- 10 Mayıs 2011
- 956
- 20
- 118
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #1.041
vede kınaları öle küçük kumaşlara kpymak istemiyorumm değişik bişey olsun kutuya koya bılırım.sonra mumları süslü istiyorum.bıde su var hınt kına motıflerı var onlardan almak istiyorum:))
vallaha ben kızlarla bır eglence evde bırde hamamda duzenleyecegım :)) dusuncelerım olursa sahane olacak resımlerıde paylasırız o zaman bıde hedıye olarak baska alternatıflerı dusunmek gerek aslında seneye kadar klıse olmaz mı duak tac falan degısık seyler bulalım bencee..
kınaları artık tullere koyuolar uclarına minik gül takıolar cnm öyle hazır satıorlar eskısı gbi deil zaten
o zaman seneye kararlaştrrz o anki modaya göre
onu kastettım zatii farklı bişeyy istiyorumm nettende arastıyorumm bakalımm bulabılırsem resmını koyayım:))
wuuuuu harıkaaa bende boyle seyler dusunuyorummmm acıkcasııı kızlarla evde çalgılı çengılı bır eğlence duzenleyecemve tabıkı hamam eğlencesı ayrı bır coskulu olacak ebrucum sen benden bır gun once evleceksın gel bız aynı tarıhlere denk getırelım su eglencelerı ıstteysen eger daha bı senlıklı olur hahah
yaa evet bide elimize kına yakacaklar ya onlar ıcınde gul cıkmıs artık eldıvene koyup sarmalamayacaklar ellerımızıbır yakın arkadasım yapmıstı cok guzel olmustu..
bide modayı kapalıcarsıda takıp etmek gereklı ya boyle oturdugumuz yerde degıl olurda gıden olursa bılgı ve ızlenımlerını paylassın.
hahahhaa valla denk getirelm tatlmmm hep beli indirim yaparizz :)))))) ucuza gelir :)))))))))))))))))
ben sık sık gıdıorm merak etmyn kızlar o dönmde herşeyden haberdar ederm sizi kısmet olursa
Eki Görüntüle 224911 mesela bunun gıbı olabılır ama kırmızı bii kutu olursa gusel olur
Eki Görüntüle 224914 buda hosuma gıtti.ya hatıra kalsı444n istiyorum.mesela mumları biraz küçük seçip süsleyip arkasınadamıknatıs yapıstırabılırım:))
tamam canım haberdar et gercı ben anadolu yakasındayım dıye gıdemıyorum yol gozumde buyuyo kocacım gelsın beraber gıderız onla
Eki Görüntüle 224914 buda hosuma gıtti.ya hatıra kalsın istiyorum.mesela mumları biraz küçük seçip süsleyip arkasınada mıknatıs yapıstırabılırım:))
merhaba aranıza yeni katıldım :) bende 2012 'de evleneneceğim, iki düğün olacak bir Bursada diğeri İstanbul'da, Bursa'da eğlence İstanbul da nikah ve yemek olacak sadece. Bursa'da düğün yapacaklar hangi mekanlarda yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?