- Konu Sahibi rashabahar
gunaydinnnnnnnn 2012 nin en en ennnn guzellll gelin adayiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydinnnnnnnn 2012 nin en en ennnn guzellll gelin adayiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kizlar bu aksam beni affedin sohbete katilamicam keyfim yok morelim bozuk ve mutsuzum ( gerci uzun zaamandir mutsuzummm.......
ne oldu tatlım niye dert biraz anlat rahatlarsın bak sana bir yol gösterebiliriz belki...istersen özeldende mesaj atabilirsinailem ve nisanlim..... ailem bi dert nisanlim bi dert ... biri ole diyo biri bole diyo..daraldim bunaldim SIKILDIMM. herkese mutlu gorunmekten sahte gulucuklerdende biktim.. agir gelio ikiside tasiyamiyorum.. bazen gidesim gelio kimseye haber vermeden o derece bunalttilar beni yaa
ailem ve nisanlim..... ailem bi dert nisanlim bi dert ... biri ole diyo biri bole diyo..daraldim bunaldim SIKILDIMM. herkese mutlu gorunmekten sahte gulucuklerdende biktim.. agir gelio ikiside tasiyamiyorum.. bazen gidesim gelio kimseye haber vermeden o derece bunalttilar beni yaa
Gunaydınnnnnnnnnnnnnnnn tatlıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....nasılsınız bakalımmm 22 gun sonra safak 154 gun dıyeceyızzzzzz vuhhhhhhhhhh
günaydın ebrumm:))nasılsın buügun??
allahım saka gıbı yaaa zaman su gıbı akıyorrrrrcabuk gelsın mayıs ayı yaaaaaaaaaaaaa
![]()
aynenn tatlim zamannn suuuuu gibi akiyorr 10 ayimiz kaldiii yehuuuuuuuuuuuuuu saka gibi ya kendimi inanamiyorum halaaa ancak ne zaman inanirim biliyormusun dugun gunumde eveettttttttttttt dedigim zaman anlicam evlendigimiii
hahahha aynen katılıyorum sana vallaha bende zaman gectikce heyecanlanıyorum sakın olmaya calıssamda 10 ayda bıtıyor falan dıye dusununce hopp yuregım kabarıyor![]()
tatli heycanlar .. tatli telaslar.... ALLAHIN IZNIYLEE BUGUNLERI TATLI TATLI ATLATIRIZZZ