- Konu Sahibi rashabahar
-
ya kızlar benım de annemler ayrı ve mümkün değil ikisinin bir araya gelmesi... nasıl olacak bu isteme,evlenme olayları...
süper mantıklı anam ''biz düğününzde bir araya gelirsek bütün gözler bizim üzerimizde olucak..siz tedirgin olacaksınız şimdi bişey mi oldu şimdi olacak diye.. sizin düğününüzde siz olmalısınız...hem ben onun olduu ortama girmem lütfen anlayış gösterin''diyo...
nasıl olucak bu işler... ikisiyle de çok iyi aram çok şükür haftanın yarısı anamda yarısı babamdayım
ya kızlar benım de annemler ayrı ve mümkün değil ikisinin bir araya gelmesi... nasıl olacak bu isteme,evlenme olayları...
süper mantıklı anam ''biz düğününzde bir araya gelirsek bütün gözler bizim üzerimizde olucak..siz tedirgin olacaksınız şimdi bişey mi oldu şimdi olacak diye.. sizin düğününüzde siz olmalısınız...hem ben onun olduu ortama girmem lütfen anlayış gösterin''diyo...
nasıl olucak bu işler... ikisiyle de çok iyi aram çok şükür haftanın yarısı anamda yarısı babamdayım
Kızlllaarr bugün muhabbet koyu olacağa benziyoorrrrbugün ayrıca kötü bir haber aldım 2012 kpss tarihleri açıklanmışşş = 7-8 temmuzzzzzzz... benım ıcın farketmıyor da kociş girecek sınava bır hafta ertelesek mı dıyoorrrrr çookk üzüldüm yaaa napsak kiii..... :44:
canim nasilsinnn ne zamandir konusamiodukk uzme o tatli caninii zeryamin dedigi gibi ertelemek yerine geri alsaniz dugunu olmazmi :)) bu aradaa bugun kocisimle tlf baya konusduk su dugun yerini ayarliyalim artik dedi..mayis en gec haziran ortasi dugunu yapalim dedi ayyy cok heycanlandim ..bizim kocis bole seyleri fazla konusmaz sen hallet der bana ama bu sefer konuyu o acinca mutlu oldum sasirdimm ..ya bidee benim taki seti beyenmem lazim babasi demis beyensin simdiden altinbasda gordum cok guzel ve degisikk bugun kocisimle taki set bakicaz bide mobilya bakicaz bideeeeeeeeeeeeeeee dugun yeri bakicaz :)) ay cok mutluyum
slm kızlar
günaydın tatlım nasılsın
günaydınlar kızlar
selam kızlar! Daha önümüzde koca 1 yıl var ama biz hazırlıklara şimdiden başladık! Düğün salonunu tuttuk, küçük ev eşyaları ve beyaz eşyalar da tamam.. Sizler neler yapıyorsunuz hazırlıklar başladı mı bakalım yavaş yavaşşu 1 yılı birlikte devirelim mi var mısınız
iyiyimmm sen nasılsınnn :) düğün tarıhınız ne zaman :) ertelemyn öne alın
SAOL TATLIMMM AYARLANSIN HEMEN PAYLASICAMMMMMMMMMMMMMMMMMM.... ya tatlim ertelemek yerine geri alsaniz olmazmikii??? uzulmee hakkinda hayirlisii tatlimmm temmuzda bitiyoooooooo uzullmeeeayy çok sevindim tatlım sizin adınıza :)) hadi hayırlısı bakalım düğün tarıhını bızımle paylasırsın hemen tamam mı bebişimmm merak ederizbu arada bizim tarih 14 temmuza ertelendi yani yine 1 sene var düğüne geçmeyecek bugünler gibi gelmeye başladı artık yaaaa cok uzuldumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?