- Konu Sahibi rashabahar
- #8.021
belli salonumuzu tuttuk. kına salonunu da tuttuk. ve orda durduk başka ilerleme yok:)
düğün tarihiniz belliyse eşyalarınız alabilirsiniz aslında depo da duruyor çünkü farklı bir şehirde olursanız da o şehrin şubesiden temin ettirebilrler diye düşünüyorum yine de sorarsınız.
çeyizlerini hiç bekleme al derim ben yavaş yavaş biriktir. sonuçta nereye giderseniz gidin senin eşyaların taşıncak bir şekilde çeyizinde eşylarla beraber gider.
Beyaz eşylarınıza karar vern mesela modelleri belirleyin bir yere not alın yerniz belli olunca direk gider alırsınız yrm saatinizi almaz.
bizim beyaz eşylarımız dün alındı ama modellerimiz 3 ay önceden belliydi dün gittik model isimlerini söledik aldık direk 5 dk da.
eşyalarımızı da ev belli olmadan aldık nişandan hemen sonra. bir tek yatak odası takımını almadık riskli diye onu da evi tutra tutmaz hallettk. Halı perde konusunda yapabilecein bişe yok ama evi bekliceksin.
Kısacası çeyiz hariç kafanda neler alacaını belirlersen almasan bile ön araştırma yaparsan 1 haftada herşeini alırsın. Ama çeyiz hiç bitmiyor onu gördükçe al bence :))
nişanlınla siz bakın beğenin onlar da ne zmn uyuyorsa gidip aalsınlar. bazı eşyaların gelmesi 1.5 ayı buluyor. Aileleri beklemeyin bence siz kendiniz alacakmış gib gezip fiyat alın beğendiklerinizi not alın onlarla çıktıınızda da direk alırsınız. 3 ay önceden ev tutmak zor olabilr tabi boşuna kira verilcek eğer kiraya çıkcaksanız ama eşyaları alırsınız aldıınız yerin deposunda durur. sen nişanlına bastır bu knuda benceBenimde dugunume 3 bucuk ay var ama halen bısey alınmadı ole beklıyorum karsı tarafın bıseyler yapmasını bakmasını almasını ama kımse oralı degıl ben soyleyınce aceleci deyıp kızıyolar şaka gibi hala bişeyim yok sıkıntı bastı iyceçokmu gec kaldık sızce yoksa ben mi yanlıs dusunuyorum bazı seylerın yapılması gerekmıyomu bu kadar zaman varken bızım sadece salonumuz tutuldu okaadr bır ıgnemiz bile yok
![]()