2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Sanırım bende bu gelinliği alıcam kızlarr sizce nasıl????
ben çok kabarık olmayan sade bir model istiyordum sanırım buldum :))) fotolar çok net değil ama az çok belli oluyor.

Eki Görüntüle 344156 Eki Görüntüle 344157

cnm sen misin fotodaki? gelinlik güzel bence sade hoş bir ışıltısıda var ama gelinlik büyük gibi giyenin üzerinde, ya da arkadan iyi sıkamamışlar gibi. Bel oyuntusu çok çıkmamış. Ben ki gayet balık etli bir hatunum öyle bir sıktılar ki belim olabildiğince ince kaldı.

gelinlik bölümünede yazdım...süper bence:) ben kabarık gelinlik çok sevmem, sadece bu tarz olanları beğeniyorum tam prenses model, abartısı yok ama gösterişi çok:)

:))) gordum yorumunu tatlim cok saol.. aynen bende cok kabarik geliinlik sevmiyorum. salass duz tarzlar daha cok hosuma gidiyorr... bu gelinligi giyindimm iste bu hayalimdeki gelinlik dedim ve aldim :) allahh giymeye nasip eder insallahh... hayirlisi ile o gunler bi gelsedee gorsek

cnm sen misin fotodaki? gelinlik güzel bence sade hoş bir ışıltısıda var ama gelinlik büyük gibi giyenin üzerinde, ya da arkadan iyi sıkamamışlar gibi. Bel oyuntusu çok çıkmamış. Ben ki gayet balık etli bir hatunum öyle bir sıktılar ki belim olabildiğince ince kaldı.

evet cnm benim fotodaki ben de balık etliyim baya :D sıktılar ama öle abartı bi sıkma değil hatta ben bunun bir küçüğü var mı dediğimde 8 kiloya kadar verebilrsin bu beden olur iyice sıkılcak çünk dediler. Gittiğimde buna bir daha dikkat edeyim. Pronavias da denediğim gelinliklerde gerçekten öle bi sıktılar ki 2 beden küçüldüm :D

evet senin eklediklerinde hoşuma gidiyor ama vücud yapıma uymuyor, benim kemiklerim çıkık, omuz tepelerim yuvarlak hatlı ve boynum çok uzun, alyans yaka yakışıyor. Mesela straplez hiç olmuyor bana. Bak denediğim ama almadığım başka benzer bir resim ekleyeyim, kendi üzerimde gör:) Buna benzer duruyor ama danteli falan benimkinin daha güzel, rengi farklı falan.

resimi tekrarlayabilmişimdir umarım. Benim gayette göbeğim vardır ama gelinlikte en azından sıktıkları için ve kalıpta önemli tabii bel oyuntum varmış gibi olmuştu.

şimdi ekleyebildim sanırım

Eklentiler

• $gelinlik ön.webp
    $gelinlik ön.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 27
  • $aysira 1.webp
    $aysira 1.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 23
$kahvalti.webp

kizlar sizce bu kahvalti takimi nasil sizce? 4 aydir kahvalti takimi ariyodumm cok dalli cicekli modelleri beyenmiyodumm sade bisey beyaz modeli cok hosuma gitti sizce?

oldu oldu simdii :) aslinda omuzlarin cok guzell dantel kayik yakada hos dururdu canim ama bolede guzel duruyo ..

teşekkür ederim ebrummm:)

white butterfly gelinlikçini uyar o konuda...fotodaki senmişsin madem kilolu durmuyorsun, belli o oyuntuyu kalıpta vermedikleri veya arkadan sıkılmadığı, ha bu kısımda amanda kötü duruyor demiyorum böylede güzel ama sadece biraz daha hile yapabilirler:) Model çok hoş bu kısmı da hallettin mi daha da süper olur:)

nişan da takımı sarardan almıştım herşey dahil almıştm.. şimdi damat sarar ve network'e bakıcaz kesinlikle papyon istiyoruz kuşak ve siyah düğme.. yakasına da beyaz kırçiçeği gibi minik bi çiçek :34: networkte fiyat nasıl ?

biz networkten 395 e aldik baya indirim vardi.

Eki Görüntüle 344210

kizlar sizce bu kahvalti takimi nasil sizce? 4 aydir kahvalti takimi ariyodumm cok dalli cicekli modelleri beyenmiyodumm sade bisey beyaz modeli cok hosuma gitti sizce?

ebruu bence çok güzel bi model çok beğendim :))

teşekkür ederim ebrummm:)

white butterfly gelinlikçini uyar o konuda...fotodaki senmişsin madem kilolu durmuyorsun, belli o oyuntuyu kalıpta vermedikleri veya arkadan sıkılmadığı, ha bu kısımda amanda kötü duruyor demiyorum böylede güzel ama sadece biraz daha hile yapabilirler:) Model çok hoş bu kısmı da hallettin mi daha da süper olur:)

evet doğru söylüosun onu mutlaka söyleyeceğim bu arada gelinliğin çok yakışmış sana bayıldımmmmmmmm :))))))))

biz indirimleri kaçırdık desene :)

Aslında geçen hafta hala vardı network de indirim :S bu ay sonuna kdr da devam edeceğini söylediler ama model ve bedenler tükeniyor tabi

Back
X