2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

vede kınaları öle küçük kumaşlara kpymak istemiyorumm değişik bişey olsun kutuya koya bılırım.sonra mumları süslü istiyorum.bıde su var hınt kına motıflerı var onlardan almak istiyorum:))

vallaha ben kızlarla bır eglence evde bırde hamamda duzenleyecegım :)) dusuncelerım olursa sahane olacak resımlerıde paylasırız o zaman bıde hedıye olarak baska alternatıflerı dusunmek gerek aslında seneye kadar klıse olmaz mı duak tac falan degısık seyler bulalım bencee..

vede kınaları öle küçük kumaşlara kpymak istemiyorumm değişik bişey olsun kutuya koya bılırım.sonra mumları süslü istiyorum.bıde su var hınt kına motıflerı var onlardan almak istiyorum:))

kınaları artık tullere koyuolar uclarına minik gül takıolar cnm öyle hazır satıorlar eskısı gbi deil zaten

o zaman seneye kararlaştrrz o anki modaya göre

kınaları artık tullere koyuolar uclarına minik gül takıolar cnm öyle hazır satıorlar eskısı gbi deil zaten

onu kastettım zatii farklı bişeyy istiyorumm nettende arastıyorumm bakalımm bulabılırsem resmını koyayım:))

o zaman seneye kararlaştrrz o anki modaya göre

yaa evet bide elimize kına yakacaklar ya onlar ıcınde gul cıkmıs artık eldıvene koyup sarmalamayacaklar ellerımızı bır yakın arkadasım yapmıstı cok guzel olmustu..

bide modayı kapalıcarsıda takıp etmek gereklı ya boyle oturdugumuz yerde degıl olurda gıden olursa bılgı ve ızlenımlerını paylassın.

hahahhaa valla denk getirelm tatlmmm hep beli indirim yaparizz :)))))) ucuza gelir :)))))))))))))))))

ben sık sık gıdıorm merak etmyn kızlar o dönmde herşeyden haberdar ederm sizi kısmet olursa

buda hosuma gıtti.ya hatıra kalsın istiyorum.mesela mumları biraz küçük seçip süsleyip arkasınada mıknatıs yapıstırabılırım:))

merhaba aranıza yeni katıldım :) bende 2012 'de evleneneceğim, iki düğün olacak bir Bursada diğeri İstanbul'da, Bursa'da eğlence İstanbul da nikah ve yemek olacak sadece. Bursa'da düğün yapacaklar hangi mekanlarda yapıyorsunuz?

​ben bunlarıda begendım kızlarrrr

Eklentiler

• $kınalık.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 29
  • $yc078.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 28

hos geldin tatlım aramıza benimde ıkı dugun olacak galıbaaaaa kınayla dugun bir burda olacak birde izmitte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…