- Konu Sahibi rashabahar
-
- #8.561
şimdiden hayırlı olsunnn
oğlak burcuyum cnm, yükselenim de koç...fena bir kombinasyon:)))
bizim kendi evimiz onun için stor olabilir. Ama kiraysa iyi yapmışsın, tülü en azından tadilat yaptırıp başka evde kullanbilirsin ama storda o şansın olmuyor galiba. Ya bu arada perdeler çok pahalı diyorlar. Kaça mal oldu salon ve yaptırdıysan yatak odası falan?
saol canım..senle yine konuşmuştuk zaten kına gelinlik vs üstüne..ne zaman düğünün? hazırlıkların ilerledi epey anladığım kadarıyla
cep telefonundan çekmiştim hep bulanık çıkmış ama biraz fikir olur belki kızlar gri fonlu perdeleri soranlar için koyuorum :)))
Eki Görüntüle 372474 Eki Görüntüle 372471
Eki Görüntüle 372473 Eki Görüntüle 372472
cep telefonundan çekmiştim hep bulanık çıkmış ama biraz fikir olur belki kızlar gri fonlu perdeleri soranlar için koyuorum :)))
günaydıııınnnn...çok güzel olmuş canım hem perdelerin hem de takımınla uyumu...fiyatta süpermiş gerçekten:)
Çok beğendim canım. Bemim koltuklarım komple beyaz. Bu perdenin belki 1 ton koyusunu yaptırırım.
Ben sadece salon için stor+katlamalı perde yaptırcam fon dahil 600-700 cİvarında fiyatlar ( 3 metrekarelik bir cam için bu fiyatı aldık, Taç perde)
Diğer tüm odalar (yatak odası için fon+tül, oturma odası için sadece tül, mutfak için sadece tül) bunlarda 500-600 anca tutar. Yani tüm evi 1250-1400 arası yaptırcaz
Taç bizim salon için aynı tarz da perdelere 1100 tl fiyat çıkardı o da binbir dil döktükten sonra. :) bnm yatak odası ve oturma odası da fon lu mutfak ve diğer o da tül sadece. Sen de gayet iyi fiyatlar almışsın bnm salondaki 2 camında2.50 metre fln genişliği sen de tek cam mı var? eğer 2 tane 3 er metre varsa taç dan gerçekten çok iyi fiyat almışsın.
Ev tutulmadı ama tutacağım semtteki evlerin camları hep aynı. Salonda tek cam var. O cam için 3 metrekare fiyat aldık.
Fonlar her yerde aynı 140-180 arasında değişiyor. Ankara'da Sincanda sorduk bu fiyatı.
Bu arada Merinostan (Padişah halı) 2 tane 3,68 metrekarelik halı aldım salon için. Tanesi 175den 350 TLye. Shaggy halı. Çok uygun aldım halıları yaa inşallah yakışır evime:)
hatırladım cnm 28 Nisan da düğün 1 ay 1 hafta fln kaldı :)) hazırlıklar şu ara fena durumda yetişemiorum eve en erken girdiğim saat 10 oluyor devamlı bi alışvewriş ev yerleştirme modundayız
senin ne durumda kına için nereye karar vermiştin en son?
aa ne kadar az kalmış..biz de baran center da kına yeri tuttuk,shoppe nikah salonunda da nikah olcak işte..
kizlar bisey dicem size vizon reng mobilya ve krem rek koltuklara ne renk duvar boyasi gider ?? mobilya ve hali perdelerimide ekledim buna gore fikir verebilirmsiniz bana kizlar
Eki Görüntüle 372970 Eki Görüntüle 372971 Eki Görüntüle 372972 Eki Görüntüle 372973
çok ii bi seçim olmuş baran center kesinlikle çok eğlenirsini bnm arkımın kınası da orda oldu gayet güzeldi :))
ewet çok az kaldııı bi an önce geçsin günler istiorumD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?