) bunlarda 500-600 anca tutar. Yani tüm evi 1250-1400 arası yaptırcaz

Taç bizim salon için aynı tarz da perdelere 1100 tl fiyat çıkardı o da binbir dil döktükten sonra. :) bnm yatak odası ve oturma odası da fon lu mutfak ve diğer o da tül sadece. Sen de gayet iyi fiyatlar almışsın bnm salondaki 2 camında2.50 metre fln genişliği sen de tek cam mı var? eğer 2 tane 3 er metre varsa taç dan gerçekten çok iyi fiyat almışsın.

Ev tutulmadı ama tutacağım semtteki evlerin camları hep aynı. Salonda tek cam var. O cam için 3 metrekare fiyat aldık.

Fonlar her yerde aynı 140-180 arasında değişiyor. Ankara'da Sincanda sorduk bu fiyatı.

Bu arada Merinostan (Padişah halı) 2 tane 3,68 metrekarelik halı aldım salon için. Tanesi 175den 350 TLye. Shaggy halı. Çok uygun aldım halıları yaa inşallah yakışır evime:)

halılar çok uyguna gelmiş gerçekten shaggy ler güzel duruyor yakışır mutlaka.
Bnm tüm evin halıları 2800 tuttu yatak odasını almadık bitek eşya geldikten sonra bakalım ona diye. baya uyguna almışsın sen ama shaggyler brz daha uygun yün halılara göre.

ben de perdeleri Demetevlerden yaptırdım oradaki perdecilere sorduk önce fiyat sonra tanıdığa gittik. çok değşio fiyatlar perde konusnda gerçekten.

aa ne kadar az kalmış..biz de baran center da kına yeri tuttuk,shoppe nikah salonunda da nikah olcak işte..

kizlar bisey dicem size vizon reng mobilya ve krem rek koltuklara ne renk duvar boyasi gider ?? mobilya ve hali perdelerimide ekledim buna gore fikir verebilirmsiniz bana kizlar

vanilya çiçeği marshall

badem şerbeti
ben evimde bunları kullandım sanada çok uyar canım çok tatlı renkler ve tam renk vermedikleri için her çeşit tül perde halı aksesuar harika druyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…