2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

kizlaaaar ben geldim ben sizin gibi ceyizz dizemiyorum ama accaip hazirlik icindeyim kendimden basladim verilmesi gereken 13 killom var Allahin izniyle gidiceeeeeek hep is spor okul pek vakit ayiramiyorum buraya ama bu hafta hepsini okicaaaaam kac sayfa olmus Aman Allaaaahim

tatlım diyeceksin ki ikinizinde bu güzel günümde yanımda olmanızı istiyorum,ancak onlardan ziyade kendine yakın gördüğün teyze,amca,dayı ve eşi misafirlerle ilgilenebilir mesela düğünde istemede de bence ikisi olmalı...allah yuva kurmak isteyenin yanında olur canım o yüzden zamanla bu fikre alıştırırlar kendilerini inş. allah kolaylık versin cnm

ama çok yanlış bir düşünce. bu özel zamanda biraraya gelmeliler. sen bunun kendin için çok önemli olduğunu anlat ve ikna et. yoksa tadı tuzu eksik olur düğünün sen üzülürsün sonra

kizlarr nasilsinizzz bu aralarr giremiyorum yani giriyomda siz yoksunuzz siz girdiginizdede ben yokum( neyse umarim herkes iyidirr . opuldunuz iii gecelerr

canim nasilsinnn ne zamandir konusamiodukk uzme o tatli caninii zeryamin dedigi gibi ertelemek yerine geri alsaniz dugunu olmazmi :)) bu aradaa bugun kocisimle tlf baya konusduk su dugun yerini ayarliyalim artik dedi..mayis en gec haziran ortasi dugunu yapalim dedi ayyy cok heycanlandim ..bizim kocis bole seyleri fazla konusmaz sen hallet der bana ama bu sefer konuyu o acinca mutlu oldum sasirdimm ..ya bidee benim taki seti beyenmem lazim babasi demis beyensin simdiden altinbasda gordum cok guzel ve degisikk bugun kocisimle taki set bakicaz bide mobilya bakicaz bideeeeeeeeeeeeeeee dugun yeri bakicaz :)) ay cok mutluyum

ayy çok sevindim tatlım sizin adınıza :)) hadi hayırlısı bakalım düğün tarıhını bızımle paylasırsın hemen tamam mı bebişimmm merak ederiz bu arada bizim tarih 14 temmuza ertelendi yani yine 1 sene var düğüne geçmeyecek bugünler gibi gelmeye başladı artık yaaaa cok uzuldumm

günaydın canlarım :) düğün tarıhımız yine değişti ve ben bugün çok gerildim bu yüzden... kpss için baska tarıh bulamadılar sankı yaaa:85:

Gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sekerlerr nasılsınnnnızzz ay cok heycanlıyımmm dugun mekanı bakmaya gıdıyoz kafamıza yatarsaa tutucaz ayarlıcaz bakalımmmm

biz şimdilik bakıyoruz omu olsa bumu olsa :)

iyiyimmm sen nasılsınnn :) düğün tarıhınız ne zaman :) ertelemyn öne alın

Akşam konusurken hıc aklıma gelmedı one alalım demek nedense.. gerçi öne alsak Lys ye falan denkk gelır bu sefer de :85: ne guzel kendımı odaklamıstım tarıhe degıstı yıne üzüldüm canım yaaaa 14 temmuz yanı seneye yarın dugun

SAOL TATLIMMM AYARLANSIN HEMEN PAYLASICAMMMMMMMMMMMMMMMMMM.... ya tatlim ertelemek yerine geri alsaniz olmazmikii??? uzulmee hakkinda hayirlisii tatlimmm temmuzda bitiyoooooooo uzullmeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…