- Konu Sahibi rashabahar
-
çeyiz tamamlandı sayılır canım, düğün salonlarıda tutuldu 14 temmuzda edirnede 17 temmuzda van da, şimdilik sakin bir dönemdeyiz yapılan herhangi bir şey yok ama şubat ayından sonra izmire gidip ev aranıcak, mobilya seçimlerimiz başlıcak şubattan sonra bir hareketlenme yaşıycaz büyük ihtimal canım, sizin hazırlıklar ne durumda?
olsun tatlım bakmak bıle bır baslangıc sonucta :)) zaten bakmaya baslayınca gerısı de gelıyor. Hakkınızda hayırlısı olsun tatlım
teşekkürler canım inşallah hepimiz mutlu vede huzurlu oluruz :97:oo iki ayrı düğün olcak desene allah kolaylık versin .. bnm daha çeyizin yarısı eksik :) şubat gbi baya bi telaş olck hepmzde heralde.. şimdiden mutluluklar dılıorm size
düğün tarihimiz aynı olmuş canım, bizde 14 temmuz için salon tuttuk, üzülme böyle daha iyi oldu bence sınav stresleri falan bitmiş olucak en azından
çeyiz tamamlandı sayılır canım, düğün salonlarıda tutuldu 14 temmuzda edirnede 17 temmuzda van da, şimdilik sakin bir dönemdeyiz yapılan herhangi bir şey yok ama şubat ayından sonra izmire gidip ev aranıcak, mobilya seçimlerimiz başlıcak şubattan sonra bir hareketlenme yaşıycaz büyük ihtimal canım, sizin hazırlıklar ne durumda?
teşekkürler canım inşallah hepimiz mutlu vede huzurlu oluruz :97:
teşekkürler cnm bakalım nasıl gelecek gerisi çok uzun süreçmiş gibi geliyor:)
canım bende hazırlamak istiyorum ama takvimin nasıl yapıldığını bulamadım bir türlü:78:Aaa evet aynı gün evleniyoruuzzzzo zaman geri sayıma beraber devam ederiz tatlımmmm Sen de düğünn takvımı hazırlasanaaa sekerımm
inşallah gönlünüze göre bir yere birlikte atanırsınız canımoyyy oyy atma tarihleri belli olduuu agustosun ortasında.eger ayrı ayrı atanırsak 1 yıl memurıyetın tastıklenmesıni bekle ozamanda agustostan önce düğünüm olamaz.ama aynı yere atnırsakkk süperrrrrr olurrr.dua edinn kızlar bana yaaa
Eki Görüntüle 224098
kızlar arkadaşın nişanında nasıl olduğumu gösterecektim size ya o yüzden koyayım dedimyalnız ne saçım ne de makyajım istediğim gibi olmadı cok uzuldum ama kocişle dansa kalkınca herşeyi unuttum
Ben yemeğe çıktım herkesss kaççmmıııışşşşşşşşşşşş :95:Ebrum napıyo acaba suanda koşuşturmaca içinde kocişiyle heyecanını tahmin bile edemiyorum Ayyyy hepimiz için herşeyin en güzeli nasip olur inşallah yaaa
ben geldim tatlimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.... valla bi cok yer gezdikk kisi basi 50-60-70 tl.suslemeye ayri para muzige ayri para pastaya agri para 40.000 27.000 35.000 aldigimiz fiyatlarr cok fazla asiyo bunlar bizi maksimum en fazla 20.ooo demistik bizz bilmiom off ne olcak yaaaa amann havada sicakdiiiii kocislede surekli kavga ettik bugunnn sabahki heycanimmm kalmadi tatlimmm yaaa toplamda yani 3 kelime etmisizzdiirr hep sustukkk.. sacma saapan bi gunde anlamadimm...sabah bosuna heycan yaptim bosuna erken kalktim bosuna hazirladimmm..
güzelim üzme kendini. oluyor böyle sorunlar hazırlık aşamasında. düğün günü tartışanlar bile tanıyorum. herşey bitince sorun çözülüyor. olur böyle sıkma canını. gergin zamanlar yaşayacaksınız malesef kaçınılmaz oluyor düğün hazırlıkları evresinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?