2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

cnmmm hayirdir yaa ne gibi sorunlar oldukii sinirlendinn anlatsanaaa ayy ins bende ole bi durum olmazz yoksa orayi onlarin basina yikarimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

valla 2 gündür gelinlik kısmındaki aysıra konu başlığına sinirimi kusuyorum zaten:))) belki okumuşsunuzdur. Satarken bana bir sürü şeyi yaparız demişlerdi, hatta bazılarını gelinliğin özelliği gibi anlattılar. Kuyruk çıt çıtla toplanıyor düğünde rahat edeceksin demişlerdi. Provada hop terzi bu kuyruk toplanmazki dedi:(( tek bir yerden toplarım dedi o da kabus gibi duruyordu. Ben bunu bilsem o kadar kuyruklu bir gelinlik almazdım...bir de tül kuyruk azıcık yürüdükten sonra tüm formunu zaten kaybediyor...düğünde öyle dolaşacağım yani...dantel bir parça vardı boyunda, çok uzun demiştim kısaltırız demişlerdi, hop terzi hn. kısaltılamaz dedi. Etek boyumu yanlış aldı. Etek üstte göbeğin altında çökme yapıyor. Daha önce tarlatandandır, bunlar sönüyor denenmekten seninki sıfır tarlatan olacak sorun olmaz demişlerdi...sonucu söylememe gerek var mı? çöküyor yine...tülle destekleriz birşey olmaz diyorlar ama artık güveneyim mi sizce? Modelin arkası bir garip duruyor. Önde içteki dikiş payları görünüyor, hadi orayı dantelle kapatacaklardı, onu yapacaklar. Benim gelinliğimin boynu dantel ve fazlalıklar vardı, ben gösterdim bunları atmayacak mısınız diye, sonra bakarız dediler. Saç için firkete istemiştim daha önce göstermişlerdi bak var merak etme sen falan diye..dün aaa kalmadı dediler, neyse bozulunca tamam bir model getirtelim dediler....Yanına verdikleri çiçekler çok kalitesiz. Hadi son saydığım aksesuarları çok önemsemiyorum, canlı çiçek falan yaptıracağım ama herşey satarken süper, provada olmaz dendi, sinirim bozuldu.

benimkilerinide erkek tarafi aldi canim ben beyendimmm onlarda odedii : )

Haa pardon canım yanlış anlamışım:) Düğün yakın mı peki? Bizim 2,5 ay var. Herhalde beraber çıkarız kayınvalideyle bunları almak için demi, yoksa kendi kafasına göremi alacak acaba? Çünkü biz kına kıyafetine felan aşkımla beraber bakıyoruz

Haa pardon canım yanlış anlamışım:) Düğün yakın mı peki? Bizim 2,5 ay var. Herhalde beraber çıkarız kayınvalideyle bunları almak için demi, yoksa kendi kafasına göremi alacak acaba? Çünkü biz kına kıyafetine felan aşkımla beraber bakıyoruz

haziranda dugun canim biz hepbirlikte kayinvalidem annem ben ciktikk onlar bize biz onlara aldik.. hani soruyouz beyendinizmi kac beden giyerler adamlar falan karsilikli beraber cikmak cok iyi oluyo.. onlarda ayni sekilde bize sordu beyendiklerimizi aldilarr... valla yaws yaws cikin derim anca halledersiniz son 1 aya kalmayin yanii biz dedik yapalim alisverisii bohca getir gotur islerinide yapalim ciksin aradan istedikkk kina icin kaftan aldim bide elbise alicam onuda bira ara nisanlimla hallederim artik

valla 2 gündür gelinlik kısmındaki aysıra konu başlığına sinirimi kusuyorum zaten:))) belki okumuşsunuzdur. Satarken bana bir sürü şeyi yaparız demişlerdi, hatta bazılarını gelinliğin özelliği gibi anlattılar. Kuyruk çıt çıtla toplanıyor düğünde rahat edeceksin demişlerdi. Provada hop terzi bu kuyruk toplanmazki dedi:(( tek bir yerden toplarım dedi o da kabus gibi duruyordu. Ben bunu bilsem o kadar kuyruklu bir gelinlik almazdım...bir de tül kuyruk azıcık yürüdükten sonra tüm formunu zaten kaybediyor...düğünde öyle dolaşacağım yani...dantel bir parça vardı boyunda, çok uzun demiştim kısaltırız demişlerdi, hop terzi hn. kısaltılamaz dedi. Etek boyumu yanlış aldı. Etek üstte göbeğin altında çökme yapıyor. Daha önce tarlatandandır, bunlar sönüyor denenmekten seninki sıfır tarlatan olacak sorun olmaz demişlerdi...sonucu söylememe gerek var mı? çöküyor yine...tülle destekleriz birşey olmaz diyorlar ama artık güveneyim mi sizce? Modelin arkası bir garip duruyor. Önde içteki dikiş payları görünüyor, hadi orayı dantelle kapatacaklardı, onu yapacaklar. Benim gelinliğimin boynu dantel ve fazlalıklar vardı, ben gösterdim bunları atmayacak mısınız diye, sonra bakarız dediler. Saç için firkete istemiştim daha önce göstermişlerdi bak var merak etme sen falan diye..dün aaa kalmadı dediler, neyse bozulunca tamam bir model getirtelim dediler....Yanına verdikleri çiçekler çok kalitesiz. Hadi son saydığım aksesuarları çok önemsemiyorum, canlı çiçek falan yaptıracağım ama herşey satarken süper, provada olmaz dendi, sinirim bozuldu.

