2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

günaydın kızlar 6 mayıs nikahım var herşeyim tamamlandı nerdeyse geçen hafta avizelerim takıldıı.. günler azaldıkca tatlı heyecan daha çok heyecan vermeye başladıı. sevdiğime kavuşuyorum allahın izniyle.

eşyanı nerden aldın..tavsiye edeceğin yerler var mıdır?

Salon için köşe takımımı enzadan aldım. Yemek odası takımımı İder mobilya dan. Yatak odası takımını yaptırıyorum. Enza yı da İder mobilyayı da tavsiye ederim. Özellikle İder de değişik güzel tasarımlar var fiyaları da ortalama birçok yere göre daha uygun hatta. Bunların dışında ıvır zıvırların hepsi ikeadan tv ünitesi sehpalar mutfak masası sandalyesi küçük dolaplar fln.

beyaz ve pudra rengine herşey gider bence pastel renkleri kullanabilrsin. değişik bir renk katmak istersen çok açık soft bi mavi ile beyaz kullanabilrsin. Ya da krem-kahveler de gider pudra kahve gibi olanlar.

modoko yu hiç gezdinizmi bol çeşit var ama biraz maliyetli yüksek. Ben bütün mobilyalarımı oradan aldım.yatak odasını yaptırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…