- Konu Sahibi rashabahar
-
- #1.301
teşekkürler :)
evet ben gerçekten bunaldım bu konudan en son vereceğim annemlere evin anahtarını siz döşeyin diyeceğim... bu zor aşamada gerçekten fikir alışverişi önemli... bulduğum uygun eşyaları, özellikle beyaz eşyaları burada resimli olarak paylaşmayı düşünüyorum. geçen gün lg mağazasına gittim fiyatlar ve tasarımlar gayet uygun geldi bana şu an seçtiğim belirli bir ürün yok ama incelemenizi öneririm bende... bir de whirlpool var ama fiyatlar çok yüksek
yasasin asistan yok iki ay artik gönüül rahatligi ile girebilecegimmm:82:
gelincikler beni özlediniz mi ne cogalmisiz ben cogunu tanimiyorumm
hoşgeldin canım ya nerelerdeydın sen özledik tabıkı ozlemez mıyıızzz
Senın "çok pis evlenesım var" yazına hastayım zatenn
aramıza baya yenı gelıncıkler katıldı yaa cogalıyoruz gunden guneee
merhaba,
benımde bir dahaki yaza düğünüm kısmetse...ama daha en ufak bir beyaz eşya bile almadım evime... hala karar aşamasındayız hafta sonları gezip tozmaktan ürünleri incelemekten gerçekten fenalık geldi. tasarımı uysa fiyatı fiyatı uysa tasarımı uymuyor zevkime.. ne zor şeymiş bu işler... önerilerinizi bekliyorum... marka model vs... herkese hayırlı olsun bu arada.... :)
teşekkürler :)
evet ben gerçekten bunaldım bu konudan en son vereceğim annemlere evin anahtarını siz döşeyin diyeceğim... bu zor aşamada gerçekten fikir alışverişi önemli... bulduğum uygun eşyaları, özellikle beyaz eşyaları burada resimli olarak paylaşmayı düşünüyorum. geçen gün lg mağazasına gittim fiyatlar ve tasarımlar gayet uygun geldi bana şu an seçtiğim belirli bir ürün yok ama incelemenizi öneririm bende... bir de whirlpool var ama fiyatlar çok yüksek
hayırlı olsun bayan bayanfiyona :) nickiniz süper bu arada... öncelikle kolay gelsin demekle başlamak istiyorum.. Ev kurmak gerçekten çok zor.. Ben evlenmeyeceğim ama 3-4 ay sonra kendi evime çıkacağım.. anlayacağınız bende sıkı bir araştırma içindeyim.. Senelerdir evimizde Bosch'dan başka beyaz eşya girmedi.. çok beeniyorum.. fakat şuan benim için çok pahalı... Siz de Bosch'a bakabilirsiniz belki size de uygun gelebilir...
süperiz süperrr....ne yapayim canim ya calisinca bakamiyorum ipin ucunu kaciriyorum sohbete falan katilamniyorummm ama artikin buradayim agustosa kadar
nisanima az kaldiii
du bakim 98 gün
o zaman lg size göre.. swarovski taşlı kırmızı buzdolabı var mesela.. ben gördüğümde rengine bayılmıştım.. brüt hacmi tek kişi için büyüktü.. o yüzden vazgeçtim...
çamaşır makinasını ne renk düşünüyorsunuz? beyaz mı, siyah mı, gri mi?
insanın bir daha evlenip ev kurası geliyor
olsun siz de evınızdekı esyaları dgıstırırsınız meselaaa
ya tabikide tasarımdan önce kalite gelir ama dediğim gibi lg ve whirlpool zaten çok kaliteli markalar o yüzden tasarımlarına daha çok ağırlık verdim. bu arada whirlpool un vestelle ilişkisi olduğunu bilmiyordum bunu öğrendiğim hem iyi hem de kötü oldu şimdievet lg'nin kırmızı buzdolabını gördüm hatta çamaşır makinesinide :) favorilerim arasında zaten onlar var ancak fiyat olarak tam araştırmasını yapmadım. samsungta bir tane beğenmiştim ama bir tanıdığım hiç tavsiye etmedi ondan da vazgeçtim bakalım ben devam edeceğim araştırmalarıma burada yayınlar bir de sizlerin fikrini alırım :)
kiracıyız bitanem olmasak zerre düşünmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?