2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

kızlar bişey sorucam size şimdi o benim gelinliğin üstüne gamze özçeliğin gelinliğini görmüşmüydünüz bimiyorum ama ondaki gib kollardan yaptırsam hoş durur mu sizce çünkü ben straplez ile rahat edemiyorum. illa bişey yaptırcam ama naı bişey olsa :SS

kızlar bişey sorucam size şimdi o benim gelinliğin üstüne gamze özçeliğin gelinliğini görmüşmüydünüz bimiyorum ama ondaki gib kollardan yaptırsam hoş durur mu sizce çünkü ben straplez ile rahat edemiyorum. illa bişey yaptırcam ama naı bişey olsa :SS

ben gordum canim melek kolmu ne deniliyo onlaraa.. bende straplez yaptirmicam rahat edemem diye ya prensin esi kate varya ya onun gibi olck yada pelin karahanli evlendi ya kavak yellerinde yada onun gibi yarim kollu olcak sence nasil olur ?

bence gayet güzel olur, eteklerde dantel var zaten

provaya gittigindaa stil danismanina danisss o sana sunlar olur secenek sunsunn sende ona gore gecersin ama bence olur gibi geliyo bana

ya ben ekleyemedim galiba resimleri??? kimse yorum yapmadı. beren saat in katolog çekimindeki gelinliği ekleyebilmiş miyim biraz önce? benimki ona benziyor bayağı da...yorumda gelmedi:(

ben gordum canim melek kolmu ne deniliyo onlaraa.. bende straplez yaptirmicam rahat edemem diye ya prensin esi kate varya ya onun gibi olck yada pelin karahanli evlendi ya kavak yellerinde yada onun gibi yarim kollu olcak sence nasil olur ?

şöyle tekrar bi baktım gelinliğine de gözümde canlandırdım güzel olur bence tatlım :)) bende öyle düşünüyodum bi gelinlikçide kadın çok sıcakta terlersin koku oluşumu bile olabilir yaz gelinisin dedi bide ben gelinliği 3 kere gyeceğim için öyle kol yaptırmaktn caydım..

geçen sene nisan son haftalarda kar yapıyor demişti kayınvalidem telefonda, ondan korkum:( inşallah bu sene erkenden bahar gelsin Ankaraya, düğünlerimizde rahat edelim:)

evet yaa geçen sen nisan da resmen kar kağdıııı şaka gibi ama ondan önceki sene de kısa kollularla gezioduk nianda belli olmuo yani ank ın durumu inş şansımıza güzel olurr :)

şöyle tekrar bi baktım gelinliğine de gözümde canlandırdım güzel olur bence tatlım :)) bende öyle düşünüyodum bi gelinlikçide kadın çok sıcakta terlersin koku oluşumu bile olabilir yaz gelinisin dedi bide ben gelinliği 3 kere gyeceğim için öyle kol yaptırmaktn caydım..

hey masalah sana tatlim yaa gelinliginiiii tadini asil cikartan sen olucaksinn :) doya doya giyinceksin :) ne mutlu sana ...ter olusumu ya zaten incecik tull delikdelikli :0 hava da alir aradan :) bolbolda parfum sikarizzz bisey olmaz ya:)

Eki Görüntüle 325251 Eki Görüntüle 325250

resim eklemeyi becerebildim mi yine bilemiyorum ama benim gelinliğim az biraz buna benziyor ama arkası bu kadar düz değil daha gösterişli, önüde sarı işlemeli değil krem ve inci işlemeli ama model kabarıklık falan buna benziyor.

görmemişim canm şimdi gördüm resm ben arkası çok ihtişamlı gözüküyo bayıldım. Gelinliğe dantel detayını çok yakıştırıyorum ben zaten ayrı bi asil gösteriyo :)) senin geinliğinde de aynı boyun detayı var mı peki

hey masalah sana tatlim yaa gelinliginiiii tadini asil cikartan sen olucaksinn :) doya doya giyinceksin :) ne mutlu sana ...ter olusumu ya zaten incecik tull delikdelikli :0 hava da alir aradan :) bolbolda parfum sikarizzz bisey olmaz ya:)

evet biraz öyle olcak :) 2 düğün olcak biz bide bizim burdaki düğünün ertesi günü evden çıkarken giyicem :)) bilmiyorum bakalım canm buara randevu alıp gidicem artık ozaman da karar veririm kolu nası olsun diye çok yardımcı oluyolar zate saolsunlar :))

görmemişim canm şimdi gördüm resm ben arkası çok ihtişamlı gözüküyo bayıldım. Gelinliğe dantel detayını çok yakıştırıyorum ben zaten ayrı bi asil gösteriyo :)) senin geinliğinde de aynı boyun detayı var mı peki

var cnm, ben hep dantel alyans yaka istiyordum:) arkası daha güzel benimkinin komple tül ve üstten büzgülü olduğu için perde gibi büzgülü kabarık iniyor, kuyruğuda daha uzun...çok sevindim beğenmene...

ve burdakilerin zevkli insanlar olmasına ayrıca sevindim, gelinlikleriniz çok güzel, ben olsam giyermiydim diye baktım gönül rahatlığıyla giyerdim:)

var cnm, ben hep dantel alyans yaka istiyordum:) arkası daha güzel benimkinin komple tül ve üstten büzgülü olduğu için perde gibi büzgülü kabarık iniyor, kuyruğuda daha uzun...çok sevindim beğenmene...

ve burdakilerin zevkli insanlar olmasına ayrıca sevindim, gelinlikleriniz çok güzel, ben olsam giyermiydim diye baktım gönül rahatlığıyla giyerdim:)

ha bende eldiven yok, çok dantele boğmak istemedim...bu arada dantel kol mutlaka ekletin bence, gelinliğe ayrı bir hava katıyor, takılır çıkarılır birşeyde olabilir terletmesin hep üzerimde olmasın diyorsanız???

oo kuyruğu daha da uzun ha ne güzel :)) saol canımm bncede çook 2012 gelinleri çok şık olucak :)) ayrıca hep te mutlı olalım inşallah :)

canim gelinliginin detaylari cok hOS ARkasinida cok beyendim fakat benim dusuncem tabiki boyun kismi pek icime sinmedi ole yapmak yerine kayik yaka havuz yaka tarzi yaptirsan daha hos gibi olur sanki

bu resimdeki gibi

$308734_10150431896076212_67819566211_10786983_42233261_n.webp

ha bende eldiven yok, çok dantele boğmak istemedim...bu arada dantel kol mutlaka ekletin bence, gelinliğe ayrı bir hava katıyor, takılır çıkarılır birşeyde olabilir terletmesin hep üzerimde olmasın diyorsanız???

bakalım ölçülerimi vermeye gidince karar vericem artık tatlım :)

boynun kapali olursa set falan takarsan hic hos durmaz yada hic takmicaksin taki yada boyunun acik olucak inci falan takarsan hos durabilir

Back
X