- Konu Sahibi rashabahar
Eveettt kızlar son 181 demeye dakikalar kaldı.. Var mı gelişmeler bakalım hazırlıklar ne alemde yeni birşeyler eklendi mi ?????

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baharrr tatlimm nasilsinn haftasonu nasil gecio bakalim ben bugun darica hayvanat bahcesine gitimm kocisimlee:)) biz hic romantik deiliz tam tersi ormantik i cok seviyoruzz hayvanlar akvaryumlr falan filan :))))
Ne güzel bişey canım benim biz de hayvanları çok severiizzz :)) biz de bugün kocişimle erdeke denize gittik denizde boğuştuk oyunlar oynadık çookkk güzeldiiiii![]()
![]()
vavvvvvvvvvvvvvvvvvvvv super tatlim yaaa offff biz firsat bulamiyoz ki gorusmeye denize hayataa gidemeyizz(( zaten su sene izini yok full calisicak artik evlenince giderizz
((
Olsun tatlışım ya biz de haftasonları gunu bırlık gıdıp gelıyoruz cunku bulunduğumuz ilçe çok berbat patlıyoruz 1,5 saat uzaklıkta oraya gıdıverıyoruz napalım... Seneye balayını düşün tatlışım sen o zaman rahat rahat gedeceksiniizz oooohhhhhh![]()
hmm anladim tatlimmm oda guzel siz birlikte olunda yer mekan onemli deil bebiskomm ...valla dedigin gibi balayinda rahat rahat ( tabi kocis rahat birakirsa kiskancligindan :) gideriz egleniriz hahahhahaha
onuuu hiççç sorma valla :))) gittik bugün üstümü bir çıkardım bikinimi bir gördü tuttu gene kıskanclık krizleri cıkarma ustunu dıyor sankı bırtek bende göğüs varr bastan oyle durdum sonra ıcı rahat etmedı cıkar hadı ama hemen denıze kos kımse gormeden dedı hemen gırdım ben de :)))) deli bunlar ya bu kadar da olmaz ki ama yaaa kızıyorum bazen ama seviyorum napayıımmmm :97::97:
hay allahim yaa al birini vur otekinii hepsi ayni model bunlarin kafalarin cikar ama hemen kos kimse gormesin seni hahahahah koptum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
aynen valla tatlım yaaa denizde de kucağına alıyor benı suyun ustune cıkıyorum hemen asagıya ındırıyor
halbuki yağlı bişeyim ama sevdiği için güze görüyor heraldeee
![]()
:)))))))))))))))))))))))))))))))))) hahha askin gozu kordur bebisim ne kadar kusurumuz olsa onlar gormez bence
biz de onlarınkını gormuyoruz kı zaten bana gore dunya yakısıklısıkör bu aşkın gözüüü
![]()
aynennn tatlmmm katiliyorumm
hadi bakalımm gözümüz aydın şimdiden son 181 diyebiliriz benceeee :))) bu arada ben yatıyorum ebrucum sabah cok erken kalktım yıne denıze gıdıcez dıyeee cok da yoruldum kusura bakma olur muuu cok opuyorum senıı yarın aksam ddevam ederız kendıne ıı bak tatlışımmm :80::80::80:
kızlar biz yaklaşık 15 gün görüşemeyeceğiz aşkımla ya, iş koşturmacasındakışın koşturmacadan anlamıyorumda, yazın çok zor oluyo onsuz zaman geçmiyor
zaten sıkıldım ders çalışmaktan, hiçbirşey yapasım yok sadece evlenesim var puahahaha :))
kıyamaammm sana :93: olsun tatlım az daha sabır 180 dicez bak bu aksam bitiyor artık yavaş yavaş evlenince bidaha hep berabrsiniz onları düşünerek avutucaz kendimizi yapacak bişey yok kiiii :97::97::97: