- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 160
- 423
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #1.261
Hos geldin :)) sicaklar kavuracak gıbıııı
anladım canım cok gecmıs olsun .. bu aradaaa neden kımse yok hakıkaten hıı herkes mı kayıplarda..
ben varimmm iyi aksamlarrrr kimsecikler varmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :))
slm kızlar
a.s canim nasilsin ?
h.b cnm naslsın
selam kizlaRRR GERCEKTEN YAA nerdeeeesinizzz baharr nerdesinnnnnnnnnnnnnnnn diger kizlarrr siz nerdesinizzzzz ???????????????????????????????? havada cok sicak offfffffffffffffffffffffffffffffff
imm ebrucum napim bi burda birde bnm geyik topiğinde takılıorum napim cnm :78:
selam kızlarr napıyosunuzzzz??ben 2 gundur hastanelerdeydımm ve yarında orda olucam ekenden yatıp erken kalkıyorumm eee ne var ne yokk???
selam kizlaRRR GERCEKTEN YAA nerdeeeesinizzz baharr nerdesinnnnnnnnnnnnnnnn diger kizlarrr siz nerdesinizzzzz ???????????????????????????????? havada cok sicak offfffffffffffffffffffffffffffffff
selam kızlarr napıyosunuzzzz??ben 2 gundur hastanelerdeydımm ve yarında orda olucam ekenden yatıp erken kalkıyorumm eee ne var ne yokk???
Sonunda geldddiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmayyy ben kacagım kac gundur gelinciklerim yaaa eve bile uğramıyorum diye babayla kapıştıkk... Almanya'dan cocukluk arkadasım gelmıste onlarda kalıyorum kac aksamdır net te yok gıremıyorum da ısyerınde de ısler yogun zatennnnn... ama sizi çoookkkk özlediimmmmm
Havalar gerçekten çok sıcak kızlar ve Ebrumun da dediği gibi ınsan agresif oluyor boyle havalardaBiz de tartısmaya basladık ama Allahtan kısa surelı tartısmalar da kafaya takmıyoruuzz...
Ramazana da 10 gün kaldı zatenn günler geçiyor öyle ya da böyleeee... Son 5 ay kaldı diyebiliriz artık yavaş yavaşşş...
Aramıza yeni katılan arkadaşlarda hoşgeldillerrrr
Hu huuuuu bakalım ilk yanıtı kim vereceekkkk
Enerji patlaması yaşıyorum sebepsizceeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?