2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

haklısın valla canım yaa topiki actım bıdaha da adamakıllı ugrayamadım merak ıcınde kalıyorum gıremeyınceee aman kavgalar biz gelinciklerden uzak dursun canım yaa

haklısın valla canım yaa topiki actım bıdaha da adamakıllı ugrayamadım merak ıcınde kalıyorum gıremeyınceee aman kavgalar biz gelinciklerden uzak dursun canım yaa

amin tatlım yaa kavgalar uzak dursun :) ınsan uzun sure gırmeyınce merakta kalıyor acep ne oldu ne bıttı dıye :83::83:

:96: geçmiş olsun canım neyin var hayırdırrr?? Allah acil şifalar versin inşallaahhh...

canımmm en sonunda kadın doğuma gıtıım:)Allahtan bişi cıkmadı sende gidicektın demi yanlış hatırlamıyorum demi:)bugunde cıldıyeye gıttım saçlarım dokuluyodu.tahlıl falan yaptı yarın sonuçlarını almaya gidicem.bu arda tesekkürler canımmmm:)))

amandaaa amannnn amandaa amann kimlerr gelmisss kimlerr gelmiiss tobige kacak gelinimizzz baharmi gelmiss :))))))))))))) cnmm nbr yaaa ozledik seniiii napiyosun nerelerdesin diye merak icindeydikk ama affedildin arkadasin gelmisss tabiki zaman gecirceksinn..ben iyiimm hava sicakkk valla cok bunaiyorummm ve dedigin gibi cok az kaldiiiii 5 ay sonra kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr telasimiz baslicakkk heycanlandimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canıımmmmmmmmm geldim sonunda ama aksam yıne mısafırler var dıye gıremedım cıldırıcam yaaa neyse bugun gunduz de konusalım aksama da devam ederız ınsalllah bı aksılık cıkmazsa... Nasıl gıdıyo kocişle var mı degısıklıkler bakalımm canuuummm???

Çok sevindim canım senın adına yaaa buyuk gecmıs olsun... Ben de gıdecegım evet ama ne zaman bılmıyorumm... Hatta nısanlım kafamın etını yıyor soyledıgım gunden berıı "gıt artık yoksa ben goturcem" diye ama korkuyorum sanırım yaaaaa

canlarım bugün bütün gün burda olucam patron yok basımda cunku evde olup da canı sıkılan butun gelıncıklerı sohbete beklıyorummm...
Ebruuummmm senın takvımde 9 ay 4 hafta yazıyoo yaaaa vay beee ne kadar az kalmıs canım yaaaa

Aaaaa kızlar bu ne uyku böyle yahuuu böyle olmuyor amaaa siz nasıl kocişleri kaldırıp işe göndereceksiniizzz alışın erken kalkmaya derim erkek milleti hep hizmet bekler biliyorsunuuzzz uuyyyaaannıııınnnnnnnnnnnnnn Günaydıııınnnnnnn :81::81:

canımmm inan bende poliklige gıresıye kadar dua ede ede bı hal oldum.ama cok sukur bişey yokmuş.hatta 3 ay sonra kontrole gıdcem.hap falan verdei adet sancısı için benımde nişanlım öleydı gıtme bişey olsun ozaman sorarım dıyodu bana(

Allah korusun canım yaa inşallah bende de bişey yoktuuurrr Gitmem lazım dıyorum hep ama ertelıyorum sureklı yaaaaaaaa

Allah korusun canım yaa inşallah bende de bişey yoktuuurrr Gitmem lazım dıyorum hep ama ertelıyorum sureklı yaaaaaaaa

inan benimde öle oldu hep ertelıyodum ama sonra mecbur gıtmem gerektiğinin suuruna vardım.ama sunu dedı doktor bazı ınsanların hiçbi rahatsızlığı olmasa bile kımının agrı olabılıyomus kımının olmaya bılıyomus yapıcak bişey yok dedi.agrı kesici kullan usutmemeye calıs dedi.sende bence en yakın zmanda gıt tatlım:))

Son düzenleme:

Benim agrı yok tatlım adet gecıkmesı var ama bu bazen abartı olabılıyor. Mesela bazen 3 ayda bır hasta oluyorum ve bu bende cok sınır strese sebep oluyorr iştahım acılıyor kılo alıyorum... PKO rahatsızlıgından korkuyorum Allah korusun... O yüzden gitmeye korkuyorum cookk

merhaba,

benımde bir dahaki yaza düğünüm kısmetse...ama daha en ufak bir beyaz eşya bile almadım evime... hala karar aşamasındayız hafta sonları gezip tozmaktan ürünleri incelemekten gerçekten fenalık geldi. tasarımı uysa fiyatı fiyatı uysa tasarımı uymuyor zevkime.. ne zor şeymiş bu işler... önerilerinizi bekliyorum... marka model vs... herkese hayırlı olsun bu arada.... :)

Hayırlısı olsun canım sımdıden hosgeldın aramıza ben de bıktım beyaz esya arastırması yapmaktan hııcc sorma yaa... bastan boschta karar kıldık sonra profıloya donduk sımdı de sıemens bakıyoruzzz model begenıyoruz ama begenmekle de olmuyo kı fıyatlar ucuk geliyor bazen ne yazık kıı keşke her ıstedıgımızı alabılsekkk canım benım

teşekkürler :)
evet ben gerçekten bunaldım bu konudan en son vereceğim annemlere evin anahtarını siz döşeyin diyeceğim... bu zor aşamada gerçekten fikir alışverişi önemli... bulduğum uygun eşyaları, özellikle beyaz eşyaları burada resimli olarak paylaşmayı düşünüyorum. geçen gün lg mağazasına gittim fiyatlar ve tasarımlar gayet uygun geldi bana şu an seçtiğim belirli bir ürün yok ama incelemenizi öneririm bende... bir de whirlpool var ama fiyatlar çok yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…