- 9 Nisan 2011
- 476
- 14
- 318
- Konu Sahibi rashabahar
- #7.361
hakkettennde varmis kizz:) iiyiki dedin yeni gordummm ahaha :)
kat kat tül dimi canım prenses etek mi model mi dedikleri şey galiba :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hakkettennde varmis kizz:) iiyiki dedin yeni gordummm ahaha :)
hmm bulamadım netten canım benimkinin kodu 978 bende dantel ve tülden askı yaptırcam
kat kat tül dimi canım prenses etek mi model mi dedikleri şey galiba :)
kızlar bişey sorucam size şimdi o benim gelinliğin üstüne gamze özçeliğin gelinliğini görmüşmüydünüz bimiyorum ama ondaki gib kollardan yaptırsam hoş durur mu sizce çünkü ben straplez ile rahat edemiyorum. illa bişey yaptırcam ama naı bişey olsa :SS
kızlar bişey sorucam size şimdi o benim gelinliğin üstüne gamze özçeliğin gelinliğini görmüşmüydünüz bimiyorum ama ondaki gib kollardan yaptırsam hoş durur mu sizce çünkü ben straplez ile rahat edemiyorum. illa bişey yaptırcam ama naı bişey olsa :SS
ben gordum canim melek kolmu ne deniliyo onlaraa.. bende straplez yaptirmicam rahat edemem diye ya prensin esi kate varya ya onun gibi olck yada pelin karahanli evlendi ya kavak yellerinde yada onun gibi yarim kollu olcak sence nasil olur ?
geçen sene nisan son haftalarda kar yapıyor demişti kayınvalidem telefonda, ondan korkuminşallah bu sene erkenden bahar gelsin Ankaraya, düğünlerimizde rahat edelim:)
şöyle tekrar bi baktım gelinliğine de gözümde canlandırdım güzel olur bence tatlım :)) bende öyle düşünüyodum bi gelinlikçide kadın çok sıcakta terlersin koku oluşumu bile olabilir yaz gelinisin dedi bide ben gelinliği 3 kere gyeceğim için öyle kol yaptırmaktn caydım..
Eki Görüntüle 325251 Eki Görüntüle 325250
resim eklemeyi becerebildim mi yine bilemiyorum ama benim gelinliğim az biraz buna benziyor ama arkası bu kadar düz değil daha gösterişli, önüde sarı işlemeli değil krem ve inci işlemeli ama model kabarıklık falan buna benziyor.
hey masalah sana tatlim yaa gelinliginiiii tadini asil cikartan sen olucaksinn :) doya doya giyinceksin :) ne mutlu sana ...ter olusumu ya zaten incecik tull delikdelikli :0 hava da alir aradan :) bolbolda parfum sikarizzz bisey olmaz ya:)
görmemişim canm şimdi gördüm resm ben arkası çok ihtişamlı gözüküyo bayıldım. Gelinliğe dantel detayını çok yakıştırıyorum ben zaten ayrı bi asil gösteriyo :)) senin geinliğinde de aynı boyun detayı var mı peki
var cnm, ben hep dantel alyans yaka istiyordum:) arkası daha güzel benimkinin komple tül ve üstten büzgülü olduğu için perde gibi büzgülü kabarık iniyor, kuyruğuda daha uzun...çok sevindim beğenmene...
ve burdakilerin zevkli insanlar olmasına ayrıca sevindim, gelinlikleriniz çok güzel, ben olsam giyermiydim diye baktım gönül rahatlığıyla giyerdim:)
var cnm, ben hep dantel alyans yaka istiyordum:) arkası daha güzel benimkinin komple tül ve üstten büzgülü olduğu için perde gibi büzgülü kabarık iniyor, kuyruğuda daha uzun...çok sevindim beğenmene...
ve burdakilerin zevkli insanlar olmasına ayrıca sevindim, gelinlikleriniz çok güzel, ben olsam giyermiydim diye baktım gönül rahatlığıyla giyerdim:)
ha bende eldiven yok, çok dantele boğmak istemedim...bu arada dantel kol mutlaka ekletin bence, gelinliğe ayrı bir hava katıyor, takılır çıkarılır birşeyde olabilir terletmesin hep üzerimde olmasın diyorsanız???