2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

@bayanfiyona, sizin için etrafıma sordum.. bir arkadaşım 11kg kapasiteli çamaşır makinasını (f1443kds7) kullanıyormuş.. genel olarak memnunmuş.. "sessiz çalışması" en çok tercih ettiği özellik olduğundan dolayı bu makinayı seçmiş..

daha fazla bilgi almak isterseniz sorarım kendisine...
umarım yardımcı olabilmişimdir..

teşekkür ederim @niipek.... sessiz çalışması gerçekten çok önemli hiç sevmem evde makine sesini... iyi bir şey almak istiyorum ne de olsa uzun yıllar kullanılacak....

merhaba... tabi ki bir ürün aldın mı iyisini almalısınız.. sizin tarzınız sanırım bu makina.. 10 yıl motor garantiside varmış... sessiz de çalışıyor.. birde uzaktan yardım özelliği mevcutmuş.. bilginize...

merhaba... tabi ki bir ürün aldın mı iyisini almalısınız.. sizin tarzınız sanırım bu makina.. 10 yıl motor garantiside varmış... sessiz de çalışıyor.. birde uzaktan yardım özelliği mevcutmuş.. bilginize...

uzaktan yardım seçeneği nedir... evet dediğim gbi tasarım olarak tam bana göre ama sonuçta sadece tasarıma para vermek olmaz elbet...

uzaktan yardım : makina arızalandığı zaman teknik servisi arıyorsunuz makineden cıkan sinyali telefonda dinletiyorsunuz. teknik serviste çıkan sinyalden sorunu saptayıp hazırlıklı bır şekilde evinize geliyorlar. böylelikle eskisi gibi gelip sorunu tespit edip, tamir için ileri bir tarihe randevu verilmesi derdi ortadan kalkıyor..
Beğen

kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr nerdesinizz neden kimse yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:19::20::52:

Günaydın gelinciklerimm :) 2 gecedir hastanedeydim giremedim ne yazık kii :68: acayip şekilde midemi üşütmüşüm neler çektim neler... Allaha şükür bugün iyiyim ve çok mutluyum.. İnsan sağlığını kaybedince anlıyor değerini. Allah daha büyük hastalıklardan korusun hepimizi inşallahh...

Günaydın gelinciklerimm :) 2 gecedir hastanedeydim giremedim ne yazık kii :68: acayip şekilde midemi üşütmüşüm neler çektim neler... Allaha şükür bugün iyiyim ve çok mutluyum.. İnsan sağlığını kaybedince anlıyor değerini. Allah daha büyük hastalıklardan korusun hepimizi inşallahh...

çok geçmiş olsun cnm..allah beterinden korusunn

Kıızzllaaarrr nerelerdesiniz yahuuu :44: Ben girmeyince hepiniz terk mi ediyorsunuz buralarıı :1:

Kızlar bakın ne diyeceğim!! Herkes aldıklarını yazsın mı buraya hem eksıklerımızı gorelım hem de almadıklarımız hakkında fıkır alısverısı yaparız.. ben dusunuyorum suanda epey eksıgım var daha yaa :68::68:

Kıızzllaaarrr nerelerdesiniz yahuuu :44: Ben girmeyince hepiniz terk mi ediyorsunuz buralarıı :1:

Kızlar bakın ne diyeceğim!! Herkes aldıklarını yazsın mı buraya hem eksıklerımızı gorelım hem de almadıklarımız hakkında fıkır alısverısı yaparız.. ben dusunuyorum suanda epey eksıgım var daha yaa :68::68:

baharr canimmm nasilsin yaaa cok gecmis olsunn umarim ciddi bi sorun yoktur midendee... insalah suan iyisindirr .. bende diyorumki bu bahar nerelerdee:(((( canim ya kendine iyi bakk kocisse lazimsin :))) bu soyledigin iyi fikirr o zaman ben basliyorumm neler aldiklerimi :)))) ama cooookkk eksigim varr bunu biliyorum

tatlım çok geçmiş olsun dikkat et kendine ya oyy oyy valla üzüldüm inanki...
bende sınavımı atlattım kızlar,artık kariyer geri planda tutup evlilik düşünmeye tekrardan başlayabilirim hheheheh:)

baharr canimmm nasilsin yaaa cok gecmis olsunn umarim ciddi bi sorun yoktur midendee... insalah suan iyisindirr .. bende diyorumki bu bahar nerelerdee:(((( canim ya kendine iyi bakk kocisse lazimsin :))) bu soyledigin iyi fikirr o zaman ben basliyorumm neler aldiklerimi :)))) ama cooookkk eksigim varr bunu biliyorum

teşekkür ederim canım benım suan ıcın ıyıyım ama arada yıne bulantı gırıyor ne yazık kii.:(( cok dıkkat et canım ya salgın varmıs suanda havalardan dolayıymış..
hadi ilk senden baslayalım canım o zaman aldıklarının hepsını yaz bakalım :))

tatlım çok geçmiş olsun dikkat et kendine ya oyy oyy valla üzüldüm inanki...
bende sınavımı atlattım kızlar,artık kariyer geri planda tutup evlilik düşünmeye tekrardan başlayabilirim hheheheh:)

