2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

ilk denediğim gelinliği seçtim ben :) başka da hiç biyere bakmadım:1: tarif ettim prenses etek straplez üstü fransız dantel m göğüs.. hemen gösterdiler denedimtamam dedim. eteğin üstünde de danteller var. ben üzerinde değişiklikler yaptıırcam etekte daha yoğun dantel istiyorum üstünde de farklılık olcak.. senin modelin naısl? tamm dönüşte yazarım :) biz delux odada kalıcaz. kaça anlaştınız hangi ay sizin ?

benimde ikinci girdiğim yerdi akay bursa sende bursadansın galiba dimi :) orda ikinci giydiğime tamam dedim ve aldık sitesnde modeli var ama çok belli olmuyor geçmiş sayfalara resim eklemiştim ama bulabilcekmiyim bi bakim..bende de kol vs onlar eklenicek provaya gittiğimde karar vericez ona da. bizde delux odada kalıcaz canm 4 gece 5 ün eylül ayında 2600 tl tuttu. sizin nekadar tuttu?

benimde ikinci girdiğim yerdi akay bursa sende bursadansın galiba dimi :) orda ikinci giydiğime tamam dedim ve aldık sitesnde modeli var ama çok belli olmuyor geçmiş sayfalara resim eklemiştim ama bulabilcekmiyim bi bakim..bende de kol vs onlar eklenicek provaya gittiğimde karar vericez ona da. bizde delux odada kalıcaz canm 4 gece 5 ün eylül ayında 2600 tl tuttu. sizin nekadar tuttu?

evet bursadayım bende :34: sizin düğün nerede olcak? tamam bekliiorum fotoyu.. biz 3.535 tl verdik.. en güzel oda zaten balayı odası olarak veriliyor terasa filan bittim :21:

1 gün var demek aramızda :1: hoşbuldummm.. tşk ederim hepimiz için en iisi olur inş:34: gelinlik fotoğrafım yok tatlım mayısta provam üzerinde değişiklik olcağı için yok :1: Akaydan seçtim gelinliğimi.. balayına Voyage Belek'e gidiyoruz :21: düğünüm Grand Salonda.. sen ayarladın mı ebru? balayı gelinlk filan ? düğün nerede :1:

ooo ne guzel masallah herseyinni ayarlamisin secmissin cnmm ...bende gelinligimi akaydan aldim cnm mart 12 de olcu vermeye gidicem...akaydan hani modeli aldin tatlim kodunu biliyormusun ? dugunum istanbul.k.camlicada olucak kir duguu clup torch da balayida bi ara ayarlamistik yurtdisi sonra onu iptal ettik arayis icerisindeyiz ..bende herseyimi aldim mobilyalar damatlik gelinlik beyaz esya dugun yeri kina yeri buyuk seyleri halettim cok sukur.geriye ufak tefek hazirliklarim kaldi o kadar.

ebrumm cnm bence açık krem kahve topnları gerçekten çok hoş olur ama renk olsun dersen pudra ve mavi tonlarını düşünebilirsin ama bu takıma mat perdeler seç derim saten perdeler çok ağır olur.birde seştiğin perde rengi ile uyumlu kırlent tablo gibi objeler ile daha da bütünlük sağlayabilirsin.halılarda krem tonlarında olanlar güzel olur renkli halıdan ziyade geometrik şekilli sade spor ama iddialı desenler çıktı 2011 de onları seçebilirsin,bunlar örnek perde resimleri fikir olması açısından.

Eki Görüntüle 344036 Eki Görüntüle 344037 Eki Görüntüle 344038

Edit:renkleri baz al modelleri deil :)

cnm cok saol ilgin icin resimde koymussunn cok tesekkur ederim .. perdeleri dedigin gibi mat ama canli renklerde dusunuyorum ... resimlerdeki renkler gercekten superr goz alici ferah ferah.:) kreme genellikle kahve gidiyo ama ben kahve katmak istemiyorum.. kreme her renk uyum saglar diye dusunuyorumm.. dedigin halilara bakicaz fikirlerin icin cok saol tatlim

kizlarrr:) kabuslar gorme ayinami girdik nee:) bende hep goruyomm makyaj olmamis sacim olmamis gelinlik yok kayboluyoo cart curtt:) benceee popocuklarimiz acikdami ne kaliyo kizlar hahahhaaytt cok guldum yaa:)

evet bursadayım bende :34: sizin düğün nerede olcak? tamam bekliiorum fotoyu.. biz 3.535 tl verdik.. en güzel oda zaten balayı odası olarak veriliyor terasa filan bittim :21:

benim 2 düğün olcak canm ank da bide bursada ben ilçede oturuyorm ama burda bi salonda olcak.

kizlarrr:) kabuslar gorme ayinami girdik nee:) bende hep goruyomm makyaj olmamis sacim olmamis gelinlik yok kayboluyoo cart curtt:) benceee popocuklarimiz acikdami ne kaliyo kizlar hahahhaaytt cok guldum yaa:)

hehe hepimiz aynıyız dmek :)) ebrumm sana bişey sorcam damatlığın aksesuarlarını da aldınız mı cnm siz. bide damatlığı nerdn almıştınız?

$421020_279958578735654_151884631543050_808695_43807413_n.webp

kizlar buda benim gelinligimm nasil sizce?

hehe hepimiz aynıyız dmek :)) ebrumm sana bişey sorcam damatlığın aksesuarlarını da aldınız mı cnm siz. bide damatlığı nerdn almıştınız?

aynen ole ayniyiz cnm...sarardan aldim damatligi 940 tl tuttu.. ceket pnt gomlek siyah dugmeli . papyon o kadar kusak yelek falan almadikk tatlim

Son düzenleme:
Back
X