2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

bugün butun gun evdeydım canım benım yattım valla sureklı :)) aksam da arkadasa gectım karsı komsumuza sonra kociş geldi vedalaşmaya gelmıs vedalaştık yıneeee:97: bugunler de gececek ınsallah... Sen neler yapın ebruuum?

anladm canimmm bende evdeydim 5 gibi yuruyuse ciktim oleee ama hava cok sicaktii ben sicagiii sevmiomm yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

offffffffffffffffffff offf bAharrr kocisimle bugun hicc konusamadimm :) ucustaydii simdide geldi otelde yorgunn cokk pek SIKMAKta istemedimm uyudu kocisimm

Ebrucummm ben yatıyorum artık bu aksam konusamadık dogru duzgun :(( hepsı lanet pc nın yuzunden oldu cok yavas yaaa... opuyorum kocaman canım yarın aksam gorusmek uzere kendıne ıı bakk.. :3::3:

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz size bi kac model taki seti gondericemm kararsiz kaldim yardimci olursaniz sevinirim

$Fotoğraf0075.webp $Fotoğraf0076.webp $Fotoğraf0077.webp $Fotoğraf0078.webp $Fotoğraf0079.webp $Fotoğraf0080.webp $Fotoğraf0081.webp $Fotoğraf0082.webp $Fotoğraf0074.webp

fotograflari bugun cektim ama ppek net deiller gorebldiginiz kadar:)))) yorumlarinizi bekiommmm

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz size bi kac model taki seti gondericemm kararsiz kaldim yardimci olursaniz sevinirim

Eki Görüntüle 226737 Eki Görüntüle 226738 Eki Görüntüle 226740 Eki Görüntüle 226741 Eki Görüntüle 226743 Eki Görüntüle 226744 Eki Görüntüle 226745 Eki Görüntüle 226747 Eki Görüntüle 226748

fotograflari bugun cektim ama ppek net deiller gorebldiginiz kadar:)))) yorumlarinizi bekiommmm

canımm bence en alttaki güzel duruyo:))ama suda var ışık kötu oldugundan fazla belli olmuyooo oyusden bu:))

canımm bence en alttaki güzel duruyo:))ama suda var ışık kötu oldugundan fazla belli olmuyooo oyusden bu:))

Eklenti 226744

bende bunu beyendim canim boynuma taktim cok hos durdu ? beyazdan yanayimm,.. senin dedigin sonuncuda guzel of cok kararsizin diger kizlarda bi cvb versinde bajalim

Eki Görüntüle 226737 Eki Görüntüle 226738 Eki Görüntüle 226740 Eki Görüntüle 226741 Eki Görüntüle 226743 Eki Görüntüle 226744 Eki Görüntüle 226745 Eki Görüntüle 226747 Eki Görüntüle 226748

tatlım selam,siz erken başlamışsınız almaya ne güzel valla ben sol en alttakini beğendim,sarıyı pek sevmiyorum açıkçası tabi bu benim tercihim olurdu :)

tatlım selam,siz erken başlamışsınız almaya ne güzel valla ben sol en alttakini beğendim,sarıyı pek sevmiyorum açıkçası tabi bu benim tercihim olurdu :)

a.s selam canim oda aklimda olanlardan cnm bende sari sevmiyorum.zaten bu ikisini aklimda Eklenti 226744Eklenti Eklenti 226748
ama encok birincisi agir bakiyor .. ya evet erken basladik bide hazir alinmicak ben model beyeniyorum ozel yapilacagi icin simdiden yapilsin dedik

biz de dün mobilyalara baktık kızlar tam son anda yetiştik kapatıyolarmış hoşumuza giden modeller oldu onları alıcaz sanırım düğün yerimize de karar verdik bakırköy spor vakfı tesislerinde yapıcaz kasım gibi de rezervasyonumuzu yaptırdıkmı rahatız :123:

biz de dün mobilyalara baktık kızlar tam son anda yetiştik kapatıyolarmış hoşumuza giden modeller oldu onları alıcaz sanırım düğün yerimize de karar verdik bakırköy spor vakfı tesislerinde yapıcaz kasım gibi de rezervasyonumuzu yaptırdıkmı rahatız :123:

fiyatlari nasil canim dugun yerinin ?

Back
X