inanmiyorum yaaaa hakketten kotu olmuss canim yaaa.. :( sikayet edebilecegin ne kadar yer varsa sikayet et genel mudurluk ne biliyim yetkililerle goruss cadilikk yaoo :)) bagir cagiirr:) paraya gelince almasini biliyorlarrr paranla rezil olmak buna denilio galibaa sen gitt iyi marka diye gelinlik allll karsiligi bumu yaniii

günaydın kızlarrrr...dün sinirlerim bozuldu gelinlik provasında...satarken yaparız denen hiçbir şey yapılmıyor. Gelinlik bölümüne uzun uzun yazdım:((( cimrilik yapmayıp gidip pronoviastan almak varmış. Daha ordan memnun kalmayanı duymadım ama bizim Türk firmaları işte, müşteri memnuniyeti hiç önemli değil:((((

Canım hiç sinirlerini bozma resti çek eğer böle devam ederseniz iade edicem ben desen ya da paranın tmamını ödemediyseniz istediklerim yapılmazsa ödeme yapmayacaım kalsın gelinlik fln desen bi işe yarar belki.

evet kızlar ya öyle yapacağım istediklerim olana kadar uğraşırım ben, en sevmediğim şey salak yerine konmaktır. Bir özür dileseler ya da mahcubiyet görsem yüzlerinde zaten aman neyse derim ama üstüne bırbırbır kendilerini savunup battıkça batıyorlar ya o beni deli ediyor...Bu işin tüketici mahkemesi var gerekirse...bakalım haftaya bir gideyim de belki güzel haberlerle dönerim???

inşallah sizinkiler tam istediğiniz gibi olsun:))

bu arada eminönündeki mağazalar pazar günleri açık mı? bileniniz var mı? daha perde ve davetiye halletmedik, c.tesi müsait değiliz ama pazarda kapalı olabilir.

selam kizlar nasilsinizzz bugun doktora gittimm dogum kontrol hap kullanimi ve genel kontrol icin ... herseyim temiz cikti yumurtaliklarda sorunum yok..cok sukuur kisttim yok cok sukur.. hap ile ilgili kafamda olan butun sorulari sordum.. 1.bucuk yil kullanabilirsin dedi kullandikdan sonra 2 ay ara verip tekrardan basliyabilirsin dedi kilo aldirmaz tuylenme yapmaz dedi. kisirlik yapmaz yumurtaliklari tembellestirmez dedi.. bu ay hapa baslicam insallah etkisini gostermesi erken baslicam.. yasmin ilacini verdi.. hadi bakalim hayirlisi :)

gunaydiin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bugun evde buyukk bir temizlik varr:) sali gunu bohcam geliyorrr:))))) ve safak 97 :))

gunaydiin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bugun evde buyukk bir temizlik varr:) sali gunu bohcam geliyorrr:))))) ve safak 97 :))

sana ne kadar özendim, nasıl kıskandım anlatamam :30:

bizim erkek tarafından düğünle ilgili hiçbir hareket bereket yok, lafı dahi geçmiyor ki 3,5 aydan daha az kaldı... :43:

bizim erkek tarafından düğünle ilgili hiçbir hareket bereket yok, lafı dahi geçmiyor ki 3,5 aydan daha az kaldı... :43:

Canim üzme kendini hersey yoluna girer bir sekilde olucak olan telaşlar sen mutluluğunla ilgilen =) benimde hiç hazırlığım yok 2012 gelinleri her ısı halleder :)

AH ERKEK TARAFI AHHH ben kendimden biliyorum bosver canım sen eşine odaklannnn herşey yoluna girer nişanlılık dönemi hem güzel birazda streslidir

Canim üzme kendini hersey yoluna girer bir sekilde olucak olan telaşlar sen mutluluğunla ilgilen =) benimde hiç hazırlığım yok 2012 gelinleri her ısı halleder :)

canıııım senin su pozitifligine bayıldım maşşallahhhh mutlu gelincik seni :16::16::16::16:

valla insanda mutluluk da huzur da kalmıyor böyle olunca, balayını da mı kız tarafı alırmış canım?? :30:

bizimkiler maddi olarak da manevi olarak da çok zorlandılar tek başlarına olunca. eh sonuçta bi düğün kolay yapılmıyo, tek taraf nereye kadar yetebilir ki? :(

valla insanda mutluluk da huzur da kalmıyor böyle olunca, balayını da mı kız tarafı alırmış canım?? :30:

bizimkiler maddi olarak da manevi olarak da çok zorlandılar tek başlarına olunca. eh sonuçta bi düğün kolay yapılmıyo, tek taraf nereye kadar yetebilir ki? :(

canım inan bendede durum aynıydı a dan z ye herşeyi biz yaptık sorma gitsin yaniii ama simdi noldu paşalar gidi diyeiliorumkiii biz yaptık herşeyiiii oooh azıcık kaygısız başımmm gördügüm görecegim 5 bilezik.

canim benim yaaa :( hayirlisi olur insallah vardir belki bi bildikleri dusunduklerii belki dugunee 1 ay kala falanmi dusunuyorlar acaba ?

Oluyor Canim bir tek senin benim değil bu durunda olan İnan bir çok gelin var gelin alış verişimi bensiz yapmış kayınvalidem çıldırdın duyunca goturemiyorlar beni alış verise şimdi düğünü 2 buçuk ay kaldı hiç bir Sey almasında bakmadimda bizim düğününde bütün masraflarını nişanlım ve babam yapıyor takılarımı bile babam yaptı çok üzüldüm diye ana ben yinede mutluyum gelin olcam takmıyorum hiç tek sorun çok inatim :)

Back
X