- Konu Sahibi rashabahar
-
- #1.081
slm kızlar bende 2012 geliniyim nişanım agustosun 30 da olucak cok heyecanlıyım bi aya yakın bi süre kaldı
ebrucum ben o senin gösterdğin resimdeki sacı baska bir düğünde yaptırmıstım emin ol saçların biraz uzun ve gürse cok süper duracana emin olabilirsin belki nişanımdada gene bu sacın biraz daha omuzlarıma düşen modellerinden yaptırabilirim ama sac konusunda gercekten cok kararsızım
canım ben de bu tarz bi model yaptırmayı düşüüyorum. tabii gelinliğe de bağlı ama şimdilik kafamda böyle planlıyorumm.bence çok güzeller, aynı fotolsrı ben de bulup kaydetmiştim :))
Merhaba kızlarr :92:
Ben de 2012 geliniyim inşallah düğünümüz 3 Haziran,geçen hafta tarih kararlaştırdığımızdan beri içim kıpır kıpır..Düğün yerini ayarlayanlar var mı aranızda Ekim,Kasım gibi rezervasyonu yaptırsak geç kalmayız umarım ondan sonra da hazırlıklarımız hızlanır İnşallah
slm canimm evet uzun ve gur bu modelii cok kendime yakistiriyommm dugunumdede bu model olucak insallah rengimide o tonlarda yaptiricam kullu kumral dogal bi renk cok seviyorum dugun mayis yada haziran.. ocakda o rengi yaptirmayi dusunuyorumm,, onceden yaptiriyimm bi sorun cikarsa yada beyenmezsen degistiririmm ... bakalim hayirlisi tatlimm..
a.s tatlım hosgeldın aramızaa...hakkında hayırlısı olsunn...
bencede önceden yaptır bak begenmezsen de sansa bırakma o gün senin en mutlu ve özel gününnn olucak
Slm kızlar ben de 2012 gelini olacağım inşallah.2yıldır sözlüyüz,okulumun bitmesini bekledik.Bu yıl mezun oldum ama kpss derdine düğün mevzusuna giremedik.Fakat 2012 temmuzuna düşünüyoruz ve 2013'e uzamasın diye dua ediyoruz
Slm kızlar ben de 2012 gelini olacağım inşallah.2yıldır sözlüyüz,okulumun bitmesini bekledik.Bu yıl mezun oldum ama kpss derdine düğün mevzusuna giremedik.Fakat 2012 temmuzuna düşünüyoruz ve 2013'e uzamasın diye dua ediyoruz
a.s tatlimm hosgeldiin aramizaaa ..hayirlisi olsun canim insallah 2013 uzamazzz.. :))))) hazirliklara baslanildimi ?
Hoşbuldum canım.amin inşallahEvet başladık hazırlıklara ufak ufak,sözlüm tayinci ağustosta yeni yerine geçecek asıl büyük hazırlıklar o zaman başlayacak inşallah
bende okul yüzünden uzatcaktım sonra ZATEN BAKTIM OKULUMA Bİ SENE KALDI sözü taktık işte zaten sevgilim saolsun öle okulama karısan bi insan değil tam tersine benden cok bu kadar daha daha cok düşüyor evlendikten sonra bende kpss derdiyle urasıcam bakalım bizimki biraz daha zor ama ankarada yasıyorlar görüşemiyoruz pek özleynce hele bide heyecann bastırınca zorluyor insanı
ozaman sende kpss yi kazanırsanız gercekten rahat edersiniz beraber gidersiniz
Seni çok iyi anlıyorum canım.benim sözlümde şırnakta benim durumum daha vahimdi diyeyim.tayini çıktı çok şükür 1 ay sonra yeni yerine geçecek yakınlaşacağız biraz daha.bu durumların iiçinde en zoru malesef KPSS
İnşallah.sınav beklediğimden iyi geçti,nikahı erken yapmayı bile düşünüyoruz bakalım bu yüzden,hayırlısı artık.Sen ne okuyorsun canım
ben adalet ve hukukcuym daha bitirirsem inş :) bi bitirsem elimde mumlarla çayda cıra oynıcam yahu buanldım artık biran önce bitsin diye yatıp kalkıp dua ediyorum
canım ben tarih öğretmenliğini bitirdim bu yıl.ben de öyleydim okul bitsin kurban kesicem diye adak bile adamıştım ve bittidarısı başına inşallah.Benim bölümde de kadro muhabbeti var canım ya bakalım ne olacak.Senin de ankara dışı tercih yapmamn lazım o zaman değil mi
evet evlendikten sonra kütügüm ankaralı olucak ama biz izmirde yasamayı tercih ettik sözlümle inş fikrimiz değişmez bu yzden izmiri tercih edicem tek ayrıcada ankarada yasasak bile oturdugun yeride tercih edebiliyosun sanıyordum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?