2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

kayınvalidem şubatta alalım istersen diyor o vakitler fiyatlar baya düşüyormuş aslında o da dusunulebılır madem 15 gun once ayarlama yapılacaksa :)

ewet haklısın...nasıl bi gelinlik ıstıorsn sen peki aklında bi fikir war mı cnm

walla 2012 de pek kabarık model yok tatlım ama ben eteklerımı kabarık istiyorum üst kısmı straplez ama suanda tam olarak kafamda canlandırdıgım bır model yok.. gördüğüm zaman işte bu demem lazım.. senin var mı peki canım??

aslnda bende pek kabarık istemıorm ama giyincede kabarıklar daha hoşuma gıdıor bikaçtane denedm :) burda biri topıc açmş onun gelınlıgını bn çok begendm ama kımse begenmedi bnden bşka link verym sana http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...inizi-bekliyorum-gelincikler-tesekkurler.html

bnce güzel bu ama bn uzun kuyruklu istıorum bırde ust modeli sadece inci olsn sırf ıncı oluor boyle kalıp gbi oyle dusunuorm ama daha net bşy yok cnm ya bakalm fatıh te çok model war ordan bakmak lazm..etekleri gül gül olan görmştm bi tane o da çok güzeldi:)

kizzzz bende gelinligii subattaa almayi dusunuyorummm ... yada en gec martta.. ama sonradan siskinlik kilo alirsakk ((( zaneetmiorumm yada zayiflarsakkk napcazz tekrar tadilatami gidicekkkkkkkkkk

gelinlik güzel ama gözü biraz fazla yoruyor sanki ben onun biraz daha yormayanından istiyorum işte fazla kuyruklu istemiyorum üst kısmı incili olabilir aynen... görmeden ve de giymeden karar veremiyorum ne istediğime tatlım yaa

kizzzz bende gelinligii subattaa almayi dusunuyorummm ... yada en gec martta.. ama sonradan siskinlik kilo alirsakk ((( zaneetmiorumm yada zayiflarsakkk napcazz tekrar tadilatami gidicekkkkkkkkkk

ewet tatlm son prova yapıolar 15 gün önce..kilo almayz da werırız heralde.. hepmz aynı zamanlrda alcz desenıze :))

bide resmde begennce ustunde begenmeyebılıorsn. bak eklym buraya bulablrsem bi model var çok guzel... ve sade...

düğün tarihimiz aynı olmuş canım, bizde 14 temmuz için salon tuttuk, üzülme böyle daha iyi oldu bence sınav stresleri falan bitmiş olucak en azından

hazırlıklar nasıl gıdıo peki :)
çeyiz tamamlandı sayılır canım, düğün salonlarıda tutuldu 14 temmuzda edirnede 17 temmuzda van da, şimdilik sakin bir dönemdeyiz yapılan herhangi bir şey yok ama şubat ayından sonra izmire gidip ev aranıcak, mobilya seçimlerimiz başlıcak şubattan sonra bir hareketlenme yaşıycaz büyük ihtimal canım, sizin hazırlıklar ne durumda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…