2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

aynen whirlpool baya yuksek yaa.. Paylasalım canım buldugumuz uygun guzel urunlerı herkesın haberı olsun.. Düğün yapmak gercekten zor ya baya sermya gerektırıyor o yuzden de dugun alısverısı basladıgında ılla gergınlıkler ortaya cıkıyor.. Her alısverıse ya da model begenmeye cıktıgımızda bastan uyarıyorum nısanlımı bırbırımıze destek olalım anlayıslı davranalım dıye yoksa ılla anlasmazlık cıkıyor Bir atlatsak su gunlerı de dugun gunu gelse rahatlıcaz ama bakalım nasip...

yasasin asistan yok iki ay artik gönüül rahatligi ile girebilecegimmm:82:

gelincikler beni özlediniz mi ne cogalmisiz ben cogunu tanimiyorumm

hoşgeldin canım ya nerelerdeydın sen özledik tabıkı ozlemez mıyıızzz
Senın "çok pis evlenesım var" yazına hastayım zatenn
aramıza baya yenı gelıncıkler katıldı yaa cogalıyoruz gunden guneee

süperiz süperrr....ne yapayim canim ya calisinca bakamiyorum ipin ucunu kaciriyorum sohbete falan katilamniyorummm ama artikin buradayim agustosa kadar

nisanima az kaldiii

du bakim 98 gün

hayırlı olsun bayan bayanfiyona :) nickiniz süper bu arada... öncelikle kolay gelsin demekle başlamak istiyorum.. Ev kurmak gerçekten çok zor.. Ben evlenmeyeceğim ama 3-4 ay sonra kendi evime çıkacağım.. anlayacağınız bende sıkı bir araştırma içindeyim.. Senelerdir evimizde Bosch'dan başka beyaz eşya girmedi.. çok beeniyorum.. fakat şuan benim için çok pahalı... Siz de Bosch'a bakabilirsiniz belki size de uygun gelebilir...

canım bu zamanlar en güzel telaşlar keyfini yasamaya bak. bırak annenleri falan . inan istedini bulursun ben mobilya için en az 80 mağaza gezdim maskoda ayaklarım şişti ama ne oldu hem güzel hemde uyguna aldım. beyaz esya en önemlisi tabi. sana sadece vestelden alma derim . vestelde uzun bi süre calısan olarak çünkü beeyaz esyada iyi değiller.

teşekkür ederim :) bilgisayarımın tam karşısında dvd'lerim duruyordu nick ararken birden shrek filmine çarptı gözüme o an aklıma geldi.... evet gerçekten çok zormuş aslında inanılmaz zevkli bir yandan ama bütçem daha rahat olsa süper olurdu. sürekli gezip kararsız bir şekilde eve dönmek iyice germeye başladı beni... bizim evde de bosch ve arçelik ağırlıkta ama ben klasik çizgiler istemiyorum açıkçası... daha farklı dizayn edilmiş ürünlerde arıyorum bir yandan... yoksa hepsi birbirine benziyor beyaz eşyaların... evimin konsepti siyah kırmızı ağırlıkta onlara uyum sağlayacak tarzda ürünler arıyorum bu da işimi daha zorlaştırıyor elbet.sizin de yeni eviniz hayırlı olsun bu arada :)

@gulsah10 vestel düşünmüyorum kesinlikle... ablamlara düğün hediyesi lcd tv ve klima hediye gelmişti... hem de tvlerin ilk çıktığı ve iddialı oldukları zaman inan ikisi de sorun üzerine sorun yarattı. benim şu an gözümde olan iki marka var biri whirlpool diğeri de lg... tasarımları çok güzel ürünler var... tabi biraz daha araştırma yapmam lazım ama şimdilik buradan gidiyor ve sizlerin tavsiyelerini bekliyorum

o zaman lg size göre.. swarovski taşlı kırmızı buzdolabı var mesela.. ben gördüğümde rengine bayılmıştım.. brüt hacmi tek kişi için büyüktü.. o yüzden vazgeçtim...
çamaşır makinasını ne renk düşünüyorsunuz? beyaz mı, siyah mı, gri mi?

cnm ben evlenmeden 5 sene önce almıştım bayide kalmıştı ürünlerim. sırf alalım borcu kalmasın tanıdık bayi diye arçelikten almıştım. 1 senedir kullanıyorum çok şükür bir sorun çıkmadı ama şimdi evlenicek olsam böyle düz makinadan önce kalitelisine bakarım. beyaz esyalara eski işimden dolayı zaafım var her yeni cıkan modele bakıyorum ama su an alabiliyosan lg al. whirlpool vestelle anlaşmalı parça sorunu falan yasarsan uzuyor. yada simenste olabilir. bulaşık makinam simens cok memnunum. ama lg nin yeni çıkan çamasır makinası müthiş.

waaww buzdolabına bayıldım gerçekten harıka ama ıkı kısı ıcın buyuk geldı gozume ya da soyle desem daha dogru olacak suanda kırada oturacagımız ıcın yer sorunu olabılır ılerde evımız olursa dusunebılırım anca :44:

ya tabikide tasarımdan önce kalite gelir ama dediğim gibi lg ve whirlpool zaten çok kaliteli markalar o yüzden tasarımlarına daha çok ağırlık verdim. bu arada whirlpool un vestelle ilişkisi olduğunu bilmiyordum bunu öğrendiğim hem iyi hem de kötü oldu şimdi evet lg'nin kırmızı buzdolabını gördüm hatta çamaşır makinesinide :) favorilerim arasında zaten onlar var ancak fiyat olarak tam araştırmasını yapmadım. samsungta bir tane beğenmiştim ama bir tanıdığım hiç tavsiye etmedi ondan da vazgeçtim bakalım ben devam edeceğim araştırmalarıma burada yayınlar bir de sizlerin fikrini alırım :)

@niipek bu arada ben beyaz eşyalarımı kırmızı istiyorum :) çünkü mutfağım kırmızı siyah konseptte olacak... ö yüzden şimdi aralarında beyaz beyaz sırıtmasın... ayrıca çamaşır makinemde banyomun küçük olmasından ötürü mutfak tezgah altında olacak... hepsi bir renk hatta mümkünse aynı marka olsun istiyorum renklerinin tutması açısından

samsungu tavsiye etmem cnm. beyaz esyada pişman olursun. lg nin makinası bir tane dehset bişet kuru temizleme gibi yapıyor çamaşrları buharlı temizleme özelliği var. motora 10 yıl garantş vermişler 11 kilo aklında bulunsun. simensle ilgilide bilgi vericem sana karşılastırısın.

kızlar selam sınavıma 5 gün kaldığı için şu sıralar buralara pek uğrayamadım kusuruma bakmayın ya,inş.sınavı atlatayımda rahatlayacağım ozaman bol bol konuşuruz gerçi o zamanda resmen tatile kaçmak istiyorum çok bunaldım ağustosu yatarak hiçbirşey yapmayarak geçireceğim inş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…