- 10 Mayıs 2011
- 956
- 20
- 118
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #1.061
merhaba aranıza yeni katıldım :) bende 2012 'de evleneneceğim, iki düğün olacak bir Bursada diğeri İstanbul'da, Bursa'da eğlence İstanbul da nikah ve yemek olacak sadece. Bursa'da düğün yapacaklar hangi mekanlarda yapıyorsunuz?
​ben bunlarıda begendım kızlarrrr
​ben bunlarıda begendım kızlarrrr
kıslarr egerr yollarımız düşerse böle yerler fiyat öğrenelim paylaşım yapalım.düğün zamanı masraf cokkk oluyor malum .ona göre davranırız alacaklarımıza:)
seninde farklı şehirlerde oalcak o zaman canım , Allah yardımcın olsun. Hangi şehirlerde olacak?hosgeldin tatlım aramıza:)bende iki düğün yapıcam biri benımde nıkah olacak bırıde eglencelı
seninde farklı şehirlerde oalcak o zaman canım , Allah yardımcın olsun. Hangi şehirlerde olacak?
canım sanada cevap verip öle cıkayım.canım nıkah düzcede olacak aslında izmirde yaşıyoruz burda olacaktı sonra düşündüm aslen düzceliyımm coğu akrabam gelemicek oyusden düzcede nıkah.kahramanmarastada eglenceli düğün olacak tatlım.simdilik böle ama değişebilir kesin tarıh yok cunkuu:)))[/QUOTC
CAnım sen tüm Türkiye'yi dolaşıcaksın maşallah :) kolay gelsin
kızlar ben geldimmm. ben de 2012 de gelin olcam. bu fikre kendimi hala alıştıramadım :) evlenmek düşüncesi çok değişik geliyor bana. düğün salonlarını araştırıyoruz. bi edirnede bi de erkek arkadaşımın memleketinde düğün olucak. baharkenan35 siz emirgan salonunu ne kadara tuttunuz acaba? tarih olarak 23 haziranı düşüdük ama ertesi gün öss varmış. 7 temmuzda da kpss var.sanırım bayram sonrasına kalacak kızlar
Eki Görüntüle 221112 Eki Görüntüle 221111 Eki Görüntüle 221110 Eki Görüntüle 221109 Eki Görüntüle 221108
kizlar dugunde saclarimi bu model yaptirma istiyorum.. saclarimi cok yapistirmak istemiyorum. dogal daginik topuz olsun istiyorum ve sacimin renk tonlarida bunlara benzesn istiyorum sizce nasil ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?