Sana da gecmıs olsun tatlım ınsallah sınavın ıstedıgın gıbı gecmıstır ve ınsallah basarılı olursun... Artık aramızdan hıc ayrılma olur muu :)) kızlara dedım kı aldıklarımızı yazalım eksıklerımızı bulalım hem almadıklarımızı hakkında da fıkır alısverısı yaparız :)

SUAN HERKES uyuyorr :)) canim SIKILDI bende topige girip aldilarimin listesini yazmak istedimmmmmmmmmmmmmmm
1-YEMEK TAKIMI (MISAFIR ICIN) ( HISAR)
2-YEMEK TAKIMI(GUNLUK) ( BENARDO)
3-CATAL BICAK SETI ( MISAFIR) ( HISAR)
4-CATAL BICAK SETI ( GUNLUK) (HISAR - CARMINO)
5-CAYDANLIK SETI ( JUMBO)
6-BORNOZ TAKIMI ( TAC)
7-CELIK TENCERE SETI ( HISAR )
8-TEFLON TENCERE SETI ( HISAR)
9-SU ISITICISI ( SIMENS)
10- UTU ( PLIHIPS)
11-SUPURGE ( SIMENS )
12-NEVRESIM TAKIMLARI ( TAC-ELLE)
13-DANTEL TAKIMLARI ( ANNEMIN EL EMEGI GOZ NURU;))) )
14-HAVLULAR ( TAC - OZDILEK )
15 - KUCUK TAVA SETI ( HISAR)
16- PIZZA TAVASI
17- KUCUK TENCERE SETI TEFLON
18- BLENDER ( BRAUN )
19-MISAFIR ICIN HAMAM HAVLU TAKIMI( TAC)
20- DUDUKLU TENCERE BUYUK VE KUCUK (TEFAL)
21- BERNARDO SAKLAMA KAPLARI 3 TANE BUYUK BOY
22-KAHVALTI TAKIMI (PORLAND)
23- 3. YEMEK TAKIMIM DENIZCI MODELI (PORLAND)
24.LCD TV. SONY
25-Wii OYUN KONSOLU ( ASKIM ALDI INDIRIME GIRMIS SIMDIDEN EVIMIZE ALALIM DIYE DUSUNMUS VE ALMIS :)
26- EV ICIN 2 TANE TABLO BIRI YATAK ODASI ICIN BIRI SALON ICIN .
27-GUNLUK SU BARDAKLARI (PASABAHCE )
28-KAHVE FINCAN TAKIMI VE NESCAFE FINCAN TAKIMI ( MUDO - TEPE HOME )
29- MUTFAK ONLUGUM ELDIVENIM VE KEPIM :))) ( TEPE HOME )

SIMDILIK BU KADAR KIZLAR AKLIMA GELDIKCE YENILERIMM SIZDENDE BEKLIYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
28-

Günaydın cancazzlarıımmmm :3: Ebrucum masallah sız baya almıssınız yaa ne guzell :nazar: ben de daha eksık cok ama aldıkca ekleyeceğıımmm... şimdi kızlar ilk sayfaya adlarınızı ve aldıklarınızı yazıcam aldıkca eklersiniz biz de eksiklerimizi görmüş oluruuuzzz :66:

merhaba arkadaşlar.ben de bu foruma yeni katıldım.Allah nasip ederse 12 temmuz 2012 de düğünüm var.evet daha 1 sene var ama hazırlıklar şimdiden başladı,düğün salonu:66::66: tuttuk,yemek takımını aldık,küçük ev aletlerinin çoğunu tamamladım.benim en büyük avantajım küçük ev aletleri saten bir iş yerinde çalışıyor olmam..

Günaydın cancazzlarıımmmm :3: Ebrucum masallah sız baya almıssınız yaa ne guzell :nazar: ben de daha eksık cok ama aldıkca ekleyeceğıımmm... şimdi kızlar ilk sayfaya adlarınızı ve aldıklarınızı yazıcam aldıkca eklersiniz biz de eksiklerimizi görmüş oluruuuzzz :66:

gunaydin canimm...ya daha cok eksik var:))) amann aliirim yawas yawas :) bugun nasilsin canim iyimisin . miden nasil oldu? hadi kizlar sizde paylasin ceyizlerinizi yazinki birbirlerimize bakarak eksikleri tamamliyalim

Back
X