2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

ooooohhhh sohbet harikaa kizlar aksamada bole olsunnnnnnnnnnnnnnnn.. ya gece hic uyumadimmmm sabah 8 de kalktimmm askima tatli yaptimm :) banyo yaptim saclarimi yaptimm off saat daha 11 biz bulusucaz 1 de :)))) ne sabirsizim yaaaa baharimm tatlimmmmm hakkinda hayirlisi olsunn.. sole dusunn zaten 2012 den sonrasini saymicazz buyuk bir hazirlik icinde olucaz ha 1 ay onceee ha 1 ay sonraa fark eden bisey yokkkii... sonucda biz 2012 gelinleriyizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ve benimkide haziran ortasi oldu bu arada mayis diyodum ya ben :)))) kir dugunu olacagi icin hava durumundan dolay haziran ortasina kararlastirdik yani benimde ertelendiii :)))))))))))))))))))))))))) ama hic sorun deil tatlimm dimii

hiç öenmli değil tatlım gerçekten biz de konustuk şimdi de 1 haftayı mı dert edelim sonucta bıdaha hep beraber olacagız dıyo kocişim ben de haklısın dedim 7 sene beklemişim 1 hafta daha bekleyemeyecek miyim sanki sizin için de en doğrusu tatlım yaa hazıran ortası madem kır dugunu ıstıyorsunuz... cunku havalar gecen senelere gore epey farklılık gosterdı bu sene hazıranda bıle hafıf serındı o yuzden mayıs olmaması sızın acınızdan ıyı olmuss.. ne tatlısı yaptın bakalım kocişine

etimek tatlisiiii cok seviyoo onuuu benimde bildigim tek tatlii artik 3 yildir yapmaktan usta oldumm :))) bide herhafta isitoyo bikmiyoda garibimm

etimek tatlisiiii cok seviyoo onuuu benimde bildigim tek tatlii artik 3 yildir yapmaktan usta oldumm :))) bide herhafta isitoyo bikmiyoda garibimm

Al işte bır ortak yön daha tatlım yaa :)) benimki de normalde tatlı sevmez pek unıversıtedeyken bı alıstı benım etımek tatlıma hep ıstıyor ama sadece benımm yaptıgımı :))) annesı yapmıs begenmemıs bahar daha guzel yapıyor demıs annesı de alınmıs oyle denır mı hıc dedım ben de yazık kadınaaa :))

ayy kıyamamm:))) bencede hazıran en iisii kır düğünüü için sansa bırakmamak en güselii hakkımzda en iisii tattlışlarrr:)))

düğün zamanı herkes zayıflıormuş ya ben nişanda bıle zayıflamştm :))

evvett bende nişanda çokk zayıflamıstımm hatta nişanlımın akrabalarıı zayıff baya demişş sinir olmustumm.ama birazda elbiseden :)))

haklısın canım ben de dugune yakın almayı dusunuyorum.. tam otursun gelınlıkcıgım ustume

cnm ne zaman alırsan al zaten düğünden 15 gün önce tekrar prova yapıolar uzerıne gore olması için..ben nereyle konştysam oyle dedi..çnku dugunlermz yazın olcagı için yogun zamanda denk gelck o yuzden bikaç ay öncede sipraiş wermk gerekıck.yoksa şişirme yapıorlar.vede yaz sezonu oldgu için gelinlik fiyatları bıle yukselıor cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…