2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

oo iki ayrı düğün olcak desene allah kolaylık versin .. bnm daha çeyizin yarısı eksik :) şubat gbi baya bi telaş olck hepmzde heralde.. şimdiden mutluluklar dılıorm size

oo iki ayrı düğün olcak desene allah kolaylık versin .. bnm daha çeyizin yarısı eksik :) şubat gbi baya bi telaş olck hepmzde heralde.. şimdiden mutluluklar dılıorm size
teşekkürler canım inşallah hepimiz mutlu vede huzurlu oluruz :97:

Aynı zamanlarda aynı heyecanları yaşayacağız tatlım ya ne güzeellll

Ben yemeğe çıktım herkesss kaççmmıııışşşşşşşşşşşş :95: Ebrum napıyo acaba suanda koşuşturmaca içinde kocişiyle heyecanını tahmin bile edemiyorum Ayyyy hepimiz için herşeyin en güzeli nasip olur inşallah yaaa

kızlar arkadaşın nişanında nasıl olduğumu gösterecektim size ya o yüzden koyayım dedim yalnız ne saçım ne de makyajım istediğim gibi olmadı cok uzuldum ama kocişle dansa kalkınca herşeyi unuttum

oyyy oyy atma tarihleri belli olduuu agustosun ortasında.eger ayrı ayrı atanırsak 1 yıl memurıyetın tastıklenmesıni bekle ozamanda agustostan önce düğünüm olamaz.ama aynı yere atnırsakkk süperrrrrr olurrr.dua edinn kızlar bana yaaa

inşallah gönlünüze göre bir yere birlikte atanırsınız canım

saolasın tatlım.ayy ben oo takvimin nasıl yapılacağını arşivde gezinirken bulmustumm.biraz karıştırayımm:))))

harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr muthissssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss wowwwww bayildimm cok yakisiyorsunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz tatlim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben geldim tatlimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.... valla bi cok yer gezdikk kisi basi 50-60-70 tl.suslemeye ayri para muzige ayri para pastaya agri para 40.000 27.000 35.000 aldigimiz fiyatlarr cok fazla asiyo bunlar bizi maksimum en fazla 20.ooo demistik bizz bilmiom off ne olcak yaaaa amann havada sicakdiiiii kocislede surekli kavga ettik bugunnn sabahki heycanimmm kalmadi tatlimmm yaaa toplamda yani 3 kelime etmisizzdiirr hep sustukkk.. sacma saapan bi gunde anlamadimm...sabah bosuna heycan yaptim bosuna erken kalktim bosuna hazirladimmm..

güzelim üzme kendini. oluyor böyle sorunlar hazırlık aşamasında. düğün günü tartışanlar bile tanıyorum. herşey bitince sorun çözülüyor. olur böyle sıkma canını. gergin zamanlar yaşayacaksınız malesef kaçınılmaz oluyor düğün hazırlıkları evresinde

cok saol tatlim ya bole konustukca rahatliyorumm..yaa bugun iki yabanci gibiydikk dedim icimden ne oluyo bize biseylermi bitiyoo.. .. aklimdan gecmedi deil yanii sabah o kadr heycanliydimki arabaya bindigim andan itibaren sogukluk basladi tartisma basladii .. yol boyunca hic konusmadik hep sustukk ..inan sinirden mideeme agrilar girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…